Simon yder super hjælp til at få bilen shinet op, step by step. Kæmpe hjælp til en nybegynder med hvad med skal købe, og hvad man skal bruge hvornår i forbindelse med at polere sin bil. Kæmpe anbefal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De havde varen på lager til en konkurrencedygtig pris. Konkurrenten havde længere leveringstid. Desværre bliver jeg efterfølgende "spammet" med en serie af mails med opfordring til anmeldelser. Det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skulle endnu en gang bruge nogle bilplejeprodukter, og jeg tøvede ikke et sekund med at bestille herfra igen. Behandlingen af ordren går hurtigt, og man har varerne inden for et par dage. Supergo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Din foretrukne Fynske Bilpleje Shop, som udelukkende sælger høj kvalitets bilpleje produkter, og dette forpligter, så du finder kun nøje udvalgte produkter af de bedste bilpleje og tilbehørs producenter. Uanset om du leder efter auto shampoo, lakforsegling, voks, keramisk coating, mikrofiber klude eller en fælgbørste, så har vi et bredt sortiment, som jeg er sikker på at du finder det helt rigtige. - Ellers så hiver du bare fat i Simon. Du finder et stærkt udvalg fra blandt andre P&S, The Rag Company, Optimum, iK Sprayers, MJJC, Detail Factory og KxK Dynamics. Jeg ved at du elsker din bil, og det gør vi også her hos Bachs Bilpleje, derfor er vi også de perfekte til at rådgive dig indenfor hvilke produkter som passer perfekt til dig. Uanset om du elsker at gøre din bil ren, eller syntes det er kedeligt, men stadigvæk ønsker den lækre rene og velplejede bil, så findes der bestemt en løsning til dig. Kort fortalt, jeg ønsker at du finder de rette produkter til netop dig, og at du får den bedst mulige behandling.
Skovgyden 2, 5620, Glamsbjerg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Altid fremragende service og klude i topkvalitet

Kæmpe anbefaling herfra 👍👍👍👍👍

Antwort von Bachs Bilpleje Shop
Simon har vejledt mig kyndigt i pleje produkter, jeg var dog ikke klar til selv at lege med keramisk coating, så Simon fik lov at klare et sæt sprit nye fælge, virkelig flot resultat, glæder mig til nemmer vedligehold af de nye fælge. Samtidig blev der købt en ShineyGarage fælgrens, og langhåret fælgbørste - blev testet på vinterdækkene, og aldrig har jeg haft så effektiv fælgrens. 5 ⭐️ her fra 😁

Antwort von Bachs Bilpleje Shop
Super forsendelse med en lille ekstra gave - virkelig en god oplevelse - meget personlig.

Antwort von Bachs Bilpleje Shop
Perfekt hjemmeside nem og overskuelig
Fine produkter

Antwort von Bachs Bilpleje Shop
Hej altid en fornøjelse at handle med jer kvalitet og hurtig levering 👌👍😊
Er ret begejstret fonden service Bachsbilpleje Shop håndterer mig som kunde.
Efter forespørgsle og en dialog, fangede har hurtig mine krav til høj kvalitet af produkter og det afspejlede sig også i hans kundebetjening og levering.
Har efterspurgt om lageropfyldning og blev lovet hurtig opfyldning, da jeg kom til at tømme lagerhylden for lige netop det produkt jeg har søgt efter længe.
Altså jeg kan varmt anbefale bach’s Bilpleje Shop og vil gøre ham til min faste forhandler i dette produkt jeg har brugsforening.

Antwort von Bachs Bilpleje Shop
Fantastisk rådgivning, jeg havde brug for hjælp til polering og Simon hjalp mig med hvilke polerpuder jeg skulle have.
Og virkelig hurtig levering!

Antwort von Bachs Bilpleje Shop
Supergode produkter, der virker efter hensigten!
Jeg elsker, at der altid er en lille håndskrevet note på ordrebekræftelsen, når pakken ankommer – det gør oplevelsen ekstra personlig.
Så næste gang jeg mangler noget til min bil er jeg ikke i tvivl om at jeg bestiller her fra igen :)

Antwort von Bachs Bilpleje Shop
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.