Banner for AzurAqua Waterfilterkan

AzurAqua Waterfilterkan Bewertungen 310

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig bedrijf! Niet alleen top producten maar ook nog eens super klantenservice. Bestelling was aan de late kant door toestanden buiten de schuld van AzurAqua. Werd persoonlijk gemeld door klantens... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb nog positief nieuws over het gebruik van Azur Aqua water filters. Wij hebben de filterkan met 2 extra filters meegenomen naar Spanje. Wij zijn daar 2 maanden aan het overwinteren. Spanje heeft... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een maand geleden heb ik de AzurAqua filterkan aangeschaft. Ik ben er erg blij mee en de TDS meter meet nog steeds 0.00, als ik kraanwater gefilterd heb. Na het doorlopen bewaar ik het filter met vu... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Product is as expected. The purity sensor stick makes the led indicator totally redundant. Secondly, It is tedious to open the led sensor cap to access the battery so they might as well get rid of t... Mehr ansehen

1. Wasserfilterlieferant
  2. Mineralwasserfirma
  3. Mineralwasser-Großhandel
  4. Wasseraufbereitungsunternehmen
  5. Wasseraufbereitungsanlage
  6. Wasserversorgungsunternehmen

Über AzurAqua Waterfilterkan

Vom Unternehmen geschrieben

Verwijder PFAS, Kwik, Lood en Chloor uit jouw Kraanwater met de AzurAqua® Waterkan

Deze pitcher filtert PFAS, Chloor, Lood en Kwik uit uw drinkwater. Verminder effectief de totale opgeloste vaste stoffen (TDS) in uw kraanwater van gemiddeld niveau 260 naar 0; waardoor de veiligheid van uw drinkwater wordt gegarandeerd.

• Geavanceerde Filtratie: Verwijdert effectief schadelijke stoffen (o.a. PFAS, Kwik, Lood en Chloor) en verbetert de smaak van je water.
  • Duurzaam en Veilig: Gemaakt van BPA-vrije en loodvrije materialen.
  • Milieuvriendelijk: Vermindert het gebruik van plastic flessen.
  • Gecertificeerde Kwaliteit: CE en IAPMO-gecertificeerd voor betrouwbaarheid en veiligheid.
  • TDS Waarde 0: Verlaag de TDS waarde van uw kraanwater van gemiddeld 260 naar 0 met de Waterfilter van AzurAqua.
  • Vervangingsfilters vanaf €13,95 per filter!

4,5

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Let op met deze filterkan aan te kopen

Let op met deze filterkan aan te kopen. De TDS waarde bij ons is 450 en weet je pas na de aankoop met het testertje, ze zeggen nu dat het max 400 mag zijn. Na 5 dagen smaakt ons water zuur en stinkt naar vis ,blijkbaar is de filter nu reeds verzadigd. Retour sturen mag niet en willen ze niet ,incl. de 4 ongeopende filters !...eentje voor de vuilbak dus , geen zin om elke week een nieuwe filter aan te kopen .MISKOOP
UPDATE OP JULLIE ANTWOORD/en onjuiste informatie
Een TDS-meter detecteert geen vervuilende stoffen. Het kan je niet vertellen of je water gezond is. De TDS-meter geeft enkel de hoeveelheid totale opgeloste stoffen in je water weer, maar informeert je niet over de aard van deze stoffen en of ze mogelijk schadelijk zijn voor je gezondheid.

Bijvoorbeeld, het is mogelijk dat je een hoge TDS-meting krijgt, terwijl er geen gevaarlijke vervuilende stoffen in je water zitten. Bepaalde gezonde mineralen, zoals kalium, magnesium en calcium, kunnen de TDS-meting in feite verhogen. Dus een waterfilter kan een hoge meting op je TDS-meter geven, ondanks dat het water geen vervuilende stoffen meer bevat.

Aan de andere kant kan het voorkomen dat je een lage TDS-waarde hebt, terwijl er diverse schadelijke vervuilende stoffen in je drinkwater aanwezig zijn. Je water kan bijvoorbeeld zware metalen zoals lood bevatten, of andere verontreinigingen zoals PFAS, medicijnresten, of microplastics. De TDS-meter zal deze vervuilende stoffen niet detecteren.

Daarom is het niet raadzaam om op een TDS-meter te vertrouwen voor het beoordelen van de kwaliteit van je water. Het is belangrijk om niet alleen te weten hoeveel opgeloste stoffen er in je water zitten, maar ook welke stoffen dit zijn en of ze potentieel schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid.

Update, ze hebben geprobeerd om mijn review eraf te halen , trustpilot heeft deze terug online gezet. En ja ,ik heb deze wel degelijk aangekocht !!

11. Februar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Wij kunnen geen bestelling of klantgegevens onder jouw naam terugvinden.

Jouw review is niet gebaseerd op een daadwerkelijke aankoop of ervaring. Wij hechten waarde aan eerlijke, op echte ervaringen gebaseerde reviews.

Vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Linda

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snelle levering en goede…

Zeer snelle levering en goede informatie over het product

30. Januar 2026

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat de levering zo snel is verlopen en dat de informatie over het product duidelijk voor u was.

Veel plezier met uw aankoop! Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via info@azuraqua.com.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Me lichtje is na 10 dagen na een nieuw…

Me lichtje is na 10 dagen na een nieuw filter alweer rood dit kan toch niet

26. Januar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

UPDATE 11-02-26 - Ik heb begrepen dat onze klantenservice je naar tevredenheid geholpen heeft en je op basis hiervan je review aanpast, dank je wel hiervoor!

Mochten er nog vragen zijn n.a.v. het mailcontact, dan horen wij dat graag!

Goed dat je contact opneemt. Het rode lampje is uitsluitend een meetindicator en zegt niets over de werking of kwaliteit van het filter. Je hoeft je waterfilter dus niet te vervangen, desgewenst kun je de kwaliteit van je water meten met de gratis watermeter!

Je kunt het ledje eenvoudig resetten, bekijk hierdoor de instructievideo's of neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@azuraqua.com

Linda - AzurAqua.com

Wat een Super service!!

Geweldige service die je niet meer vaak tegenkomt!! Waterreservoir was gescheurd. Gebeld en meteen werdd er actie ondernomen. Binnen enkele dagen kosteloos een nieuw exemplaar. Geweldige service!!

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Wat fijn dat we u zo snel hebben kunnen helpen met een nieuw reservoir; we vinden het belangrijk om voor onze klanten klaar te staan met een service waar u op kunt bouwen.

Wij zetten ons dagelijks in om de risico’s van PFAS in ons drinkwater onder de aandacht te brengen. Juist omdat deze stoffen helaas steeds vaker in het nieuws zijn, gunnen we eigenlijk iedereen de extra zekerheid van een goede waterfilterkan in huis.

Veel plezier met uw aankoop en mocht u nog vragen hebben, dan horen we het graag via info@azuraqua.com.

Topproduct!

Supersnel bezorgd, mooi stevig verpakt en de kan is ook van mooie kwaliteit. Ik ben er heel blij mee en het water smaakt heerlijk. En mijn bakkie koffie ook! Topproduct!

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Wat heerlijk om te horen dat niet alleen het water, maar ook uw kopje koffie nu extra lekker smaakt. Fijn dat ook de kwaliteit van de kan en de verpakking aan uw verwachtingen voldoen.

Voor vragen staan we altijd voor u klaar via info@azuraqua.com.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!
Na bijna een jaar met plezier mijn Waterfilterkan te hebben gebruikt ging het LED-lichtje op de deksel kapot. Hij bleef maar blauw knipperen.
Ik had een mailtje naar de klantenservice hierover gestuurd en binnen 4 dagen had ik een nieuw LED-lichtje + een gratis nieuwe TDS meter erbij.

Complimenten voor de goede en snelle service!

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Hartelijk dank voor deze mooie complimenten! Hier doen wij het voor! :)

Wat fijn dat we het probleem met het LED-lichtje zo snel voor u hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk dat u zonder zorgen van uw waterfilterkan kunt blijven genieten, zeker nadat u deze al bijna een jaar met plezier gebruikt.

Bedankt voor uw vertrouwen in Azuraqua. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan weet u ons te vinden via info@azuraqua.com.

Snel geleverd

Snel geleverd, uitstekend product,lekker water

20. Januar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Fijn dat de levering zo vlot is verlopen en dat het product uitstekend bevalt. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via info@azuraqua.com.

Snelle afhandeling!

Snelle afhandeling!
Een mooie kan, alleen het tuitje is onhandig met schenken.
Het gefilterde water smaakt heerlijk en voelt zacht in de mond.

27. Januar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Wat fijn dat de afhandeling vlot is verlopen en dat het water u zo goed smaakt. Wat betreft het tuitje: we horen vaker dat het in het begin even wennen is met schenken. Een handige tip is om de kan rustig te kantelen; dan stroomt het water er meestal het beste uit.

We wensen u veel plezier van uw aankoop! Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via info@azuraqua.com.

(H)eerlijk water

Zeer snelle levering. Kreeg ongevraagd de dag na bezorging per email een gebruiksaanwijzing in het Nederlands.
Eenvoudig on gebruik.
Het belangrijkste (h)eerlijk zacht water.
Ben er superblij mee.

25. Januar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met het zachte water en dat de Nederlandse gebruiksaanwijzing direct van pas kwam. We proberen onze klanten hiermee graag net dat beetje extra service en duidelijkheid te bieden.

Veel plezier met uw heerlijke water! Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar via info@azuraqua.com.

Waterkan met filter

Snel geleverd je proeft dat het water gefilterd is en het is fijn dat er een watermeter bij zit om te kijken hoe vervuilt je drinkwater is.

25. Januar 2026

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u het verschil in smaak direct merkt. De meegeleverde TDS-meter is inderdaad een ideaal hulpmiddel om zelf de zuiverheid van uw water te controleren.

De klant is koning

Vanwege de klantvriendelijkheid en snelle bezorging. Het product heb ik wegens drukte nog niet in gebruik genomen, dus daar op dit moment nog geen mening over.

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Wat fijn dat u onze klantvriendelijkheid en snelle bezorging waardeert. De klant is bij ons inderdaad koning! We hopen dat het product u uitstekend zal bevallen zodra u het in gebruik neemt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige duidelijke antwoord op vraag…

Geweldige duidelijke antwoord op vraag en dat binnen 24 uur.

19. Januar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Hartelijk dank voor uw mooie compliment! Daar doen we het voor. Geniet van uw waterfilterkan!

Mocht u in de toekomst filters nodig hebben, denk dan aan onze stapelkorting. We staan altijd voor u klaar via info@azuraqua.com.

Snelle service

8. Januar 2026

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service. Wij doen ons uiterste best om bestellingen en vragen altijd zo vlot mogelijk af te handelen.

Snelle levering!

Snelle levering!
Het water smaakt echt beter, van 346 naar 0.02!!!
Een aanrader.

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Hartelijk dank voor uw enthousiaste aanbeveling!

Mocht u in de toekomst nieuwe filters nodig hebben, vergeet dan niet onze stapelkorting voor de scherpste prijs. Voor verdere vragen over uw metingen of het product kunt u ons altijd bereiken via info@azuraqua.com. We helpen u graag verder!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel geleverd en duidelijk aangegeven…

Snel geleverd en duidelijk aangegeven wanneer er geleverd werd

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Hartelijk dank voor uw review! Mocht u in de toekomst filters willen bijbestellen, vergeet dan niet onze stapelkorting voor de voordeligste prijs. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via info@azuraqua.com. We helpen u graag verder!

Snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt. Wel een erg grote omdoos

8. Januar 2026

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat de bestelling snel en goed verpakt bij u is aangekomen. Wat betreft de grote omdoos: bedankt voor deze waardevolle feedback. We proberen onze zendingen altijd zo efficiënt mogelijk te verpakken en nemen uw opmerking mee om onze verzendwijze verder te optimaliseren.

Vergeet bij een volgende bestelling niet onze stapelkorting voor de beste prijs op nieuwe filters. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder via info@azuraqua.com.

Heel snelle levering,

Heel snelle levering,
Lekker water.

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn dat de levering zo vlot is verlopen en dat het water u goed smaakt.

Geweldig product

Geweldig product. Mooi grote kan en en water smaakt heerlijk zacht en veilig. Kortom zeer tevreden

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de grootte van de kan en de zachte smaak van het water.

Mocht u in de toekomst nieuwe filters willen bestellen, vergeet dan niet onze stapelkorting voor de voordeligste prijs. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via info@azuraqua.com.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tevreden, maar ook kleine nadelen

Ons hele gezin is er tevreden over. Er wordt meer water gedronken. De kan is erg zwaar wat voor de kinderen wel een nadeel is. Ook vind ik de filters alsnog erg prijzig.

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Wat een prachtig compliment dat uw hele gezin nu meer water drinkt! Dat is precies het gezonde resultaat waar we op hopen.

We begrijpen dat de kan door zijn robuuste kwaliteit en het grote filter zwaar kan zijn voor kinderen. Een handige tip die we vaak horen: vul de kan op het aanrecht en schenk het water over in een lichtere, handzame karaf of kleinere flessen. Zo kunnen de kinderen ook gemakkelijk zelf inschenken.

Wat betreft de prijs van de filters: wij kiezen voor hoogwaardig materiaal om de hoogste zuiverheid te garanderen. Om dit voordeliger te maken, bieden wij de stapelkorting aan. Door meerdere filters tegelijk te bestellen, betaalt u een lagere prijs per stuk.

Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust via info@azuraqua.com. We helpen u en uw gezin graag verder!

Prettige ervaring

Ik had een mail gestuurd, omdat de links in een eerder gestuurde mail niet werkten. Inmiddels is dat hersteld en heb ilk een reactie gekregen

12. Januar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Update: Als het goed is heeft u een reactie gekregen op uw e-mail!

Onze oprechte excuses dat u nog geen reactie heeft ontvangen op uw e-mail van 4 januari. Dit is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten.

Ik heb uw bericht direct onder de aandacht gebracht bij onze klantenservice. Zij zijn nu op de hoogte en u ontvangt nog vandaag een reactie van ons op uw vraag.

Bedankt voor uw geduld en nogmaals excuses voor het ongemak.

Linda - Azuraqua.com

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr