Ik heb eerder zelf en personenauto geimporteerd, dit had ik beter kunnen overlaten aan David. Het is meer dan perfect hoe hij je begeleid en je exact op de hoogte houdt van de voortgang. Razendsnel... Mehr ansehen
Ondanks dat het bedrijf vakantie had, hebben ze toch binnen afzienbare tijd mijn auto geïmporteerd. Heldere en duidelijke communicatie. Alle kosten worden van te voren gemeld (en kloppen). Het is held... Mehr ansehen
Contact verliep vlot. David heeft echt z’n best gedaan om mijn auto snel geïmporteerd te krijgen. Fijn om opdeze manier van zijn diensten en ervaring gebruik te kunnen hebben gemaakt. Wil je het impor... Mehr ansehen
Ik heb een Tesla Model X geïmporteerd uit Duitsland. Ik heb het hele import proces uit handen gegeven aan David van Autoimportnoord. Dit overlaten aan een professional bleek een goed idee. Zo was de c... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Zeer tevreden over het full service import pakket
Zeer tevreden over het full service import pakket. Korte lijntjes en snelle afhandeling. Ik ben volledig ontzorgt, van het zoeken van een auto tot aan het op kenteken zetten. Zelfs nadat de auto was afgeleverd is er een goede na service en kan je met vragen bij Auto Import Noord terecht.
Komt heel accuraat alle afspraken goed…
Komt heel accuraat alle afspraken goed na. De adviezen, service en begeleiding zijn uitstekend.
Attente en accurate begeleiding
Attente en accurate begeleiding. David is vriendelijk en adviseert op professionele wijze
Zeer goede ervaring met dit bedrijf!
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. David is het type weinig poeha en gewoon doen wat hij beloofd! Dank David
Import Audi A6 competition
Auto Import Noord is een professionele organisatie die hun vak goed verstaan.
Ze hebben de import van mijn Audi A6 3.0L biturbo competition volledig verzorgd. Binnen een week stond de auto al op NL kenteken!
Auto Import Noord is een betrouwbaar en punctueel bedrijf die je met regelmatige updates je volledig op de hoogte houden van het import proces. Een zeer prettige ervaring die ik zeker kan aanbevelen. Zoek je een partij die een auto voor je moet importeren. Zoek dan niet verder en geef ze een belletje.
Spontane vakman die weet wat hij doet
Spontane vakman die weet wat hij doet. Netje en betrouwbaar. Heel blij met de service.
Professionele werkwijze en alles…
Professionele werkwijze en alles volgens afspraak geleverd en geregeld. Autoimportnoord heeft voor mij het gehele importtraject(van Duitsland naar Nederland) en de ombouw grijs kenteken naar volle tevredenheid verzorgd. Zeer tevreden, bedankt David!
Goede betrouwbare partij om je deal te volmaken
Van de week mijn nieuwe auto op laten halen uit Duitsland; dinsdagavond laat een bericht gestuurd na ontdekking op mobile.de, donderdag auto op de oprit.
Je word echt onzorgd; contact met verkoper word gelegd en door de vakexpertise en goede taalbeheersing kan men vlot de beste voorwaarden afstemmen en een oordeel vellen. Auto werd met respect behandeld, en netjes op een trailer vervoerd. Vooraf een paar foto’s ontvangen van de opgeladen auto. Bpm taxatie word nog verzorgd als service. Opgeteld een prima service voor een reële prijs. Een aanrader.
Veel vertrouwen
Alhoewel ik tenslotte afgezien heb van de koop en dus import van de beoogde auto, kan ik zeggen dat -gezien de uitstekende begeleiding in het voortraject- ik volledig vertrouwen had in een goede afloop.
Zeer klantvriendelijk
Zeer klantvriendelijk
Een eigen keuze maken, welke auto je wilt kiezen in Duitsland Je wordt ondersteund door de eigenaar van het bedrijf zowel technisch, en hoe de financiën van het traject loopt. Maakt afspraken met de auto leveranciers.
Is bereid om je eigen auto in te nemen met de verkoop van de nieuwe gekozen auto.
Zeer betrouwbaar persoon, en nogmaals zeer klantvriendelijk.
Je stuurt de advertentie van de auto
Je stuurt de advertentie van de auto, je krijgt snel een prijsopgave van de bpm.
Als je opdracht geeft de auto te kopen word alles geweldig geregeld. Er word onderhandeld als de auto goedkoper gekocht word krijg jij dat voordeel!
Goede en snelle afhandeling
Was de eerste keer import zeker niet de laatste keer, goed bedrijf!
Camper uit Duitsland.
Had zelf een camper in Duitsland gekocht.
En door Autoimportnoort op het Nederlands kenteken laten zetten .
Snel geholpen door David.
Mijn dank daar voor .
Ik ben perfect geholpen
Ik ben perfect geholpen. Hulp in aanschaf van de auto en het importeren zelf. Goede begeleiding en het was achteraf zelfs nog wat goedkoper dan begroot.
Autoimportnoord heeft voor mij een Bmw…
Autoimportnoord heeft voor mij een Bmw 5 serie 530D touring uit Duitsland gehaald.
Allemaal uitstekend en correct geregeld.
Ik zou hier zeker weer zaken mee doen.
Alles super goed geregeld!
Import Mercedes GLC
Zeer goed geholpen met het importeren van onze Mercedes GLC. Snelle, duidelijke service. Erg tevreden.
Goed ,netjes en snel geholpen om mijn…
Goed ,netjes en snel geholpen om mijn mustang een Nederlands kenteken te geven.
Wil je een auto importeren, kun je het gerust overlaten aan import noord,ze weten wat ze doen
Super service
Prima bedrijf
Prima bedrijf. We hadden zelf een auto uit duitsland gehaald. En Autoimport heeft ons geholpen met de bpm, keuren zelf voor het rdw. En binnen een week hadden we het kenteken voor onze cabrio. Goede service, goede afspraken.
Al met al prima geregeld, een top bedrijf klasse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.