Autoimport Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb eerder zelf en personenauto geimporteerd, dit had ik beter kunnen overlaten aan David. Het is meer dan perfect hoe hij je begeleid en je exact op de hoogte houdt van de voortgang. Razendsnel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks dat het bedrijf vakantie had, hebben ze toch binnen afzienbare tijd mijn auto geïmporteerd. Heldere en duidelijke communicatie. Alle kosten worden van te voren gemeld (en kloppen). Het is held... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Contact verliep vlot. David heeft echt z’n best gedaan om mijn auto snel geïmporteerd te krijgen. Fijn om opdeze manier van zijn diensten en ervaring gebruik te kunnen hebben gemaakt. Wil je het impor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een Tesla Model X geïmporteerd uit Duitsland. Ik heb het hele import proces uit handen gegeven aan David van Autoimportnoord. Dit overlaten aan een professional bleek een goed idee. Zo was de c... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

26 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Autoimportnoord Outstanding Car Import Service – Fast, Simple, and Highly Recommended!

Autoimportnoord made transferring my VW electric car from Denmark to the Netherlands incredibly simple and fast. The entire process was smooth, hassle-free, and handled with great professionalism. I would rate their service 5 stars for quality and efficiency, highly recommended for anyone looking for a reliable car import service!

28. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op eigen houtje in Duitsland (Berlijn)…

Op eigen houtje in Duitsland (Berlijn) een wagen gekocht en niet zo goed nagedacht over wat er allemaal bij komt kijken voordat die rijklaar voor mijn deur staat... Via google gezocht naar iemand die het transport en de rest kon regelen en zo ben ik David van Auto Import Noord op het spoor gekomen. Voor mij is het heel belangrijk dat er snel op mijn vragen werd gereageerd. David reageert snel per mail of telefoon en houdt je goed op de hoogte van de verschillende stappen die doorlopen moeten worden. Toch wel een 'dingetje' dat je iemand die je nog nooit hebt ontmoet een volmacht geeft om met jouw nieuwe wagen aan de slag te gaan. Gelukkig laat David zien goed met dit vertrouwen om te gaan en het was allemaal heel erg snel geregeld!

24. Oktober 2025

AutoimportNoord

Heel tevreden over AutoimportNoord, David is vriendelijk, vakbekwaam, doet wat hij beloofd en afgesproken is. Het is onze 2e auto via AutoimportNoord, in één woord een TOP bedrijf. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Ga zo door.

25. Oktober 2025

Perfecte import!

David heeft ons uitstekend geholpen met de import van een VW Up! GTI. Scherpe tarieven, perfecte BPM berekening en een geweldige communicatie. David stelde ons continu op de hoogte van het proces.

Aanrader als je een auto wilt importeren.

24. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel en goed lopend proces.

Snel en goed lopend proces.
Contact verloopt soepel en je wordt goed op de hoogte gehouden.
De auto op een vrijdag gebracht en de week daarop zaterdag was hij al klaar om opgehaald te worden.

6. September 2025

Perfect

Het was de eerste keer dat ik een auto heb laten importeren, maar dankzij David zeker voor herhaling vatbaar. Alles is perfect gelopen en de communicatie was uitstekend, zelfs tijdens David's vakantie.

23. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Transport en importraject netjes geregeld

AutoimportNoord heeft het transport vanuit Duitsland en het importtraject in Nederland verzorgd. Mails met vragen werden vlot en duidelijk beantwoord. Ook goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het traject.

1. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

David heeft ons volledig ontzorgd

David heeft ons volledig ontzorgd, van begin tot eind. Wij hebben er verder geen omkijken naar gehad en zijn 100% tevreden. Zeker ook over de communicatie. We zouden het zo weer doen.

2. Juli 2025

Een goed gevoel van het 1e contact

Vanaf het allereerste contact had ik er een goed gevoel bij en dat goede gevoel werd door David bevestigd. Persoonlijk contact, altijd open voor vragen en je wordt als het ware op afstand meegenomen in het hele proces. Vanaf aankomst auto in Nederland kon ik al op de 5e werkdag de auto ophalen. Alles verloopt snel en vriendelijk. Als je een goed bedrijf zoekt om je te begeleiden bij het importeren van een auto dan is Autoimportnoord echt een aanrader.

2. Juli 2025

Geen alledaagse import

Daar het geen alledaagse import was, iets wat nogal geduld vroeg, is het resultaat zeer bevredigend.

Kan het waarderen dat iemand ondanks de vele problemen die gedurende het project naar voren kwamen toch de rust en energie erin kan blijven steken, kortom alle lof.

26. Juni 2025

Vertrouwen waargemaakt

AutoImportNoord heeft de import van onze nieuwe camper prima begeleid: transparant, afspraak is afspraak, goede communicatie. En dat in een best complex traject, met lange doorlooptijd (niet door AutoImportNoord overigens). Voor ons aanvankelijk best spannend om het hele traject toe te vertrouwen aan een bedrijf waarmee je geen ervaring hebt, maar David en AutoImportNoord hebben dit vertrouwen niet beschaamd. Aanbevolen!

13. Juni 2025

Topervaring met AutoimportNoord

Topervaring met Autoimport Noord
Ik heb onlangs mijn auto laten importeren via Autoimport Noord en ben daar ontzettend tevreden over. Vanaf het eerste moment werd ik persoonlijk en professioneel begeleid. Ze waren steeds goed bereikbaar en namen uitgebreid de tijd om mee te denken.

Wat voor mij echt het verschil maakte; ze hebben de BPM aanzienlijk weten te verlagen, en alles verliep sneller en voordeliger dan wanneer ik het zelf had geregeld.

Kortom, een betrouwbare en efficiënte partij die precies weet wat ze doen. Zeker een aanrader als je zorgeloos een auto wilt importeren.

12. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Autoimportnoord heeft mij goed geholpen…

Autoimportnoord heeft mij goed geholpen bij het importeren van een BMW 3 Serie Touring uit 2022. Het contact was duidelijk en professioneel. David was mijn vaste aanspreekpunt en zorgde ervoor dat alles netjes werd geregeld — van de bpm-berekening tot de keuring en het op kenteken zetten.

Het hele proces verliep vlot en zonder verrassingen. Prettig om te merken dat er wordt meegedacht en dat je goed op de hoogte wordt gehouden. Ik ben tevreden over hoe alles is verlopen en zou Autoimportnoord zeker aanraden aan anderen die een auto willen importeren.

10. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr