Alt i alt en meget god opplevelse. Ble veldig stressende avslutning på turen da bussen som skulle hente oss på hotellet ikke kom til avtalt tid. Fikk ikke svar på hva som skjedde før bussen var der al... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har reist i mange år med Apollo til Los Cristianos, Tenerife, og er veldig fornøyd. Bor alltid på Tenerife Sur, som vi også er veldig fornøyd med. Flott område, fin beliggenhet, greie leiligheter og f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt fra bestillingsprosessen, informasjon i forkant av reisen, bekvemmelighet på flyet, transport fra flyplassen til hotellet, hotellet, informasjonsmøtet på hotelletinformasjon for hjemreise og hjem... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hadde et flott ukesopphold på Lopesan Villa del Conde i Meloneras fra 10.-17.januar. Deltok på en utflukt med Apollo til Arguineguin og Puerto de Mogan. Alt var flott, men please ikke kall det for en... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bestill ferdige pakkereiser eller sett sammen din egen ferie på apollo.no. Vi tilbyr både charterferier, storbyferie, cruise, fly & hotell.
Kontaktinformationen
Kirkegata 15, 0153, Norwegen
- apollo.no
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Har alltid reist med Apollo
Har alltid reist med Apollo, bestandig fått svar og oppfølging når man lurer på noe, man føler seg trygg og ivaretatt. Eneste minus er hotellskatten som vi synes er altfor dyr.

Fin ferie på bra hotell
Grei flytur, fint hotell Parasol, god frokost. Bra rengjøring, av flinke ansatte. Det kunne blitt orientert om betaling av 70 euro som vi måtte betale ved utsjekk. Hyggelig personale fra Apollo. Det ble en fin ferie på Karpathos. Passe gangavstand til sentrum og strand.

Antwort von Apollo Norge
Fint og rent hotell Valtos IonIon og…
Fint og rent hotell Valtos IonIon og trivelig personell.
APOLLO bør opplyse om at det ikke er lov til å ta med strikkepinner ombord på fly fra Parga. På nettet står det at dette skal gå uten problemer. Gikk også helt greit på Kreta for to år siden.

Villa Dijana
Hotellet var rent og ordentlig. Vi hadde et rom med utsikt mot sjøen over noen hustak. Bare en kort spasertur til stranda, butikker og restauranter. Apollo og resepsjonisten på hotellet var meget hjelpsomme da vi opplevde et akutt sykdomstilfelle.

Reisen til vidunderlige Parga
Reisen til vidunderlige Parga. Flyreisene og transport til hotellet var bra. Hotell Villa Perivoli var utmerket. Stille og rolig beliggenhet med stor hage og balkong. Familiehotell med hyggelig og effektiv eier og personell. Rengjøring hver dag. Nye håndklær 3 ganger uken. Beste hotell i Hellas. Vi kom tilbake i september etter ferie i juni til samme hotell med Apollo.
Spesielt utflukten på 9 timer til
Paxos tok vi begge ganger bestilt hjem Apollo.
Hyggelige og hjelpsomme personell fra Apollo.
Vi planlegger en ny reise til Parga og til samme hotell.

Alltid fornøyd med Apollo
Alltid fornøyd med Apollo, beskrivelser av reisemål er stort sett korrekte, selv om jeg hadde ønsket bilder fra bad på hoteller.
Det eneste minus er at du kan bestille diabetikermat på flyet, og de som ordner maten vet ikke hva diabetes er. Diabetikeren fikk akkurat samme mat som de andre, bortsett fra et tørt og hardt GLUTENFRITT rundstykke. Mens andre fikk varme og myke. Opplæring bør gis.
Ellers fin tur. 😊

Kretas sol og varme
Kretas sol og varme. Hyggelige mennesker. Fine omgivelser.

Antwort von Apollo Norge
Vi har reist med Apollo mange…
Vi har reist med Apollo mange ganger.Reisen gikk til Blue Horizon på Rhodos vestkyst for 7 gang til det samme hotellet.Ingen problemer med flyturen frem og tilbake.Transport til hotellet gikk fint.Hotellet kjenner vi godt.Med veldig god mat for alle ganer.Rommene er rene og servicen er upåklagelig.Skal nok tilbake til neste år også.Og håper Apollo har dette reisemålet igjen

Antwort von Apollo Norge
Fin beliggenhet og flott plass for…
Fin beliggenhet og flott plass for familie. Noe dårlig standard innvendig i leilighetene. Når man dusjet ble vannet plutselig kokende varmt og man måtte hoppe ut av dusjen for ikke å bli brent. Sengene var meget harde. Jeg liker normalt litt harde madrasser, men dette var som å ligge på planker. Leiligheten var bra utstyrt, og det var en veldig koselig altan å sitte ute på om kveldene. Fin spasertur ned til strand og restauranter.

Antwort von Apollo Norge
Lite men veldig koselig hotel
Lite men veldig koselig hotel. Personalet var hyggelige og service innstilte og gjorde alt som sto i deres makt for at vi skulle ha det bra.
Rent og pent. God frokost hver dag

Ferie august 2025
Vi reiste til all inkl hotellet Minos Mare Beach hotel på Kreta i slutten av august. Hadde kjøpt SAS charter+ på forhånd. Veldig fornøyd med både reise, servering og besetning. Hotellet var et av de bedre vi har bestilt via Apollo. Stort sett fornøyd med både rom, mat og opphold forøvrig. Maten var variert og en smakfull opplevelse. Det eneste negative, var at romvask kunne vært bedre. Vi meldte fra om dette i resepsjonen, da ble det bedre men ikke verre enn at vi ønsker å reise tilbake om prisen er riktig.

Antwort von Apollo Norge
På hjemreisedatoen viste greske bønder…
På hjemreisedatoen viste greske bønder sitt sanne jeg: De blokkerte alle hovedveier på Kreta. En fantastisk buss-sjåfør og et like fantastisk Apollo-crew fikk oss levende frem til Heraklion, klarte å holde flyet tilbake flere timer og fikk oss hjem!
Oppholdet, hotellet og alt annet var som forventet.

Kjempefornøyd
Hadde en kjempefin uke på Kreta og første gang på Stellina Village. Etter mange turer til Kreta og dette området er vi veldig godt fornøyd. Fantastisk god frokost, rent og ordentlig. For oss som nyter å være ved havet er dette et flott sted med kort vei til stranden. For øvrig et stille og rolig område som kan anbefales både med og uten barn. Vi kommer gjerne tilbake!

Antwort von Apollo Norge
Fantastisk reise til Tilos rolig og…
Fantastisk reise til Tilos rolig og avslappende
Husk og bestill bord på restaurant i høy sesong

Antwort von Apollo Norge
Selve reisen gikk etter planen med…Apollo.
Selve reisen gikk etter planen med ingen forsinkelser. Hyggelig crew på flyet og grei mat. Landet før tid på retur reisen. Sømløs innsjekk på Gardemoen og Hippocrates Air Port. Grei transfer til hotellet. Enkelt hotell Paritsa med laid back resepsjons personale. Meget enkel. Frokost. Super beliggenhet og behagelige senger… viktig! Dyr A C. Dette er andre besøk på Paritsa og vil sannsynligvis dit igjen.

Antwort von Apollo Norge
Hotellet var bra bortsett fra info om…
Hotellet var bra bortsett fra info om solstolplassen til hotellet som var en annen plass.
Grei frokost på hotellet men middagen var dyr.
På flyet hadde vi mat på hjemtur som var god. Men vanskelig å holde brikka på klaffen da den var ødelagt og skjev. Sa ifra om dette men ingenting skjedde. Hyggelig service ellers.

Forsinket avgang fra kristiansand
Er bare litt lei av å sitte på Kjevik å vente på fly.
I 2025 var ALLE avgangene til Chania forsinket. Av 21 avganger til nå i år, var 21 forsinket.

Anbefales
Alt var bra bortsett fra drink serveringen på kveldstid. For lite folk på jobb etter antall gjester på kveldsunderholdningen. De få som var på jobb gjorde en god jobb. Hadde allincllusiv og måtte bettale for drnkene etter kl 24.00. Ellers var alt bra ++++. Anbefales

Antwort von Apollo Norge
Fantastisk utsikt og stor veranda 🥰
Fantastisk utsikt og stor veranda! Meget bra beliggenhet, og supert personale 🥰

Antwort von Apollo Norge
Hyggelig og veldig bra hotell

Antwort von Apollo Norge
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.