Baasisgek Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een 10" Kurio tablet gekocht. Op deze tablet is al eens ingelogd met een Google-account. Alleen met dit account is de tablet te ontgrendelen. Contact opgenomen per mail en telefoon, maar geen r... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

in september I bought a pan set that was delivered to a pick up parcel and i could not retrieve and it eas sent back to the seller. until today, december, i did not receive the sunset or the refund.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop hier niets!! Onze ervaring is precies zoals onderstaande ervaringen maar het lijkt erop dat wij 'door het oog van de naald' zijn gegaan. Oma had voor onze zoon een Hooverboard demo-model besteld... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vind het jammer dat er best veel ervaringen zo slecht zijn. Dit komt ook doordat Trustpilot een Open review kanaal is, en bijna elleen negatieve mensen met klachten hun verhaal doen. Bestel al jar... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke webshop met goede service

Webshop heeft wekelijks nieuwe modellen Elektrische steps, leveren snel en bieden goede kwaliteit en after sales.

Tevens zijn de aangeboden producten altijd scherp geprijsd en is de website duidelijke en gemakkelijk.

22. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht bedrijf tablet gekocht …

Zeer slecht bedrijf tablet gekocht duo core en je kunt er niks mee blijkt . Antwoord nee krijg je niet bel je er heen pakken ze niet op . Doe ik een app na 5 dagen krijg je Antwoord je kunt niks retour sturen . Hier niet kopen

17. August 2022

2e keer besteld goede service

Tweede bestelling geplaatst bij de webshop, personeel is erg vriendelijk. Nadat we niet thuis waren werd ons pakket automatisch door postaal teruggestuurd naar BAASISGEK. Ze hebben het binnen 1 werkdag nogmaals gratis verstuurd naar ons. Kwaliteit pannenset was erg goed ook.

15. August 2022

NIET BESTELLEN

NIET BESTELLEN. Wat een bagger service. Electrische step besteld voor mijn zoontje. Step laad niet op, duurde even voordat ik contact krijg, eenmaal gelukt mocht ik het retour zenden. Vervolgens weer 2 weken niks gehoord, weer zelf in contact proberen te komen. Na een wat dwingende appje reageert hij opeens wel, met een verhaal dat de display kapot is en dat we de step 'los' in de doos hebben verstuurd. Bijna lachwekkend, maar he je zou het nog ergens kunnen geloven. Blijkt dat postnl een schadevergoeding hanteerd als het binnen 5 werkdagen wordt gemeld. Deze man bewust niks van zich laten horen en met als reactie je moet het met postnl regelen.
Beste mensen, deze man is een OPLICHTER!!

2. Juli 2022

Not to be trusted

Not to be trusted. I got my security camera from this company. It was opened and without the remote control. Called no answers but the machine. Filled in the online form still no answer.

29. Juni 2022

Bestel hier niet!!!

Bestel hier niet!!!
Leveren doen ze binnen 2 werkdagen. Maar retourneren lukt met geen mogelijkheid!
Reageren niet op mail, telefoon of op het formulier op de site.
Ik bestel hier NOOIT meer!!

20. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet aan te bevelen, service is NUL,NUL!

10 inch tablet gekocht voor onze kleindochter, zogenaamd nieuw maar met verpakkingsschade, op zich niet het grootste probleem. Geluid doet het echter niet. Meermalen geprobeerd contact te krijgen, maar Baasisgek reageert uiteindelijk niet nadat je eerst een tijdje 'aan het lijntje' bent gehouden. Niet alleen Baasisgek, maar ik ben ook gek geweest om hier wat te kopen. Zou deze zaak nooit aanbevelen, want de service is NUL,NUL! Helaas ben ik niet het enige slachtoffer als ik de eerdere reviews lees.

1. Juni 2022

NIET TE VERTROUWEN; OPLICHTERS

BESTE MENSEN,

Doe je zelf een gunst en bestel hier NOOIT wat.
Grootste oplichters ooit.

Heb een tablet voor mijn gehandicapte broertje besteld voor zijn verjaardag en uiteindelijk krijg ik er een die niet werkt. Zowel telefonisch als via de app contact opgenomen en als maar wordt ik aan het lijntje gehouden.

Ze geven aan dat je een retourtabel krijgt, maar uiteindelijk blokkeren ze je.

19. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 hoverboards gekocht voor de…

2 hoverboards gekocht voor de verjaardagen van de kinderen half februari.
1 van de 2 deed het vrij snel al niet meer goed.
Direct contact gezocht met de webshop.
Na 2 mails kwam er een reactie dat we het ding moesten resetten.
Dit hadden wij uiteraard al zeker 20x gedaan.
We hebben gebeld, 10x gemaild, contactformulier via de website ingevuld.
Maar er komt geen enkele reactie op mijn vraag waar ik het apparaat naar toe kan sturen voor reparatie, of ik een vervangend product kan krijgen of mijn geld terug.
Wat ongelooflijk slecht!!!! Nog geen 1 ster waard.

15. April 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Top dealer.

Ik kocht een hoverboard en een elektrische step maanden terug ,was goed deal ,na paar maanden elektrische step kon niet opgeladen worden ,met hem contact opgenomen ,zonder enige vraag of moeilijkheden ,heeft ie andere electrische step aan mij gegeven omdat de accu dood was.
Hij is goed en betrouwbaar .
Goed koop en ook goed service.
Top top top.

1. September 2021

Aan allen

Aan allen: ik ben voornemens een rechtszaak tegen dit bedrijf te beginnen, wegens het niet nakomen van de wettelijke verplichting tot inname product bij Koop op Afstand (zie hiervoor mijn vorige bericht).

Zijn er mensen hier die ook een conflict hebben met Baasisgek / Baasisgek.com / M-Electronics en zich bij mij willen aansluiten?

25. August 2021

In two words: a scam

I bought a tablet from Baasisgek, which was cheap because it had been used as the exhibition tablet at a market for some days. When it arrived, I realized the battery was not working. When I tried to return it and get my money back (within the 14 days that customers always have as a right), they say that they don't accept returns, a position that they kept even when I showed them that it is against the law. Furthermore, they claim that the tablet is good because "they tested it before sending it", even though I am telling them that when I try to use it unplugged, after charging it, it turns off after one or two minutes.

As a synthesis: I paid for a tablet, it doesn't work, I have no solution and they are not obeying the law.

18. August 2021

Pannenset gekocht

Pannenset gekocht, met deuken in de knoppen van de deksel binnen gekregen, de doos was helemaal beschadigd bij aankomst en de steelpan stak helemaal uit, ik heb mail gestuurd, en gebeld en ik zou nieuwe deksels krijgen tot heden niks gekregen, de mail en bellen is toch meer dan een maand een geleden verstuurd.

14. August 2021

Zeer slecht!

Zeer slecht!
Ik heb hier een senioren gsm besteld en betaald, maar nooit ontvangen!
Telefonisch nooit bereikbaar en via mail geen reactie!

3. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr