Skulle have bilens software opdateret og da vi samtidig skulle rejse på ferie fra Kadtrup slog vi to fluer med et smæk. Vores flyver blev forsinket, og vi ankom derfor uden for åbningstiden. Vi kunne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super dejlig oplevelse af købet af min nye Audi Q6, meget venligt personale hele vejen igennem lige fra selv købet hos Thomas til jeg overtog bilen, da følte jeg mig klædt godt på da jeg kørte afste... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde en rigtig god oplevelse da vi købte vores Audi. Sælgeren Alexander var rigtig god til og besvare alle vores spørgsmål og henvendelser. Vendte altid tilbage når man havde ringet til ham. 😊 M... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super god oplevelse hos Audi Amager. Alt har fungeret perfekt fra prøvekørsel til køb og udlevering af bil. Søde imødekommende mennesker i hele butikken og kommunikationen med sælger har været perfekt... Mehr ansehen
Englandsvej 437, 2770, Kastrup, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Altid super god service. De kunne hurtigt tage min bil ind til eftersyn og prioriterede den ekstra tid det tog at få ordnet de ting de fandt, så jeg ikke behøvede at bestille en ny tid. De tog billeder af det der skulle ordnes så der ikke var nogen tvivl om, at det skulle ordnes, hvilket gav tryghed og øget tillid. Jeg var meget tilfreds hele vejen igennem, med både service, værksted mv.

Antwort von Audi - Amager
Vores første erfaring med Audi Amager og privatleasing hos dem.
Super modtagelse af både Anders H. ved oprettelse af kontrakt og modtagelse og rundvisning på udleveringsdagen af Alexander H. Flot forretning, grundig gennemgang fra A-Z, god tid til spørgsmål. Ikke en finger at sætte på noget som helst.

Antwort von Audi - Amager
Alexander er en yderst præsentabel rådgiver, som man kun kan føle sig tryk ved. Altid rolig med et godt overblik for detaljer under hele køb- og udlevering forløbet.

Antwort von Audi - Amager
Aftalt tid, pris, arbejde og færdiggørelse af rutine check, blev gennemført, som aftalt af meget venlig medarbejder.

Antwort von Audi - Amager
Der forsvandt noget på bilen under service, som værkstedet ikke vil erstatte. Det er virkelig utrygt at aflevere sin bil på værkstedet.

Antwort von Audi - Amager
Jeg har kørt Audi siden 2012 og altid brugt Audi Amager rigtig søde mennesker superbehandling fint atmosfære de overholder altid hvad de har lovet at i enkelte tilfælde så har de altid en god alternativ man kan blive tilfreds med.
Tak til audi teamet Amager

Antwort von Audi - Amager
Jeg har desværre haft dårlige oplevelser med dette værksted hele vejen igennem – og hver gang bilen har været der. Aftaler bliver ikke overholdt, og der opstår ofte nye problemer efter et besøg, hvilket er både frustrerende og tidskrævende.
Jeg købte en Audi til 700.000 kr. og havde forventet en langt højere standard, især når det gælder service og kvalitet. Desværre har værkstedsoplevelsen fået mig til at fortryde mit valg.
Jeg vil ikke have anmeldt det men I bliver ved med at opfordre pr mail så nu få I den ærlige svar !
Desværre den samme service hver eneste gang .

Antwort von Audi - Amager
Biler var færdig til den aftalte tid.
God gennemgang af arbejdet der var blevet udført.
Meget venligt personale.

Antwort von Audi - Amager
Den største oplevelse, når jeg henvender mig hos Audi, er den fantastiske imødekommenhed personalet har De besidder en empati og venlighed jeg sætter stor pris på, tusind tak for det,

Antwort von Audi - Amager
Har købt en audi q4 e-tron af audi amager.
Bilen har desværre en masse fejl, som audi udemærket er klar over. Først gik lade klappen. Det ville audi gerne dække og skifte, men jeg skal betale time lønen, det har jeg takket nej til, da audi godt ved det er noget billigt skrammel der er sat i, og burde skifte det uden omkostninger, senere i forløbet finder jeg så ud af hvorfor de vil have time løn betalt🤯
Jeg har nu henvendt mig igen, med flere velkendte fejl, så som fald i 12v batteri og mmi der blinker, lade klap virker ikke hver gang, klima regulering via telefon virker on/off bag kameraet blinker og jeg kører på en mark og ikke vejen i gps.
Jeg har skrevet email frem og tilbage for at få audi til at skrive på skrift at fejlsøgningen er på audis regning, i 4 emails bliver der talt uden om pris, ind til jeg i dag modtager en autogenereret sms med en time pris, på hold nu fast 2058 kr, i må da have tabt jordforbindelsen, forstår nu hvorfor i vil skifte min ladeklap, men ikke betale time prisen.
Jeg har købt min sidste audi 🤬 når der findes børne fejl på jeres biler til en halv million, så kalder man folk ind og få dem løst. I kaldte folk ind med bremse fejl ved parkering, men der var Motorstyrelsen også inde over, så den kunne i nok ikke slippe uden om.

Antwort von Audi - Amager
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.