Jeg havde en virkelig god oplevelse med afhentning af min nye Tesla Model Y hos Aros Leasing. Hele processen var utrolig nem og velforberedt – alt kørte bare, som det skulle. Tobias var super... Mehr ansehen
Fantastisk oplevelse hos Aros Leasing – kæmpe anbefaling herfra! Jeg har leaset en BMW 440i gennem Aros Leasing, min familie har flere biler hos dem også og hele forløbet har været en virkeli... Mehr ansehen
Jeg har for nylig leaset en BMW i4 gennem Aros Leasing A/S, og jeg har kun positive ting at sige. Fra starten blev jeg mødt af en professionel og personlig rådgiver, der hjalp mig med at finde den... Mehr ansehen
Aros mangler muligheden for udlevering af biler på Sjælland, så får de den femte stjerne. Aros Leasing er en professionel, kompetent, servicemindet og alt-i-alt fantastisk virksomhed at handle me... Mehr ansehen
HVORFOR VÆLGE OS? Vi guider og rådgiver dig ved en gennemsigtig, overskuelig og utrolig fleksibel leasingaftale. Fortæl hvilke ønsker du har til din fremtidige bil, og sammen finder vi den helt rigtige bil til dig. Når aftalen er på plads og accepteret, leverer vi køretøjet.
Norddigesvej 1, 8240, Risskov, Dänemark
- 71741515
- kontakt@arosleasing.dk
- arosleasing.dk
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
5 stars for the boys 😍
It is always a pleasure to make business with Aros Leasing. They are able to make my wishes come true, when I am looking for a nice car 😉
Du finder ikke billigere eller bedre…
Du finder ikke billigere eller bedre løsninger på finansiering og rådgivning af din kommenede bil.
Glad kunde på 4. år.🙌
Super professionelle og imødekommende…
Super professionelle og imødekommende mennesker. Indehaveren Jakob Lausten er i særklasse en dygtig og reel forretningsmand. Kan varmt anbefales!
Nemt at komme ind i, svært at opsige.
Alt var muligt da jeg skulle lease. Men da jeg så opsage og skulle afleverer bilen, så havde de ikke engang plads til at opbevare den, så de ville forlænge min leasing periode og have mig til at hæfte for det.