Ik heb een 10" Kurio tablet gekocht. Op deze tablet is al eens ingelogd met een Google-account. Alleen met dit account is de tablet te ontgrendelen. Contact opgenomen per mail en telefoon, maar geen r... Mehr ansehen
in september I bought a pan set that was delivered to a pick up parcel and i could not retrieve and it eas sent back to the seller. until today, december, i did not receive the sunset or the refund.... Mehr ansehen
Koop hier niets!! Onze ervaring is precies zoals onderstaande ervaringen maar het lijkt erop dat wij 'door het oog van de naald' zijn gegaan. Oma had voor onze zoon een Hooverboard demo-model besteld... Mehr ansehen
Vind het jammer dat er best veel ervaringen zo slecht zijn. Dit komt ook doordat Trustpilot een Open review kanaal is, en bijna elleen negatieve mensen met klachten hun verhaal doen. Bestel al jar... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Tablet gekocht en OPGELICHT!
Tablet gekocht komt stuk aan, laadt niet op. Stuur deze terug op eigen kosten en krijg dan een totaal andere tablet, veel ouder en met een pak minder opties die enkel opstart en voor de rest niks meer doet. YouTube werkt er niet op en ik kan er ook niet op surfen omdat deze supertraag is. Bij contact met verkoper krijg je een onbeschoft antwoord als wat verwacht je voor 50 euro! En dit terwijl ik ondertussen wel degelijk voor 50 euro een nieuwe tablet heb gekocht die heel snel is en met de nieuwste Android. Had ik het eerder geweten dan had ik daar helemaal niet besteld op baasisgek.com.
Kortom niets bestellen daar aangezien dit een OPLICHTER is!!!
Oplichterij
Kindertabelt bestelt, verzendtijd duurde erg lang.
Nou uiteindelijk na 2 weken binnen gekregen was t niet eens zelfde tablet als wat op de doos stond. Er waren dingen op geplakt die er ook weer af waren gehaalt denk stickers plus er zaten heel veel kleine krasjes op en de achtercamera was helemaal beslagen dus niet zoals een gewone achtercamera eruit hoort te zien, op de doos stond 16 GB op de tablet zelf stond 7 GB toen hebben we hem aangedaan nah wat een drama beeldscherm was vaag en reageerde traag geluid was niet hard kortom hele tablet is denk ik gewoon opgekocht en ze doen alsof het nieuw is maar uiteindelijk zijn het gewoon oplichters mensen kijk uit! Plus als je vraagt hoe dit zo komt zeggen ze wat verwacht je voor 50 euro heel brutaal dus. OPPASSEN MENSEN
KOOP NIETS BIJ DEZE OPLICHTERS
KOOP NIETS BIJ DEZE OPLICHTERS! voor retour stuk spullen u moet zelf geld betalen, voor ruilen stuk spullen ook moet u bijbetalen. deze baasisgek is echt slecht bedrijf. geen contact met deze oplichters.
Draadloze oordoppen gekocht maar die…
Draadloze oordoppen gekocht maar die werken niet zoals het hoort. Krijg helemaal geen reactie op mijn klacht. Nul service en slecht product!
Seniorentoestel besteld doet het perfect
Voor mijn opa senioren gsm besteld, werkt perfect en snel gekeverd
1 ster is zelfs te veel voor dit…
1 ster is zelfs te veel voor dit bedrijf. Elektrische step gekocht in december. Deed het vanaf dag 1 niet goed. Geen service, geen reactie, kortom, koop hier niets!!
Zeer slecht
Zeer slecht. 2 keer een tablet gekocht. Deden het beide niet. Is niet op te laden en ondersteunt geen youtube ookal staat het er wel bij vermeld. Word ook niet gereageerd op klachten. Niks kopen!
Koop hier niet .Het zijn oplichters ze…
Koop hier niet .Het zijn oplichters ze schotelen je mooie producten voor , net uit doos en nieuw . Geloof maar het zijn allemaal opkoop producten die ze door verkopen . Zonder te controleren op werking
Als je garantie claimt geven ze niet thuis en krijg je onvriendelijke mails . Als je opgelicht wil worden dan ben je hier aan het juiste adres .
coulante afhandeling
2019 een tablet met toetsenbord gekocht a 139 eu.
blijkt na een halfjaar niet meer op te laden. Probleem was ik had geen rekening (impuls aankoop zwarte markt).
ik mocht hem opsturen ter reparatie, na een aantal weken blijkt dat hij niet meer is te repareren. Ik mocht een i-pad uitkiezen 129 eu. na een paar dagen keurig thuisgestuurd gekregen, werkt prima.
Moraal van het verhaal hij had dit niet hoeven doen, ook daar ik geen bon had en het een halfjaar later was.
erg tevreden in de service en de coulante afhandeling.
Niek
lemmer
Geen reactie op verzoek tot ruilen
Geen reactie op verzoek tot ruilen.
Veel krassen en erg langzaam deze laptop.
Snelle levering - service nul
Zeer slechte ervaring, niet doen!
Zeer slechte ervaring, raad ten zeerste af om bij deze webshop iets te kopen.
Niet doen
Niet doen! 2 tablets besteld in categorie C verwachtte ook geen gouden bergen maar 1 van de 2 is prullenbak waardig. Dit gemeld en mijn verontwaardiging uitgesproken waarom de ene wel goed werkt en de andere niet. Blijkt dat traagheid geen defect is maw je moet maar afwachten wat je krijgt voor dit bedrag want ja, ik heb maar een C modelletje gekozen voor 24,95. Wat ze er over beschrijven op de site klopt totaal niet met de werkelijkheid! Wat heb je aan een tablet waar je niks maar dan ook echt niks op op kan zoeken? Het enige wat ie kan is de tijd en datum aangeven. Dus dat "veilig bestellen" berust niet helemaal op waarheden! De service daarna, want ze geven aan dat ze graag willen dat je klachten meld "is ook om te huilen! Ik mag ruilen maar dan wel op eigen kosten. Ik moet dus bij bijbetalen voor iets dat niet is wat ze zeggen dat het is! En.... Wat voor product krijg ik dan daarna? Tja, dat is maar de vraag omdat traagheid geen defect is, en dan heb ik het over extreme traagheid! Al met al zeer ontevreden over dit bedrijf! Als je van risico's houdt, kan je hier zeker bestellen, maar anders niet doen! Ik zit hier nu met een verdrietige tweeling die beide een tablet zouden, krijgen maar waarvan er eentje het niet doet! Ik zeg, bedankt!! Dit past echt in het plaatsje "beter duurkoop dan goedkoop". Ik heb mijn lesje weer geleerd!!
kindertablet bestelt krijg alleen maar rotzooi
Krijg een tablet binnen die steeds uit blijft vallen.
Ik mocht hem terug sturen en zou een retour stikker ontvangen nu een ruime week Later nog altijd geen reactie of mail terug
Ze laten het mooi af weten de telefoon word niet meer opgenomen. En naar mijn idee worden de mails niet gelezen.
IK BESTEL DAAR NOOIT WEER.
Ben gewoon op gelicht
Babyfoon met camera besteld voor een…
Babyfoon met camera besteld voor een hele scherpe prijs. Het was een showmodel met gebruikskrasjes. Keurig aangegeven op de website! De krasjes zijn totaal niet storend, hij was snel geleverd! Top bedrijf!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.