Autos.dk A/S Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service fra Sune hos Autos Jeg har købt en Skoda Enyaq hos Autos, og hele oplevelsen har været rigtig god fra start til slut. Sune har leveret en professionel og ærlig servi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bor i København så var lidt i tvivl om jeg skulle lave dette køb, men det hele gik nemt igennem. Jeg fik tilsendt en detaljeret video og gennemgang hvor alt blev forklaret af sælgeren (... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En super god oplevelse. Ærlig, imødekommende og venlige. Sikke en tålmodighed de viser, da jeg henter bilen gennemgår vi alt 😊 jeg var helt tryg da jeg kørte. De bedste anbefalinger til Anthon og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde akut brug for en bil til at erstatte vores gamle campingvognstrækker. Snakkede med autos.dk torsdag, med aftale om at de ikke solgte bilen inden vi kom og prøvede den søndag kl 13. Underskr... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

39 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun positive ting at sige

Har kun positive ting at sige, super behandling under hele handlen. Har efterfølgende fundet et par småting som jeg havde overset. Dette bliver selvfølgelig ordnet. Så jag kan varmt anbefale at handle der.

28. Februar 2024

Førstegangs-elbilejer

Jeg var hos Autos.dk i Silkeborg ad et par omgange. Blev mødt af Sune hver gang, der var interesseret, venlig og imødekommende - uden at være den der irriterende ‘sælgertype’.
Jeg købte en id3’er og er førstegangs-elbilejer. And what a joy!!!
Der er dog en del endnu for mig at lære, og heldigvis har jeg fået at vide, at jeg altid kan trille forbi og spørge.
Tak til Sune for tålmodighed og kompetent formidling.

28. Februar 2024

Super oplevelse

Kunne man give 10 stjerner fik de det. Har købt ny bil hos dem og afhentet i dag. Virkelig fantastisk service hele vejen igennem. Bedre service tror jeg nærmest ikke findes.

22. Februar 2024

Super købsoplevelse

Super købsoplevelse - og her gælder det især kulance-ydelserne jeg har modtaget efter købet. Det er helt igennem super flot service og jeg kan kun anbefale Autos.dk på det allervarmeste! Det er sådan jeg vender tilbage næste gang - de har forstået at kundetilfredshed er en uvurderlig valuta! 🌞🤩👏

30. Januar 2024

Særdeles behagelig købs oplevelse

Særdeles behagelig købs oplevelse. Troede egentligt ikke den slags "go' gammel jysk" oplevelse var mulig længere og så slet ikke i Silkeborg. Jeg er nok præget at dårlig oplevelse for år tilbage ;)
Her er der venlig modtagelse. Rolig og saglig gennemgang af muligheder. Og så var prisen ganske fornuftig i forhold til markedet, så vi fik handlet, på en dag hvor vores ærinde i Silkeborg var et helt andet.

6. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med hele bilhandlen

Vi købte en Skoda Enyaq fra autos.dk og var meget tilfredse med hele processen og servicen. Sune svarede hurtigt på alle spørgsmål og virkede meget kompetent.
Selvom vi ikke fik vores ønskede pris på vores gamle bil, havde vi en god mavefornemmelse lige fra starten og valgte derfor autos.dk. Sune imødekom os tilfredsstillende.

29. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simpelthen bare en virkelig god bilhandleoplevelse

En virkelig god bilhandleoplevelse. Den største anbefaling!
Købte en Cupra Born hos Mikael. Det har fra første kig været en virkelig god bilhandleoplevelse. En virkelig professionel, ordentlig og reel proces - super oplevelse hele vejen igennem. Det var første køb af el-bil og Mikael var en stor hjælp i indførelsen i denne "nye" verden :)

Man har virkelig ikke følelsen af at det bare gælder om at sælge for enhver pris...en meget "rar" og reel behandling ift. det at skulle tage bil i bytte.

Jeg vil helt klart starte med at kigge efter vogn hos Autos/Mikael næste gang.

22. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, god løsning i forhold til leveringen af bilen på trods af stor afstand. meget imødekommende

21. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god og behagelig service!

Virkelig god og behagelig service!
Ringede til Mikael ved middagstid, om en Audi Q4’er som vi havde prøvet dagen forinden, som vi nu gerne ville købe.
Mikael fik hurtigt lavet papirerne, samt kørt bilen til syn, givet plader samt klargjort og opladet bilen, så vi kunne hente den, blot 3 timer senere!

15. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service fra start til slut

Vi skulle bare kigge på en bil som de havde fået hjem og som passede på det vi søgte. Men efter 10 min's snak med Michael, var jeg sikker på at her kunne jeg roligt købe bil. Super service fra start til slut, overholdelse af alle aftaler. Jeg vil helt sikkert anbefale andre Autos til deres næste bil køb.

14. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr