AS3 Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos AS3 i forbindelse med psykologsamtaler. Fra starten oplevede jeg en professionel, imødekommende og tryg tilgang. Psykologen var god til at lytte, stille d... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min første rådgiver var ikke et personligt match så jeg fik en ny og vi havde en rigtig god kommunikation og jeg føler jeg har fået en ven for livet. Hun har støttet mig i mine drømme, motivere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have været ude af jobsøgnings markedet i rigtig mange år, var jeg helt på bar bund i jobsøgningsprocessen. Det fik AS3 hurtigt lavet om på. Deres lærings-materiale og webinarer er praktiske... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et fantastisk forløb hos AS3. Det var motiverende fra start til slut, og jeg gik hver gang derfra med nye indsigter og meget brugbare værktøjer. Min coach var utrolig passioneret og udvis... Mehr ansehen

1. Personalberatung
  2. Karrierecoach
  3. Unterricht
  4. Arbeitsberater

Vom Unternehmen geschrieben

AS3 TRANSITION + AS3 EXECUTIVE + AS3 WORK & CARE + AS3 EMPLOYMENT er alle en del af AS3-koncernen. Vi har siden 1989 støttet mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner. AS3 gør en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 30.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

126 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk forløb

God hjælp med at forbedre jobsøgningsprocessen. Mange gode fif fra den personlige rådgiver.

20. März 2026

Tak for at dele din oplevelse, Lene. Hilsen Mette, AS3

hjælp med CV

hjælp med at forbedre mit CV. venlige samtaler

13. März 2026

Tak for at dele. :) Hilsen Mette, AS3

Har fået et job

Har fået et job - stor hjælp fra min rådgiver Marianne E. Illum - Får man tilbudt et AS3 forløb - tag imod det.

5. März 2026

Tillykke med jobbet, Nicole. :) Og tak for at dele. Hilsen Mette, AS3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En investering i din fremtid

Et outplacement forløb hos AS3 er en investering i fremtiden. Jeg oplevede både en støtte til at komme gennem det mentale aspekt min fyring medførte, eksisterende udfordringer og et skub til at komme videre/i gang, da jeg var kær til det. Faglig indsigt i arbejdsmarkedets tendenser, praktisk viden om effektiv brug af LinkedIn, adgang til al den faktabaserede viden, jeg kunne forestille mig… kombineret med medmenneskelighed, humor og nærvær.
Det er mit andet forløb - og samme gode oplevelse. Mine varmeste anbefalinger!

28. Februar 2026

Tusind tak, Anne. Dejligt at få din anbefaling her. :) HIlsen Mette, AS3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Lars Sommer for musikken i…

Tak til Lars Sommer for musikken i samtalerne - for din nysgerrighed og for at møde mig der, hvor jeg havde brug for det.

13. Februar 2026

Det var en smuk beskrivelse. :) Tak for at dele, Karina. Hilsen Mette, AS3

En varm anbefaling

Som arbejdsmiljøkonsulent i KAB-Fællesskabet kan jeg varmt anbefale AS3, som udbyder af diverse workshops og kurser med fagligt relevant indhold til at klæde vores ledere og medarbejdere endnu bedre på til at løfte hverdagens opgaver.

4. März 2026

Antwort von AS3

Den anbefaling er vi meget glade for. :) Tak for at dele din erfaring, Carina. Hilsen Mette, AS3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Masser af ressourcer

Jeg fik mulighed for at skifte rådgiver da matchet ikke var rigtigt med den første jeg fik tildelt. Der er virkelig mange brugbare jobsøgninsværktøjer, kompetence værktøj, netværk, kontakt til virksomheder mv.
Alt i alt en virksomhed med mange muskler til at hjælpe en tilbage i job.

27. Februar 2026

Antwort von AS3

Tak for din positive feedback på vores værktøjer, Trine. Og rigtig godt at høre, at rådgiverskiftet var det rigtige for dig. :) Hilsen Mette, AS3

En fantastisk platform

En fantastisk platform hvor man virkelig er i gode hænder. Et forum hvor man får en masse gavnlige værktøjer til at håndtere ens situation. Engagerede medarbejder som virkelig forstå at guide en
Kan klart anbefales

26. Februar 2026

Antwort von AS3

Tak for at dele din oplevelse på flere forskellige områder. :) Hilsen Mette, AS3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig kompetent og givende rådgivning…

Utrolig kompetent og givende rådgivning samt engageret. Forløbet har overrasket mig meget til den positive side - kan kun anbefale det

25. Februar 2026

Antwort von AS3

Fantastisk at høre, Per. Tak for at give din mening til kende. Hilsen Mette, AS3

Fagligt dygtige sagsbehandlere

Fagligt dygtige sagsbehandlere, der både er i stand til at formidle høj faglighed og personlig viden

18. Februar 2026

Tusind tak for at dele, Denice. :) Hilsen Mette, AS3

En fantastisk rejse

Tak til AS3 for en fantastisk rejse som har flyttet mig personligt. Specielt konsulenten, som var tilkyttet mit forløb, var god til at udvide mit blik for ikke blot at have fokus på det, som var vigtigt her og nu, men også på den lange bane at have mange parallelle forløb igang. Det har været overvældende at møde den positivitet fra netværk og mine omgivelser, som de metoder jeg fik med mig har kastet af sig.

28. November 2025

Antwort von AS3

Fantastisk at høre, Claus. Tak for at dele din personlige erfaring. :) Hilsen Mette, AS3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rettidighed, dyb faglighed og strategisk indsigt

Jeg har haft fornøjelsen af at benytte AS3 ved flere lejligheder, hvor de har ageret både som strategiske rådgivere og som kompetente leverandører af outplacementydelser. Gennem alle forløb har jeg oplevet AS3 som en yderst professionel og troværdig partner. Deres rådgivning og løsninger er altid kendetegnet ved rettidighed, dyb faglighed og strategisk indsigt, hvilket sikrer, at de leverer konkrete resultater, der skaber reel værdi. Jeg kan varmt anbefale AS3 for deres høje niveau af ekspertise og dedikation.

29. Januar 2026

Antwort von AS3

Tak for at dele din oplevelse, Claus. Det sætter vi stor pris på. :) Hilsen Mette, AS3

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr