ArabischemasterclassBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks dat ik na de aankoop van de cursus een erg drukke leven heb, heeft dit mij niet tegengehouden om een groei te maken. Zoals muallim het ons heeft aangeleerd zijn de meest geliefde daden degenen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The best Arabisch leren met arabischemasterclas,, ik kan nu al-Quran lezen en beetje begrijpen .. ik ben net klaar met medina boek 1, en in syaa Allah gaat verder 🤲🏽 goed en geduldig coach .. jazaka... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een goed georganiseerde masterclass. Het voordeel is dat er veel flexibiliteit is in wanneer je dingen plant/volgt, terwijl de docenten tegelijk goed en laagdrempelig bereikbaar zijn wanneer je... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een jaar geleden begonnen met AM class en vorige week de toets behaald van Medina boek 1 Alhamdoullilah! Nu gaat het lezen een stuk sneller en begrijp stukken tekst van verhaaltjes maar het alles bela... Mehr ansehen

1. Sprachkursanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

De Arabische Masterclass is een 1 jarige opleiding die je helpt met een beheersing in de Arabische taal. De onderdelen die aanbod komen zijn: De Arabische Taal Begrijpen, Het Arabisch Alfabet, Arabisch Leren lezen Lezen Arabisch Leren Schrijven, Arabische grammatica toepassen, Oefenen met voorbeelden uit de Koran, en we werken volgens de Medinah boeken.

Hervorragend

Alle Bewertungen

36 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De manier om Arabisch te leren

Ik ben nu een klein jaar bezig met de Arabisch Masterclass en kan hierdoor lezen en schrijven. Het mooiste moment is als je in je dagelijks leven gaat merken dat je woordjes en zinnen gaat begrijpen in bijvoorbeeld de moskee of een video.
Ik kan niet wachten tot ik de cursus volledig heb afgerond en hoop nog veel te leren.
De opbouw van de cursus werkt voor mij heel goed. Je wordt echt stap voor stap meegenomen in de manier van leren. Hierdoor is het heel overzichtelijk.

22. Oktober 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede lessen

Goede lessen, zeer ordelijk en gestructureerd. Er is goede begeleiding en ze zijn altijd goed bereikbaar. De lessen zijn heel helder en goed te begrijpen op elk niveau. Mooi dat je ook zelf je planning kan maken en verdelen en opvolging krijgt.

Zuster zonder kennis,

Zuster zonder kennis,

Ik ben pas 2 weken begonnen aan de MA en Alhamdullah ik leer er elke dag van. De stof is goed te begrijpen en het wordt rustig uitgelegd. De leerstof en hulpmiddelen worden voor je gegeven.

Dat het wordt opgenomen is super fijn, hierdoor kan ik altijd terugkijken en terugspoelen als ik niet volg of begrijp

Het onmogelijke, mogelijk maken

Het enthousiasme van de broeders die de cursus verzorgen werkt ontzettend motiverend. De coaches (zustersgroep) zijn ontzettend warm en vriendelijk en weten je wekelijks goed te coachen en je een goed gevoel te geven waardoor het onmogelijke toch mogelijk lijkt. (Leren van de Arabische taal)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Masterclass is professioneel…

De Masterclass is professioneel opgebouwd. Als je zelf discipline en voldoende motivatie hebt dan kan je ver komen met de opleiding. Zelf ben ik door privé omstandigheden wat gestagneerd en probeer nu de draad weer op te pakken.

Een geweldige cursus

Een geweldige cursus. Alles is duidelijk, zeer gemakkelijk en helpt en motiveert je ook om door te gaan d.m.v. Meetings en video’s. De Arabische Masterclass heeft echt werkelijk een prachtige community gecreëerd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De opleiding is van hoog niveau

De opleiding is van hoog niveau. Echt een aanrader voor als je de Arabische taal wilt leren. Je wordt goed begeleid door een coach en het is ook fijn dat broeders en zusters gescheiden van elkaar worden gecoacht.

Kortom een echte aanrader dus.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ervaring

De video's zijn duidelijk uitgelegd en ik merk dat de coaches geven om hun studenten en willen dat wij Arabisch leren. Dit was ook te zien bij de motivatiebijeenkomst van Anil!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik vind de mindset en coaching geweldig…

Ik vind de mindset en coaching calls geweldig! Aangezien alles wat draait rond succes begint met mindset. De cursus en lessen zijn ook heel duidelijk gestructureerd en overzichtelijk. Ik kan mijn weg perfect vinden door de Arabische masterclass heen.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr