⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service fra Sune hos Autos Jeg har købt en Skoda Enyaq hos Autos, og hele oplevelsen har været rigtig god fra start til slut. Sune har leveret en professionel og ærlig servi... Mehr ansehen
Jeg bor i København så var lidt i tvivl om jeg skulle lave dette køb, men det hele gik nemt igennem. Jeg fik tilsendt en detaljeret video og gennemgang hvor alt blev forklaret af sælgeren (... Mehr ansehen
En super god oplevelse. Ærlig, imødekommende og venlige. Sikke en tålmodighed de viser, da jeg henter bilen gennemgår vi alt 😊 jeg var helt tryg da jeg kørte. De bedste anbefalinger til Anthon og... Mehr ansehen
Vi havde akut brug for en bil til at erstatte vores gamle campingvognstrækker. Snakkede med autos.dk torsdag, med aftale om at de ikke solgte bilen inden vi kom og prøvede den søndag kl 13. Underskr... Mehr ansehen
Priorsvej 7a, 8600, Silkeborg, Dänemark
- Faktura@autos.dk
- autos.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Super service og flinke flinke…
Super service og flinke flinke mennesker der er i huset. Kan klart anbefale at købe bil dette sted.
autos.dk leverer fantastisk købsoplevelse
Har lige handlet bil ved autos.dk og har haft en forrygende oplevelse.
God service, var helt åben om bilens historie, hjalp med at finde vinterhjul til en forrygende pris, god byttepris for den gamle, tilbød (men pressede ikke) forlænget garanti og hjalp med at finde svar på alle mine begynderspørgsmål om elbiler.
Anbefaler 100% at handle der og jeg kommer gladeligt igen.
Stor tak til Mikael for en 100% god oplevelse (og til Sune for tit at komme først til telefonen 😉).
Super service i forbindelse med min…
Super service i forbindelse med min handel.
Vi fik super service og fik lavet en god handel både i salg og køb af bil. Kan bestemt anbefale Autos.
Super oplevelse.
Super betjening, god rådgivning.
Hele forløbet har været rigtig godt.
Lige fra vi kommer, til vi kører derfra med vores nye bil.
Kan kun anbefales.
Dejlig ukompliceret tilgang til…
Dejlig ukompliceret tilgang til bilhandel. Pris på bytte bil, billig financering og løsningorienteret tilgang på et par mindre detaljer gjorde det til en fornøjelse.
Super god dialog lige fra starten af…
Super god dialog lige fra starten af processen. Autos.dk tog vores bil i bytte til højeste pris på marked, og vores nye ID4 1st Pro. spiller max. Sune var serviceminded , og vi følte ærlighed og hjælpsomhed hele vejen.
Vi kan derfor give vores varmeste anbefalinger om at handle hos Autos.dk
Vh. Pernille og Niels
Godt kendskab til elbiler!
Jeg har netop handlet bil hos Autos.dk
Det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem.
Alle, især Mikael, har ydet en god service. Alle aftaler blev overholdt, og der er reageret hurtigt på spørgsmål via mail eller sms, hvis jeg har haft et eller andet jeg har villet vide.
Vi har følt os meget godt behandlet, altid mødt med et smil, og de har taget sig tid til at vise og forklare de forskellige features ved vores nye elbil. Mikael skal have kæmpe ros for at vide alt brugbart omkring elbiler. Det har vi ikke oplevet ved andre forhandlere!
Vi vil gerne give jer en stor anbefaling med herfra. Tak for fantastisk service alle 3!
Vh Stine og Søren
Tak for en rigtig god oplevelse👍🏻
Rigtig god og ærlig dialog om den bil…
Rigtig god og ærlig dialog om den bil vi var interesserede i - og endte med at købe!
Vi havde en god oplevelse af at komme i Autos
Har handlet en VW eGolf hos Sune og Michael og fået en helt fremragende service. Jeg oplevede en meget kompetent og yderst behagelig behandling fra første besøg og til bilen blev udleveret. Det er dejligt at handle med nogle mennesker som virker til at have fundet et godt koncept hvor man står inde for de biler man sælger og som har fokus på den gode oplevelse. Kommer gerne igen.
Godt sted at handle bil
Aflevere bilen top klargjort
God oplevelse
Venlig personale, der altid havde tid og en aftale er en aftale. Kan stærkt anbefales.
Super rare mennesker og rigtig god…
Super rare mennesker og rigtig god behandling. De er åbne og hjælpsomme, og kan stærkt anbefales til andre!
Den bedste bilforhandler jeg har…
Den bedste bilforhandler jeg har hendlede med !!! Klart anbefales
En utrolig positiv oplevelse med en…
En utrolig positiv oplevelse med en fantastisk imødekommenhed, stor hjælpsomhed samt fin vejledning fra vi kom, til vi kørte derfra i vores nye bil.
Vi kan derfor varmt anbefale Autos.
Anne Marie og Hans
Imødekommende og saglig
Imødekommende, saglig og oplysende personale, der ligeledes giver sig god tid til at hjælpe med at finde sig til rette i den nye bil.
I forbindelse med køb af bil oplevede…
I forbindelse med køb af bil oplevede vi meget imødekommende og hjælpsomme medarbejder, Sune og Michael, som sørgede for at vi havde overblik og forståelse for processen, ved bl.a. enhver tvivl blev håndteret og spørgmål blev besvaret. Et godt sted at handle bil efter vores opfattelse.
Hilsen
Randers
Endnu en god vurdering på trustpilot
Jeg kan kunne stemme i koret af positive tilbagemeldinger vedr. Autos!
Alle aftaler overholdt og god byttepris for vores nu tidligere bil.
Mikael har i den lille uge jeg måtte vente på bilen sendt billeder og status.
Handler gerne hod Autos igen
Hurtig eksekvering - eminent service
Et af Silkeborgs bedste bilhuse. Uden tvivl. Lige fra første besigtigelse fremstod Michael og de andre på holdet enormt kompetente og var helt inde i selv de mindste detaljer om bilen.
Man kunne igennem hele forløbet mærke husets passion for bilerne, og det gjorde købet af vores Passat lige det bedre. Stort tak fra os af! Vi kommer også igen næste gang.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.