Gutterne hos Autoglow, ved hvad de snakker om. Man kan se hvor meget de ligger i at vælge de helt rigtige produkter at sætte på hylderne, ved at der ikke bare er smidt en masse på shoppen. Udva... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
KÆMPE ANBEFALING!!🤩 Bestilte natten til fredag hos autoglow, allerede fredag morgen var ordre pakket og klar til levering, lørdag morgen stod pakken hos pakkeshop til afhentning. Det er det man k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bedste service hos Autoglow! Mads er bare en guttermand, god vejledning og hjælp af gutterne 👌🏼😎 100% anbefaling herfra
Unternehmen hat geantwortet
Mega god service. De står altid klar til en snak. Hyggelig stemning og gode råd til vask og polering/coating af bilen. 5 store stjerner herfra
Unternehmen hat geantwortet
Autoglow.dk er din danske webshop for bilpleje i høj kvalitet – både til private og professionelle. Vi tilbyder et bredt udvalg af bilplejeprodukter som autoshampoo, fælgrens, insektfjerner, interiørpleje og skylleforsegler, samt alt i bilplejetilbehør og mikrofiberklude.
Erhvervsvangen 4, 5792, Årslev, Dänemark
Super god oplevelse, havde købt produkter på hjemmesiden og manglede lidt hjælp til udførelsen. Han tog sig tiden og gav en super rådgivning. Kan kun anbefales.

Fremragende service.
Hurtig response på chat og løsning af min forglemmelse ved valg levering sted/pakkeshop.
Løst på en hurtig og professionel måde.
I er helt sikkert noteret i den gode bog og kan regne med dette ikke bliver min sidst ordre.
Rigtig godt arbejde 👍.
Mvh. Michael.

Antwort von Autoglow.dk
Som altid en fornøjelsen at handle hos jer.
Hurtig levering og god service som altid.
Bestilte torsdag aften og søndag kom det til levering.

Antwort von Autoglow.dk
Rigtig god service, gode priser og hurtig levering!

Antwort von Autoglow.dk
Købte her til black week, fantastisk service, og en rigtig rigtig skarp pris. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der, kun ++++++herfra.

Antwort von Autoglow.dk
Virkelig god service, intet og sæt en finder på der, de er altid til hjælp hvis du har et spørsmål om noget så sætter de tid af til det for hjælpe, virkelig et skønt sted og komme,

Antwort von Autoglow.dk
Hvorfor skulle jeg købe andre steder ?
God pris 👍
God betjening 👍
Det jeg bestiller er der ALTID til tiden, så derfor kan varmt anbefales 💪👍
Mvh Klaus Friis Auto og Klargøring

Antwort von Autoglow.dk
Hurtig levering og produkter der bare leverer. Er især imponeret over jeres tørrehåndklæder👌

Antwort von Autoglow.dk
Produkt som beskrevet.! Leveret dagen efter bestilling.! Fed webshop, overskuelig og stort sortiment.. "I´ll be back"

Alt godt her fra!
Rigtigt go´ stad og handle og få alt de hjælp man har brug for..
Dygtigt personale de ved hvad de taler om :-)
Jeg kommer SIKKERT igen og handle hos Autoglow !
Glemt og sige og de lever så hurtig og i orden tingene..

Fantastisk produkter og Hurtigt levering,
Samt Super god service og svare hurtigt på alle spørgsmål.

Antwort von Autoglow.dk
Jeg er virkelig tilfreds med autoglow. Virkelig hjælpsomme mennesker, der står til rådighed for hjælpe en, lige meget hvor mange spørgsmål man har. Super serviceminded og effektive mennesker. Kun gode oplevelser herfra! ⭐️

Antwort von Autoglow.dk
I er hurtig til at sende det man har bestilt. Handler helt sikkert med Jer igen.
God oplevelse. Bestillingen afsendt hurtigt og pakket skønt ind! God service og priser - anbefales.

Antwort von Autoglow.dk
Troels og Mads er de eneste, jeg sætter min tillid til, når det gælder bilplejeprodukter. De har uden tvivl sans for det, de laver 🙏🏽

Antwort von Autoglow.dk
Virkelig god service. Og de ved virkelig noget om deres produkter. Max profesionelle.

Antwort von Autoglow.dk
Man får virkelig gode bilplejeprodukter til meget konkurrencedygtige priser hos Autoglow. Så meget tilfreds med mit køb.

Antwort von Autoglow.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.