Jeg har haft et rigtig godt forløb hos AS3 i forbindelse med psykologsamtaler. Fra starten oplevede jeg en professionel, imødekommende og tryg tilgang. Psykologen var god til at lytte, stille d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min første rådgiver var ikke et personligt match så jeg fik en ny og vi havde en rigtig god kommunikation og jeg føler jeg har fået en ven for livet. Hun har støttet mig i mine drømme, motivere... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter at have været ude af jobsøgnings markedet i rigtig mange år, var jeg helt på bar bund i jobsøgningsprocessen. Det fik AS3 hurtigt lavet om på. Deres lærings-materiale og webinarer er praktiske... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft et fantastisk forløb hos AS3. Det var motiverende fra start til slut, og jeg gik hver gang derfra med nye indsigter og meget brugbare værktøjer. Min coach var utrolig passioneret og udvis... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
AS3 TRANSITION + AS3 EXECUTIVE + AS3 WORK & CARE + AS3 EMPLOYMENT er alle en del af AS3-koncernen. Vi har siden 1989 støttet mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner. AS3 gør en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 30.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.
Hasselager Centervej 35, 8260, Viby J, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Outplacement forløb. A3 tilbyder et professionelt, ærligt og veltilrettelagte outplacement program som jeg havde stor glæde af. Specielt tak til Kai Dahl-Jensen som gav mig en værdifuld, ærlig og åben sparring.

Antwort von AS3
I mit tilfælde var det Ole, den rådgiver der var skrevet til mig, der var helt forrygende.
Han gav mig troen på det nok skal gå.
Jeg fik også mulighed for at bruge nogle værktøjer der gjorde det nemmere at skrive ansøgninger samt hvad der skal stå i de ansøgninger

Antwort von AS3
Jeg var tilknyttet AS3 i forbindelse med jobskifte. Det var et yderst professionelt forløb med flere erfarne kompetencer indenfor hver deres felt. Et varieret udbud af services: in-line, workshops og individuel rådgivning indenfor networking samt fokuseret jobsøgning. Det var meget udbytterigt.

Top-konsulent, professionel, empatisk, klog - og fint AS3-rammeværktøj

Antwort von AS3
Deltog i et executive forløb. Meget professionel sparring med coach og gode kurser / workshops hvor man får hjælp til at fremstå skarp(ere) i ens videre forløb.

Antwort von AS3
Har haft en rigtig god oplevelse i et executive outplacement forløb. God coach, masser af sparring og gode værktøjer og et netværk der har bragt endnu flere gode mennesker ind i mit liv.

Antwort von AS3
Jeg fik et utrolig professionelt coaching-forløb hos AS3. Jeg har ikke prøvet at skulle søge job i næsten 20 år.
Men hos AS3 fik jeg gennem webinarer og workshops samt alle deres jobsøgningsværktøjer i deres portal oplevet en helt ny verden for mig! Jeg ville have stået et helt andet sted i dag, hvis jeg ikke havde været gennem dette værdifulde forløb. Derfor kan jeg kun varmt anbefale alle jobsøgere dette coachingforløb. Det er altså alle pengene værd og mere til!

Antwort von AS3
Jeg har været tilknyttet AS3 i min ledighedsperiode og har samlet set været meget tilfreds med mit forløb.
Jobteamet har været særligt værdifuldt for mig. Det har været givende at kunne vende sin situation med ligesindede, og da der kom en ny konsulent tilknyttet teamet, blev både dialogen og indholdet markant styrket og mere relevant.
Jeg har desuden haft stor glæde af mine 1-til-1-sessioner med min konsulent, som var både professionel, nærværende og skarp i sin sparring. Hun formåede at udfordre mig konstruktivt og gav konkrete input, som jeg direkte kunne bruge i arbejdet med CV, ansøgninger og jobsamtaler.
Workshops og webinarer har ligeledes været relevante og brugbare og har hjulpet mig med både at blive mere afklaret omkring, hvad jeg brænder for, og mere robust i jobsamtalesituationer.
AS3 har været en kompetent og professionel sparringspartner i en overgangsperiode, og jeg kan klart anbefale dem til andre i samme situation.

Antwort von AS3
At samarbejde med AS3 er en stor fornøjelse. Uanset om det har været workshops i mindre grupper eller oplæg for større forsamlinger, har det hver eneste gang været yderst professionelt, og vi er gået derfra med en klar oplevelse af at være blevet klogere.
Vi er blevet klogere på psykologisk tryghed, på hinanden som kolleger, på hvordan vi arbejder med feedback, på opmærksomhed omkring stress og håndteringen af den, og på hvordan vi agerer i en verden i konstant forandring – for blot at nævne nogle få eksempler.
Ud over den høje faglighed er medarbejderne i AS3 også særligt dygtige til at sætte sig i vores sted og lære vores organisation at kende. Det gør hver gang oplevelsen endnu mere relevant og vedkommende for os.
AS3 får mine varmeste anbefalinger – og jeg glæder mig allerede til endnu flere gode workshops og talks i fremtiden.

Antwort von AS3
Professionel og kompetent rådgivning med et meget højt fagligt niveau. AS3 leverer et skræddersyet coachingforløb, der er målrettet, relevant og skaber reel værdi. Kan klart anbefales.

Antwort von AS3
Havde en super god oplevelse med mit forløb. Det var praktisk orienteret og det understøttede min videre rejse helt perfekt. Alle burde gennemgå et forløb uanset i løbet af arbejdslivet da mit forløb i hvert fald, fik mig til at se anderledes på tingene.

Antwort von AS3
Jeg har brugt AS3 til ledercoaching, dels med mit eget forløb men også senere hen, hvor jeg har haft ledere ansat som har haft brug for coaching ifm lederudvikling. Jeg har alle gange, oplevet en professionel coach, proces og virksomhed. Jeg kan anbefale AS3 til alle der har brug for ledercoaching.

Antwort von AS3
Vi har haft et enormt godt samarbejde med AS3 ifm. supplerende uddannelse af vores Arbejdsmiljøorganisation. De har afholdt flere workshops som hver gang har været meget vel tilrettelagt. Materialet er understøttet med forskning og pålidelige kilder og selve formidlingen er i øjenhøjde, relaterbar og inkluderende. Mine varmeste anbefalinger.

Antwort von AS3
Jeg har haft fornøjelsen af AS3 både i forbindelse med deres Transitioncoach-uddannelse og deres konsulentydelser inden for generations- og forandringsledelse, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.
Transitioncoach-uddannelsen er ekstremt veltilrettelagt med en stærk kobling mellem teori og praksis. Undervisningen er relevant, anvendelig og leveret med høj faglighed, hvilket gør det let at omsætte læringen direkte i eget arbejde. Det er tydeligt, at AS3 har stor erfaring og dyb indsigt i transitions- og udviklingsprocesser.
Deres konsulentydelser er ligeledes på et meget højt niveau. AS3 formår at arbejde nuanceret og praksisnært med komplekse temaer som generationsforståelse, psykologisk tryghed og forandringsledelse — altid med fokus på både mennesker, kultur og resultater.
Særligt vil jeg fremhæve Thomas Lange og Lisbeth Bygsø-Petersen, som er en fornøjelse at samarbejde med. De kombinerer meget stærke faglige kompetencer med en smilende, nærværende og tillidsvækkende tilgang. De er autentiske, engagerede og dygtige til at skabe trygge rum, hvor refleksion, læring og udvikling kan finde sted.
AS3 er en yderst professionel samarbejdspartner, som leverer høj kvalitet og ægte værdi — både på uddannelse og konsulentniveau. Jeg kan varmt anbefale dem til organisationer og ledere, der ønsker reel udvikling og bæredygtige forandringer

Antwort von AS3
Oplevede et fuldt fokus på mine ønsker, det var en meget detaljeret tilgang, hvor man ikke bare blev puttet i en kasse. Men hvor al energi blev sat på mine ønsker om hjælp

Antwort von AS3
Jeg har deltaget på alle 3 moduler af AS3's coachinguddannelse, og jeg kan varmt anbefale den til alle, der overvejer at deltage. AS3 er fagligt yderst kompetente og formår at gøre undervisningen både engagerende og interessant.

Antwort von AS3
Jeg har deltaget i AS3’s gratis webinar om coaching, afholdt af deres erhvervspsykologer, samt et onlinekursus i psykologisk tryghed.
Det har været både inspirerende og lærerigt at få genopfrisket centrale coachingredskaber, og særligt værdifuldt at få øget bevidstheden om, hvordan psykologisk tryghed kan styrke både motivation, arbejdsglæde og indsats blandt medarbejdere.

Antwort von AS3
Højt fagligt niveau med relevante emner. Webinaret er nøje tilrettelagt og en sjælden nærhed i dette format.

Antwort von AS3
Vi har gjort brug af AS3 i mange sammenhænge - gratis webinarer, arbejdsmiljødage, enkelte sager og det er altid super godt og brugbart!

Antwort von AS3
Rigtig god formidling i øjenhøjde

Antwort von AS3
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.