Super slecht
Super slecht, zit al 2,5 maand te wachten! Heb nog niks ontvangen, je kan de klanten service ook niet bereiken….. dus a.u.b. wees gewaarschuwd niks kopen hier!
The Babyfloat ® allows even the smallest babies to “swim around''. It actually works very simply. You blow up the Babyfloat, and place it around your child’s neck by means of a simple fitting. All edges are finished off on the inside; so no sharp edges!
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
In 2018 terug roep actie.. nu 2020 (bijna 2021) en ik heb m’n babyfloat nog niet terug. Inmiddels ook al 2 kinderen verder die er geen gebruik meer van zullen kunnen maken.
Na hier meerdere malen contact over gehad te hebben en m’n geld terug gevraagd had.. kreeg ik keer op keer smoesjes.
Uiteindelijk een duidelijke mail gestuurd en een week later stond het geld terug op mijn rekening. Erg fijn dat ze hun afspraak zijn na gekomen al heeft het heeeel wat voeten in aarde gehad.
Waardeloze winkel! Ook ik heb mijn babyfloat teruggestuurd. Telkens geven ze aan dat ze bijna geleverd worden maar op dit moment wordt zelfs geen termijn meer genoemd. Kosten voor het terugsturen worden netjes vergoed, maar aan verdere vergoeding doen ze niet. Gezien een babyfloat maar tot een bepaalde leeftijd gebruikt kan worden zullen wij er straks niets meer aan hebben, net zoals vele anderen. Daar hebben zij blijkbaar geen boodschap aan. Overigens wordt aangegeven dat op de site gevolgd kan worden hoe ver het proces is, maar dit is niet het geval.
Zwaar waardeloos bedrijf die iedereen aan het lijntje houd!! Bestel hier niets want je word erg teleur gesteld!!
Hier niks kopen. Ik heb ik 2018 mijn babyfloat terug gestuurd vanwege een terugroep actie. Ik heb de kosten voor de postzegels wel netjes terug gekregen maar ik heb nog steeds geen nieuwe babyfloat. Ik heb al een paar keer om geld terug gevraagd maar daar doen ze niet aan. Ze zitten elke keer in de laatste fase en dan zou het nog een maand ofzo duren voordat ik een nieuwe krijg. Ondertussen zijn we bijna 1,5 jaar verder. Mijn dochtertje kan er niet meer in en we hebben er 1 keer gebruik van kunnen maken. Hele slechte service. Ze houden je ook niet op de hoogte, wat ze wel aangaven. Je kunt de status bijhouden op hun website: babyfloat. com/nl/ babyfloat
Dit kreeg ik overigens zelf niet gevonden op hun website.
In 2018 een terugroep actie geweest, omdat ze niet aan de veiligheidsredenen voldeden. En nog steeds geen nieuwe retour ontvangen. Meerdere mailtjes gestuurd, ze zeggen je op de hoogte te houden, maar vervolgens hoor je niks meer van ze. Inmiddels ruim een jaar verder. Erg slecht vind ik dit. Mijn dochter past er inmiddels al niet eens meer in.
Na een terugroepactie heb ik verschillende mails gestuurd en nog steeds geen nieuwe band (babyfloat) ontvangen. De oude wel opgestuurd. Geld krijg ik niet terug. Het was een veiligheidsmaatregel dat nu werd omgezet naar speelgoed. De terugroepactie dateert van oktober 2018. Nog steeds is dat spelletje bezig.
Ze beweren hun klanten via de site op de hoogte te houden en niet meer per mail.. ik vind dit niet kunnen en vind de informatie ook niet terug op de website.
Het minste wat een bedrijf kan doen als ze fouten als deze maken is dit rechtzetten en dat gebeurt alles behalve.
Ik heb nog nooit een review geschreven, maar dit ging erover. Het gaat om de veiligheid van mijn kind. Ik hoop dat ik deze review in de toekomst toch een beetje kan aanpassen en met een beter gevoel kan afsluiten.
De kraaltjes in de band waren al snel kapot. Toen was ook de terugroep actie en heb ik netjes de band terug gestuurd. Inmiddels al maanden geleden. Mijn kind is al 2 ondertussen.
Ook recent nog 2 mails gestuurd waarin ik netjes mijn aankoopbedrag terug vraag, omdat de redelijkheid van de omruiltermijn wat mij betreft voorbij is, maar dan krijg ik de volgende reactie terug: 'Er zit echter geen wettelijk termijn op het naleveren van het product en een creditering is geen mogelijkheid, het gaat echt om een omruiling.'
Ergo: we hoeven je lekker niks te betalen, je wacht maar gewoon.
Extreem slechte service. Grenst aan oplichting wat mij betreft.
Babyfloat aangeschaft na advertentie gezien te hebben in een Nederlands tijdschrift waarbij ook de prijs stond vermeld. Na het afrekenen (op een website in het Nederlands) zag ik op mijn creditcardafschrift dat het geen euro’s waren maar Britse ponden, dus duurder! Op mijn mail hierover aan de klantenservice heb ik geen reactie mogen ontvangen.
Alsof dat al niet kansloos genoeg is krijg ik net een mail dat het ding onvoldoende getest is, en of ik het maar niet meer wil gebruiken. Terugsturen hoeft niet! Nee, nogal wiedes, want dan moeten ze terugbetalen. Het is gewoon een onprofessionele bende oplichters!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.