Klart anbefales
God, effektiv og punktlig service. Og fair pris. Bedste anbefalinger herfra.
Aslund Skov- og Miljøentreprise fokuserer på træfældning og topkapning af risikotræer i hele Nordjylland. Vi er erfarne indenfor klatring og nedfiring af træer på svært tilgængelige steder, hvor omgivelserne udgør en udfordring for nedtagningen. Vores erfaring og specialudstyr gør os i stand til at løse de mest komplekse opgaver med stor sikkerhed og effektivitet. Vi arbejder primært med nedtagning af risikotræer for private, men bistår også som specialister ifm. entrepriser, hvor entreprenører og udviklere har brug for vores professionelle kompetencer og specialudstyr til at løse opgaver indenfor tilpasning af råtræ, samt effektiv og sikker håndtering af risikotræer. Vi garanterer 100% kundetilfredshed og herfor tilbyder vi også omfattende rådgivning i hvilken løsning der er den optimale for dig, med udgangspunkt i dine ønsker og træets sundhed. Vi lytter til dine behov og integrerer dem i løsningen så du kan være tryg i gennem hele processen.
9000, Aalborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
God, effektiv og punktlig service. Og fair pris. Bedste anbefalinger herfra.
Vi fik fældet et stort træ. Opgaven var kompliceret, men vi var trygge hele vejen igennem. Super professionelle, punktlige, ordentlige og meget konkurrencedygtig i pris. Varm anbefaling herfra.
Effektiv træfældning fra toppen af 14 meter højt bøgetræ.. alle pengene værd og mere til..tak for hjælpen😃
Topprofessionel fældning af stort, udgået problemtræ tæt på hus og brændskur. God kommunikation undervejs. Kan varmt anbefales
Yderst professionelt arbejde fra start til slut. Vi vil helt klart bruge dem igen hvis behovet opstår. De kom og fjernede et stort træ og ryddede pænt op efter sig. Så vi kan varmt anbefale dem.
Et serviceminded firma, hvor vi fik tilpasset projektet så alle var glade. Det var en fornøjelse at se to så dygtige folk arbejde, det var et kompliceret træ at få væltet, men de klarede det præcis som aftalt. Det var præcisions arbejde næsten ned til millimeteren, fantastisk imponerende oplevelse.
Vi fik beskåret et gammelt, højt træ, som var svært at komme til.
Aslund professionelle medarbejdere håndterede beskæringen på en sikker og ordentlig måde, og der blev rengjort omkring træet efterfølgende.
Stor tilfredshed med resultatet fra vores side, og vi kan varmt anbefale firmaet til lignende opgaver.
Dygtige fagfolk, hurtig levering af arbejdet,
og uden problemer. Et godt team der var ude at hjælpe mig, kan varmt anbefales.
Jensine Lund
Fremragende service og professionelt arbejde!
Jeg kontaktede firmaet via mail angående fældning af store træer i min have og fik en utrolig hurtig tilbagemelding.
De to unge ejere/medarbejdere besøgte mig allerede i weekenden, gav et klart tilbud og gik straks i gang med fældningen.
Arbejdet strakte sig over tre dage, hvor de færdiggjorde opgaven ved at opdele stammerne i 1-meterstykker og afslutte med grundig stubfræsning.
De var høflige, venlige og imødekommende unge mennesker med fremragende kommunikation.
Effektivt, grundigt og med en positiv indstilling – jeg kan varmt anbefale dette firma!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.