Har lige fået monteret vores New Yorker dør, med sideparti og det passer bare super godt. God kvalitet det er dælme tungt at bære rundt på. Kan kun anbefale at købe herfra.
Er i gang med at total renovere hus. Dette er uden sammenligning min bedste håndværkeroplevelse. Allerede under designfasen var der god og løsningsorienteret feedback. Da jeg måtte rykke leverancen... Mehr ansehen
Virkelig flotte NY vi har fået monteret. Flot montage! Hele vejen igennem har det være vildt professionelt setup lige fra besøg i showroom til montering af døren. Stor anbefaling herfra for vildt flot... Mehr ansehen
Nem og tydelig kommunikation fra start til slut og sindssygt pænt newyorkerparti. Ventetiden værd! Montørerne så en anelse pressede ud, da de så vores smalle trapper😂, men de havde heldigvi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Bang & Vejborg laver vi dansk håndlavet interiør stål og får indretningsdrømme til at gå i opfyldelse. Vi laver alle former for minimalistisk New Yorker design - alt fra vægge og vitrineskabe til døre- og skydedøre til private hjem og virksomheder. Lad lyset strømme ind i dit hjem med vores slanke glaspartier til private og erhverv. Vi klarer alt fra A til Z fra rådgivning, design til levering og montering. Byg dit eget New Yorker parti på vores hjemmeside og få en pris på mail efter 2 minutter. Lad os tage en snak!
Entreprenørvejen 61, 8550, Ryomgård, Dänemark
- +4577778550
- peter@bang-vejborg.dk
- bang-vejborg.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Virkelig lækker kvalitet og super…
Virkelig lækker kvalitet og super service. Vi er så glade for vores skræddersyede løsninger. Kan varmt anbefales.

Antwort von Bang & Vejborg
Nemt og overskueligt fra start til…
Nemt og overskueligt fra start til slut.
Fra forespørgsel på tilbud til opmålingsguide og montering.
Virkelig flot og stilfuld og enestående skydedør vi fik.
Venlige og hurtige montører.

Kvalitet og flot design
God, professionel og sikker service fra planlægning til montering. God kvalitet og flot design.

Danmarks bedste leverandør af New Yorker døre
Købsoplevelsen er bare perfekt.
Produktet er super flot og god kvalitet.

Antwort von Bang & Vejborg
Nemme at koordinere med samt god…
Nemme at koordinere med samt god service. Og aftalerne holder

Excellent company Excellent product
We had an excellent experience with this company from start to finish. They truly have everything you would expect from a professional team—clear communication and smooth collaboration from day one, accurate and thoughtful design, and a strong commitment to sticking to the agreed plan. The final installation was done with great attention to detail, and the product was mounted in our home with a high level of professionalism. I highly recommend them to anyone looking for a reliable and skilled company!

Topprofessionelle
Topprofessionelle, venlige og punktlige. Vi er meget glade for vores nye, flotte new yorker dør!

Antwort von Bang & Vejborg
Der er haandvaerk og saa er der Bang &…
Der er haandvaerk og saa er der Bang & Vejborg HAANDVAERK, alt er i super go kvalitet, svejsning, lakering og ikke mindst montering, MEGET proff hele vejen igennem, fra opmaaling til installation.

Fantastisk service
Fantastisk service, flot håndværk, professionelle fagfolk med et glimt i øjet.
Kan varmt anbefales👍

Antwort von Bang & Vejborg
Flot resultat og fabelagtig service
Flot resultat og fabelagtig service!
Vi bestilte vores newyorker parti med tilhørende skydedør hos Bang og vejborg. Det blev leveret og monteret som aftalt, men desværre var der lavet en fejl på skydedøren. Montørerne tog skydedøren med tilbage, der blev lavet en ny så hurtigt det var muligt og de kom retur og monterede den nye.
Alt lige fra online opmåling til montering har forløbet fuldstændig som det skulle. Og så er det tilmed til en pris som mange af konkurrenterne ikke kunne være med på.
Stor anbefaling herfra!

Antwort von Bang & Vejborg
Sublim håndværk og yderst professionelt
Jeg fik designet en New Yorker dør på mål og
Bang & Vejborg var med hele vejen i processen fra de første tanker til det færdige resultat.
Et stærkt og dygtigt team stod for opsætning og leverede et godt håndværk på kort tid.
En helt særlig tak til Nicklas for god sparring, tydelig kommunikation og for at være lyttende i mine ønsker ..
Rigtig god sommer til et velfortjent team hos
Bang & Vejborg ....

Dialogen omkring vores ønsker til slutproduktet top 10 herfra
Lige fra første kontakt - professionel orientering om produktet. Opfølgning og levering er helt i top. Kan helt klart anbefales.

Antwort von Bang & Vejborg
Super god oplevelse fra start til slut
Super god oplevelse fra start til slut. Super flot showroom, god service af Peter til slutteligt et flot produkt!

Rigtig god oplevelse
Fra start til slut har Bang og Vejborg formået at sætte sig i kundens sted.
Opmålingen pr FaceTime fungerede perfekt og målene passede som de skulle da det blev leveret og monteret.
Så 5 stjerner for en supergod oplevelse🙏🏻

Antwort von Bang & Vejborg
Very professional and efficient team
Very professional and efficient team. The installation was tailor-made to fit our mezzanine perfectly, with precise workmanship throughout. Everything was completed within the estimated timeframe, and the pricing was fair given the high quality of the result. We’re fully satisfied with the entire process, from the initial estimate to final delivery. Thanks for the excellent service!

Rigtig god oplevelse
God oplevelse, så fin service og god pris! Er så tilfreds og glad for det gode resultat :)

Antwort von Bang & Vejborg
Flot smedearbejde, let og elegant halvvæg
Jeg har fået en smuk halvvæg, virkelig flot arbejde. Helt igennem god service. Der har dog været lidt forvirring omkring levering/montering med trackingsystemet.

Super god service
Super god service. Hurtig betjening og dørene er fantastisk. Medarbejdere som kom for at måle op var super søde og kom med rigtig gode forslag. Vi følte os fra første kontakt i gode hænder. Vi er så tilfreds og kan kun anbefale Bang & Vejborg.

Antwort von Bang & Vejborg
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.