Allan Hansen Automobiler A/S Bewertungen 473

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale at købe bil hos Allan Hansen Automobiler. Jeg har fået den bedste kundeoplevelse hos Nina Falk. Hun er utrolig kompetent og yder en sublim kundeservice. Mine varmeste anbefaling... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har både leaset en XPENG G9 gennem Allan Hansen og samtidig solgt min BMW til dem, og hele forløbet har været virkelig godt fra start til slut. Processen var gennemskuelig, professionel og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har for første gang købt og betalt en bil ubeset og afhentet den samme dag. Det kunne kun lade sig gøre fordi Michael fra første kontakt gik til opgaven med stor seriøsitet og fuldstændig åben og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service. Vi købte en Volvo XC60 D5 4WD som ret hurtigt gjorde sig bemærket med en knurrende lyd fra agterenden. Troede det var et hjulleje, men det viste sig at være mere omfattende... Mehr ansehen

1. Autohändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi er én af Danmarks største forhandlere af brugte biler. Med et bredt udvalg af bilmærker i de nyeste modeller og i enhver prisklasse, er vi klar til at tilbyde dig din drømmebil. Det er sikkert at købe en brugt bil Vi har solgt over 35.000 biler – til 35.000 tilfredse kunder. Det vidner om, at det kan betale sig at investere i en brugt bil frem for en ny – så længe du vælger en forhandler, der prioriterer garanti og kundeservice og har øje for kvalitet. Der er besparelser at hente Men kvalitet, garanti og kundepleje betyder ikke højere priser – i hvert fald ikke hos os. Prisen på mellemklassebiler er her ofte 10-20.000 kr. billigere end andre steder. Og når det drejer sig om de dyre luksusbiler, er besparelsen ofte endnu større. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi gennem de sidste 30 år har opbygget et meget bredt netværk med kontakt til samarbejdspartnere i hele Europa. Over 30 år med tilfredse kunder Allan Hansen købte sin første bil på sin 18 års fødselsdag tilbage i 1976. Ingen husker længere, om det var et godt køb, men det blev ikke desto mindre starten på et vaskeægte dansk bil-eventyr. Allan har købt og solgt i tusindvis af biler lige siden. I 1981 stiftede han firmaet Allan Hansen Automobiler A/S – med kun en enkelt ansat og et par biler hjemme på gårdspladsen. Men forretningen voksede sig hurtigt stor, og efter blot fire år købte han en grund i Daugård med et 600 m2 stort værksted. Det er siden vokset til 4200 m2 udstilling, mens antallet af medarbejdere er vokset til ca. 30 ansatte. Kontakt eller besøg os i dag! Kontakt os i dag på 75 89 51 11 og lad os høre om dine ønsker og behov. Du er også meget velkommen til at besøge vores udstilling i Daugård. Som en af de få bilforhandlere i Danmark kan vi snart fremvise ca. 250 biler under samme tag.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fantastisk kundefokus

Jeg kan varmt anbefale at købe bil hos Allan Hansen Automobiler. Jeg har fået den bedste kundeoplevelse hos Nina Falk. Hun er utrolig kompetent og yder en sublim kundeservice. Mine varmeste anbefalinger herfra.

1. Februar 2026

Tak for handlen af fin BMW i5

Tak for handlen af fin BMW i5. Super god service og hurtig til at få bilen klar til levering.
Og 100% jeg vil handle hos jer igen, flot butik og mange flotte El-biler I har.

Mvh Jørn Hansen fra Aalborg

4. Januar 2026

Fantastisk oplevelse hos Allan Hansen - kan varmt anbefales

Processen var gennemskuelig, professionel og helt uden bøvl. Jeg følte mig ordentligt rådgivet hele vejen og oplevede en meget fair og tryg handel – både i forbindelse med leasingaftalen og salget af min gamle bil.

En særlig stor ros skal gå til Nina, som har været helt outstanding. Hun har været ekstremt hjælpsom, grundig og tilgængelig, og hun har haft styr på alle detaljer. Kommunikation, opfølgning og service har været i top – det er sjældent, man oplever så høj kvalitet hele vejen igennem.

Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, og jeg vil uden tøven anbefale Allan Hansen til andre, der overvejer leasing eller bilsalg.

5. Dezember 2025

Vores BMW var til service

Vores BMW var til service. Bilen blev retuneret vasket ude og rengjort indeni. Det er bare mega go stil, og gør at man kommer igen. Iøvrigt var det noget billigere end BMW kunne tilbyde. 👍🏻

6. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et sted vi helt sikkert vil komme igen!

Virkelig god oplevelse og alle anbefalinger herfra, hvis du står og skal købe ny bil!
- Vi fik den bedste service og vejledning fra sælger Nina Falk og følte ingen pres til at købe en bil, som så mange andre sælgere.
Et sted vi helt sikkert vil handle igen, når den tid kommer.

27. Januar 2025

5, 10, 20 stjerner, top klasse

Virkelig rigtig god service, vejledning, opfølgning med tilfredshed af bil efter nogle dag - top professionel betjening/personale og ikke mindst sååå meget tålmodighed.
Men skal ikke være betænkelig ved at handle her. De burde få alle priser, for deres fantastiske kundeservice - og maga lækker biler 😍
Vi er så glade for vores BMW iX og Vi vil helt sikkert anbefale dem til alle - et kæmpe TAK til Nina, du er fantastisk👌👍

22. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte biler. Seriøs og god vejledning hele vejen.

Vi blev meget godt behandlet og informeret i hele forløbet med køb af 2-år gammel Volvo XC40. Vi er førstegangskøbere af så ny og dyr en bil og Nina var bare utrolig seriøs, hjælpsom og reel hele vejen igennem.
Vi er utrolig glade for den. Den kører som den en drøm.
Her køber vi gerne brugt-bil igen!

15. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

servicen og kvaliteten er i top !

Vi har handlet bil rigtig mange steder før- men aldrig nogensinde har vi fået så god service som vi gjorde hos Allan Hansen biler- Stor ros til dig Nina Falk.

Selv den dag vi hentede bilen var servicen Fuldstændig i top. Nina gennemgik hele bilen med os og fortalte hvad alle knapper var til. virkelig dejligt med en sælger der gav sig tiden til en. Så man fik en rigtig god start med sin nye bil og følte sig tryg gennem forløbet.

Vil klart anbefale at købe bil her- servicen og kvaliteten er i top !

1. November 2024

Super oplevelse med Allan Hansen Automobiler

Vi havde en rigtig god oplevelse med sælgeren Nina hos Allan Hansen Automobiler. Fra start til slut blev vi taget seriøst og behandlet med respekt. Nina var utrolig hjælpsom og imødekommende både før og efter handlen, hvilket gav os en tryg og positiv købsoplevelse.

Vi endte med at købe en Skoda Enyaq, og Nina sørgede for, at vi følte os godt informeret og trygge i vores beslutning. Hendes professionelle tilgang og venlige væsen gjorde hele processen glat og behagelig.

Vi kan varmt anbefale Allan Hansen Automobiler og især Nina, hvis du er på udkig efter en brugt bil og ønsker en service i topklasse.

30. Mai 2024

Køb af ny brugt bil

Jeg har lige købt en ny (brugt) bil hos forhandleren, og blev ekspederet af Joakim.

Der er absolut ingenting at sætte på de folk, som fremstår meget service minded. Det var virkelig en god oplevelse som jeg kun kan anbefale til andre.

Selv når der opstod mindre issues som kan give køberen udfordringer (eks. Pant i bilen), har Joakim sørget for en atmosfære og oplevelse af gensidig tillid. 5 stjerner herfra!

Mvh
Christian

7. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et godt sted at komme tilfreds ud

Vi er utrolig glad for den behandling vi fik af salgsrådgiver Joakim i Daugård afdeling .

Vi er i top tilfredshed for den forhandling vi fik med Joakim ang vores køb af en bil hos AH/Daugård .

Vi anbefaler stærkt denne afdeling for deres venlighed og godt sammearbejde angående forhandling og ikke mindst deres dejlig service .

Stort TAK til Joakim herfra

16. Juni 2024

God oplevelse

I vores søgen efter elbil, køre vi til Allan Hansen Automobiler fordi der er et stort udvalg af bl.a. Volvo.
Vi finder tillige ud af, at betjeningen er i top. Da vi møder Nina får vi en god snak og en prøvetur i “vores nye Volvo”
Ved afhentning af bilen, har hun den største tålmodighed og går bilen igennem med os, hvilket har stor betydning for os, som er grøn i elbilens verden.

En stor tak til Nina.💐

Vi kan varmt anbefale Allan Hansen Automobiler og ikke mindst Nina Falk.

Martin & Sanne Gormsen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I vores søgen efter en elbil og endte ved Allan Hansen Automobiler.
Her blev vi mødt af Nina og efter en snak og en prøvetur, endte vi også med, at vi fandt vores bil.
Da vi hentede den nye bil, fik vi en rigtig god og grundig gennemgang
af alt det bilen kan, hjælp til div. indstillinger, så vi var godt rustet til turen hjem..
Tak til Nina for råd, vejledning og ikke mindst tålmodigheden med os, der var så grønne i elbils verden.

Vi kan varmt anbefale Allan Hansen Automobiler og ikke mindst Ninna Falk.

Topservice fra Magnus

Topservice fra Magnus. Fra første møde med ønske om prøvekørsel af 3 biler til det efterfølgende rette valg. Her har vi virkelig med en dedikeret dygtig ung mand at gøre, der er så service minded og skarp på opfølgning, at det ikke er set bedre. Kan kun anbefale man tager fat i ham ved køb/leasing af bil. Bilen blev endda leveret med rød sløjfe på Sjælland. Sådan! topkarakter.

30. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores 14 år gamle bil kunne ikke mere…

Vores 14 år gamle bil kunne ikke mere så vi købte en nyere brugt el bil. Som et led i handlen skulle bilen serviceres på et autoriseret værksted - betalt af Allan Hansen.
Efter 6 måneder viste der sig en fejl i styresystemet.
Det autoriserede værksted stod for reparationen og Allan Hansen betalte uden problemer. Det var en del af deres garanti.
Vi kan varmt anbefale Allan Hansen Automobiler

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var ude for at finde vores første el…

Vi var ude for at finde vores første el bil og endte ved Allan Hansen Automobiler da de havde et bredt udvalg. Her fik vi god vejlening og endte også med at finde en bil der passede os. Da vi hentede den nye bil fik vi også en rigtig god og grundig gennem gang med alt lige fra tilslutning til ladestander til betjening af alt det bilen kan også med aps. Super dejligt når man er lidt grøn i elbil verdenen.
Tak til Nina for råd/ vejledning og handlen.

16. Mai 2024

Viden om bilen

Viden om bilen, tryghed i handlen, instruktioner ved afhentning, opfølgning og super professionel gennemgang af min bil jeg skulle af med.

21. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr