Banner for AzurAqua Waterfilterkan

AzurAqua Waterfilterkan Bewertungen 310

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig bedrijf! Niet alleen top producten maar ook nog eens super klantenservice. Bestelling was aan de late kant door toestanden buiten de schuld van AzurAqua. Werd persoonlijk gemeld door klantens... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb nog positief nieuws over het gebruik van Azur Aqua water filters. Wij hebben de filterkan met 2 extra filters meegenomen naar Spanje. Wij zijn daar 2 maanden aan het overwinteren. Spanje heeft... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een maand geleden heb ik de AzurAqua filterkan aangeschaft. Ik ben er erg blij mee en de TDS meter meet nog steeds 0.00, als ik kraanwater gefilterd heb. Na het doorlopen bewaar ik het filter met vu... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Product is as expected. The purity sensor stick makes the led indicator totally redundant. Secondly, It is tedious to open the led sensor cap to access the battery so they might as well get rid of t... Mehr ansehen

1. Wasserfilterlieferant
  2. Mineralwasserfirma
  3. Mineralwasser-Großhandel
  4. Wasseraufbereitungsunternehmen
  5. Wasseraufbereitungsanlage
  6. Wasserversorgungsunternehmen

Über AzurAqua Waterfilterkan

Vom Unternehmen geschrieben

Verwijder PFAS, Kwik, Lood en Chloor uit jouw Kraanwater met de AzurAqua® Waterkan

Deze pitcher filtert PFAS, Chloor, Lood en Kwik uit uw drinkwater. Verminder effectief de totale opgeloste vaste stoffen (TDS) in uw kraanwater van gemiddeld niveau 260 naar 0; waardoor de veiligheid van uw drinkwater wordt gegarandeerd.

• Geavanceerde Filtratie: Verwijdert effectief schadelijke stoffen (o.a. PFAS, Kwik, Lood en Chloor) en verbetert de smaak van je water.
  • Duurzaam en Veilig: Gemaakt van BPA-vrije en loodvrije materialen.
  • Milieuvriendelijk: Vermindert het gebruik van plastic flessen.
  • Gecertificeerde Kwaliteit: CE en IAPMO-gecertificeerd voor betrouwbaarheid en veiligheid.
  • TDS Waarde 0: Verlaag de TDS waarde van uw kraanwater van gemiddeld 260 naar 0 met de Waterfilter van AzurAqua.
  • Vervangingsfilters vanaf €13,95 per filter!

4,5

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Snel en accuraat geleverd masr pridukt…

Snel en accuraat geleverd masr pridukt is waardeloos filter sluit niet goed af en laat aan de bovenkant water door

5. März 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat de filter niet goed afsluit en water doorlaat; dit is zeker niet de bedoeling!

Wij denken graag met u mee om dit direct op te lossen. Mocht er inderdaad sprake zijn van een defect aan de kan of het filter, dan zullen wij dit uiteraard kosteloos voor u vergoeden.

Zou u hiervoor contact met ons willen opnemen via info@azuraqua.com onder vermelding van uw ordernummer? Als u daarbij een korte foto of video kunt voegen van het probleem, kunnen we u nog sneller helpen aan een passende oplossing.

We horen graag van u!

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd, Jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij zat.
Zuivert heel fijn. En snel.

8. März 2026

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat de levering zo snel is verlopen en dat u tevreden bent over de werking en snelheid van de waterfilterkan.

Onze excuses dat er geen Nederlandstalige beschrijving in de doos zat. We sturen u met alle plezier de Nederlandse handleiding alsnog digitaal toe. Wilt u hiervoor even contact opnemen met onze klantenservice via info@azuraqua.com? Dan zorgen we dat u deze direct in uw mailbox ontvangt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer teleurstellend

Het wordt traag gecommuniceerd. Ik heb hun producten vier dagen geleden geretourneerd maar tot nu toe heb ik er geen bevestiging gekregen.

31. März 2026

Beste Roya,

In het weekend (zaterdag en zondag) hebben wij 12 (!!) berichten van u ontvangen. Onze klantenservice is vanaf maandag bereikbaar en heeft uw berichten toen netjes beantwoord. De ongeopende producten zijn dezelfde dag gecrediteerd.

Linda - AzurAqua.com

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Water gemeten vanuit de kraan

Water gemeten vanuit de kraan, meter gaf 237 aan. Na filtering nog maar 2.
Geeft een goed gevoel.

7. März 2026

Bedankt voor uw review!

Wat een geweldig resultaat om te zien! Het is precies dat "goede gevoel" van zekerheid waar we het voor doen. Met de meter ziet u direct dat vrijwel alle opgeloste stoffen uit het water zijn verdwenen.

Zou u dit enthousiasme ook willen delen met vrienden of familie? Wij gunnen iedereen datzelfde veilige gevoel bij het drinken van kraanwater. Vaak geloven mensen het pas als ze de cijfers zelf zien!

Veel plezier met uw zuivere water en mocht u nog vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar via info@azuraqua.com.

alles is vlot verlopen dus tevreden

alles is vlot verlopen dus tevreden

28. Februar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en dat u tevreden bent met de afhandeling. Dat is precies de ervaring die we elke klant willen bieden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

helemaal goed, van a tot z

website werkt prima en snel, bestellen ging vlug, het ontvangen van het product ook snel, 7-3 besteld , 9-3 in huis, en de kan werkt prima, daar gaat het uiteindelijk om, topproduct

7. März 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Wat fijn om te horen dat het hele proces, van de website tot de snelle bezorging, zo soepel is verlopen. Dat u de bestelling van 7-3 al op 9-3 in huis had, is precies de snelheid die we nastreven.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het resultaat: een kan die doet wat hij belooft en u heerlijk zuiver water geeft. We wensen u dan ook veel plezier met uw aankoop!

Zou u dit enthousiasme ook willen delen met anderen? Wij gunnen iedereen de ervaring van echt puur water uit een 'topproduct'!

Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via info@azuraqua.com.

mijn bestelling en ervaring

mijn bestelling en bijbehorende producten waren keurig alsook de levering. Ik kan nu wel water uit de kraan drinken dankzij aquazuro. Voorheen werd ik altijd misselijk van de smaak van kraanwater. Ik ben dan ook gestopt met het kopen van een bepaald merk water in de winkel, Deze bleek met de tds meter zelfs vervuilder te zijn dan kraanwater!
Voorheen werd ik ook misselijk van het drinken van koffie, dat is nu ook niet meer. Mijn waterkoker blijft ook schoon omdat ik nu gefilterd water gebruik.
Ik zou zeggen dat iedereen aquazuro moet hebben en een tds merer, want meten is weten en je proeft het als je het drinkt!

24. Februar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Wat een bijzonder compliment dat u dankzij de Azuraqua-filterkan nu weer zorgeloos water uit de kraan (en koffie!) kunt drinken zonder misselijk te worden. Dat het flessenwater uit de winkel volgens de TDS-meter zelfs minder puur bleek dan kraanwater, is een eye-opener die we vaker horen – meten is inderdaad weten!

Het is ook fijn dat uw waterkoker nu kalkvrij blijft; dat scheelt een hoop onderhoud. We waarderen het enorm dat u dit enthousiasme wilt delen en anderen aanraadt om ook over te stappen op gefilterd water. Vertel het vooral voort, want wij gunnen iedereen die pure smaak en een kalkvrije keuken!

Veel plezier met uw aankoop en mocht u nog vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar via info@azuraqua.com.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top product van 420 naar 0!

Super! Mijn bestelling is super snel geleverd. Binnen twee dagen was hij al thuis. Ik heb mijn water gemeten en het stond op 420; na het filtreren was het 0. Qua smaak is het verschil meteen te merken. Het water smaakt nu als of mineraalwater aan het drinken ben echt bizaar. Super product, echt blij mee!

6. März 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Hartelijk dank voor deze enthousiaste review!

Wat een geweldig resultaat om te zien: van 420 naar 0! Het is precies dat "bizarre" verschil in zuiverheid en de smaak van mineraalwater waar we het voor doen. We zijn ontzettend blij dat u het verschil zo duidelijk merkt.

Zou u dit enthousiasme ook willen delen met vrienden of familie? Wij gunnen namelijk iedereen zulk zuiver drinkwater! Het is vaak pas wanneer mensen het zelf zien en proeven, dat ze geloven hoe groot het verschil echt is.

11 uur besteld

11 uur besteld, volgende dag in huis om mee te geven aan dochter in Frankrijk. Filtert heel goed.

26. Februar 2026

Bedankt voor uw review!

Wat fijn dat de levering zo snel is verlopen, zodat de waterfilterkan nog net op tijd mee kon naar Frankrijk!

Mochten er nog vragen zijn, dan staan wij altijd voor u (en haar) klaar via info@azuraqua.com.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Over heel de lijn een goede ervaring!

We kregen duidelijke informatie ( ook na een extra vraag over het filteren van roestdeeltjes) en vooral een zeer degelijk product.
We zijn fan van zowel de firma als van de waterfilter!

26. Februar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Wat een mooicompliment, bedankt voor uw uitgebreide review!

Fijn dat we u ook goed hebben kunnen informeren; we vinden het belangrijk dat u precies weet wat onze filters voor uw waterkwaliteit betekenen. Het is goed om te horen dat u nu zo'n grote fan bent van zowel het product als onze service. Daar doen we het voor!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede producten!

Goede producten!
Snelle levering!

2. März 2026

Bedankt voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en dat de levering vlot is verlopen! Veel plezier met uw aankoop en mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar via info@azuraqua.com.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede uitleg wat de Azuraqua doet.En…

Goede uitleg wat de Azuraqua doet.En dat je een thermometer erbij krijgt is een goede service zodat je kan meten hoe de stand van zaken is.Voor het filteren en erna!!!

14. Februar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Wat goed om te horen dat de uitleg duidelijk was. Het apparaatje dat u erbij heeft gekregen is een TDS-meter.

Hiermee meet u inderdaad heel nauwkeurig de 'stand van zaken': de hoeveelheid opgeloste stoffen in het water.

Het is inderdaad een groot verschil als u voor en na het filteren meet; dat geeft direct de bevestiging dat de Azuraqua zijn werk doet!

Veel plezier met uw zuivere water. Mocht u nog vragen hebben over de metingen, stel ze gerust via info@azuraqua.com.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering .
Goed product

14. Februar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Fijn om te horen dat de levering vlot en naar wens is verlopen en dat het product goed bevallen is. Daar doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al hele tijd koop ik product bij deze…

Al hele tijd koop ik product bij deze firma.
Zeer goed en snelle levering.
Doet wat het moet doen. Zuiver water leveren.

18. Februar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Hartelijk dank voor uw trouwe vertrouwen in ons!

Wat fijn om te horen dat u al langere tijd klant bij ons bent en dat onze producten en de snelle levering nog steeds aan uw verwachtingen voldoen. Daar doen we het voor: constant en betrouwbaar zuiver water leveren.

We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn. Mocht u vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar via info@azuraqua.com.

Goed produkt

Snelle, vlotte levering
Goede gebruiksaanwijzing
Mooie, stevige kan
Het eerste gefilterde water was ongekend puur. Daarna , ik gebruik het nu een week, wordt dat iets minder natuurlijk.
Tot nu toe zeer tevreden

9. Februar 2026

Bedankt voor uw review!

Wat fijn dat de levering en de gebruiksaanwijzing naar wens waren en dat de kan goed bevallen is. Wat betreft de smaak: het is heel herkenbaar dat de eerste slokken na het overstappen op gefilterd water als een enorme verandering voelen. Hoewel de smaakbeleving na een week vaak wat 'normaliseert' omdat u eraan gewend raakt, blijft het filter zijn werk doen.

Tip: U kunt dit altijd eenvoudig controleren met de meegeleverde TDS-meter. Zolang deze een lage waarde aangeeft, is het water nog steeds even puur als in de eerste dagen!

Veel plezier met uw aankoop en mocht u vragen hebben, stel ze gerust via info@azuraqua.com.

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat alles vlot en volgens afspraak is verlopen. Beloofd is beloofd!

Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar via info@azuraqua.com.

Erg tevreden

Goede levering top product lekker water en goed schoon erg blij mee

3. Februar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de levering en dat het water u goed smaakt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Telefonisch kontakt gehad met…antwoordapparaat

Telefonisch kontakt gehad met antwoordapparaat met onderander " U wordt zo spoedigmogelijk terug gebeld maar zelfs na de tweede keer geen kontakt gehad.

28. Januar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Onze oprechte excuses voor deze gang van zaken. Het is normaal gesproken onze standaard om alle voicemails en terugbelverzoeken zo snel mogelijk op te volgen, en het spijt ons zeer dat dit in uw geval niet is gebeurd. Dit is zeker niet de service die wij nastreven.

Ik heb uw melding direct intern doorgegeven om uit te zoeken wat er mis is gegaan. Wij zullen er alles aan doen om u alsnog zo spoedig mogelijk te woord te staan. Mocht u ons onverhoopt toch niet telefonisch kunnen bereiken, dan kunt u uw vraag ook altijd per e-mail sturen naar info@azuraqua.com. We reageren daar doorgaans erg vlot op.

Alles was goed gegaan

Alles was goed gegaan

1. Februar 2026

Antwort von AzurAqua Waterfilterkan

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering . Goede en overzichtelijke uitleg .

1. Februar 2026

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen en dat u onze uitleg als goed en overzichtelijk heeft ervaren.

Veel plezier met uw aankoop! Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via info@azuraqua.com.

Linda - Azuraqua.com

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr