Har lige fået monteret vores New Yorker dør, med sideparti og det passer bare super godt. God kvalitet det er dælme tungt at bære rundt på. Kan kun anbefale at købe herfra.
Er i gang med at total renovere hus. Dette er uden sammenligning min bedste håndværkeroplevelse. Allerede under designfasen var der god og løsningsorienteret feedback. Da jeg måtte rykke leverancen... Mehr ansehen
Virkelig flotte NY vi har fået monteret. Flot montage! Hele vejen igennem har det være vildt professionelt setup lige fra besøg i showroom til montering af døren. Stor anbefaling herfra for vildt flot... Mehr ansehen
Nem og tydelig kommunikation fra start til slut og sindssygt pænt newyorkerparti. Ventetiden værd! Montørerne så en anelse pressede ud, da de så vores smalle trapper😂, men de havde heldigvi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Bang & Vejborg laver vi dansk håndlavet interiør stål og får indretningsdrømme til at gå i opfyldelse. Vi laver alle former for minimalistisk New Yorker design - alt fra vægge og vitrineskabe til døre- og skydedøre til private hjem og virksomheder. Lad lyset strømme ind i dit hjem med vores slanke glaspartier til private og erhverv. Vi klarer alt fra A til Z fra rådgivning, design til levering og montering. Byg dit eget New Yorker parti på vores hjemmeside og få en pris på mail efter 2 minutter. Lad os tage en snak!
Entreprenørvejen 61, 8550, Ryomgård, Dänemark
- +4577778550
- peter@bang-vejborg.dk
- bang-vejborg.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Super god oplevelse med Bang & Vejborg
Super god oplevelse med Bang & Vejborg. De har leveret en virkelig flot dør til os, og alt fungerede helt som det skulle – fra god vejledning og nem bestilling til levering og montage. Professionelt og behageligt hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

Glarmester fra Køge ;)
Bang & Vejborg, er klart de førende på markedet når vi snakker new yorker. Super lækkert smalt design, kan lave det med ingen synlige svejsninger, flinke og rare montører. de holder deres tidsplan. Har brugt dem mange gange.
så helt klart 5 stjerner herfra, i gør det godt drenge :)

Antwort von Bang & Vejborg
New Yorker dør og side parti
Vi bliv modtaget med vendlighed og mega lydhørt
Med vores idé så kan varmt anbefales

Antwort von Bang & Vejborg
Pæn dør i en kvalitet som var som…
Pæn dør i en kvalitet som var som forventet.
Monteringen er dog ikke af en 5 stjernet kvalitet. De fleste afstandskiler er faldet ud og de gav sig ikke tid til at rengøre den efter montering, så den var meget beskidt.
Kan anbefale dem da kvaliteten af døren er rigtig god, men hele oplevelser matcher ikke prisen med montering.

Flot kvalitet
Nem bestilling og opmåling. Leveret som aftalt og i en super flot kvalitet. De varmeste anbefalinger herfra.

Antwort von Bang & Vejborg
Smukt produkt og glimrende service fra…
Smukt produkt og glimrende service fra start til slut.

New Yorker-vinduer
Jeg overvejede flere forskellige producenter til New Yorker væg i stuen, men valgte B&V pga de særligt smalle sprosser, som jeg mente, tilføjede en rå væg en del elegance.
Opmålingsprocessen online var nem og overskuelig, og selv om leveringstiden var længere end hos andre producenter, så var det ventetiden værd.
Vinduerne ankom præcist og til tiden, monteringsfolkene var omhyggelige og ordentlige i alt fra håndværk til hensyn til boligen til omgangstone.
For en über-pertentlig gør-det-selv-mand med hang til snorlige kanter og lækker finish, så har hele processen været upåklagelig, og jeg nyder mine nye vinduer.

Antwort von Bang & Vejborg
Flot arbejde og montørerne var meget…
Flot arbejde og montørerne var meget omhyggelige.

Super professionelt
Det var super god respons, sparring og vejledning helt fra start til slut:) Døren blev leveret som lovet og fantastisk monteringsarbejde. Design og kvalitet af døren er så lækker, kan kun give de bedste anbefalinger med herfra.

Antwort von Bang & Vejborg
Fantastisk service hele vejen igennem.
Fantastisk service hele vejen igennem.
Fantastiske fagfolk der ved hvad de laver, og hvordan det skal monteres.
Kæmpe anbefaling herfra.
Vi kommer til at bruge Bang og Vejborg igen.
Nikolaj

Antwort von Bang & Vejborg
Vi er super glade for vores New Yorker…
Vi er super glade for vores New Yorker væg med skydedør fra Bang & Vejborg. Hele processen fra opmåling til montering spillede bare…
Vi kan bestemt kun give dem vores allerbedste anbefaling 😊

Antwort von Bang & Vejborg
Vi har kun gode ting at sige om Bang &…
Vi har kun gode ting at sige om Bang & Vejborg. Alt er forløbet perfekt og yderst professionelt og det færdige resultat bekræfter os i, at vi valgte rigtigt.
Den allerstørste anbefaling fra vores side.

NewYorker dør, lille vinrum
Vi hentede selv vores New Yourker dør som vi skulle bruge til vores lille vinrum, da vi kom var de meget imødekommende og hjalp os med at bære den ud i vores trailer.
Vi har selv sat døren i og den passede perfekt.
Vi er meget tilfredse og et virkelig flot resultat.

Antwort von Bang & Vejborg
Har kun positivt at sige om Bang &…
Har kun positivt at sige om Bang & Vejborg
Efter vi besøgt deres showroom var vi overbevist om
de skulle lave vores nye new yorkerdør og det færdig resultat har bestemt ikke skuffet
Kan varmt anbefales

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, alt spillede. Lige fra opmålingen, som foregik via FaceTime, modtagelsen af skitsen af væggen, bestillingen, delbetalingen, dato for montering, de søde mænd der kom og monterede væggen, til den flotte væg med skydedør var fastmonteret i mit hjem. Kæmpe ros herfra.

Antwort von Bang & Vejborg
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.