Apollo Norge Bewertungen 372

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt i alt en meget god opplevelse. Ble veldig stressende avslutning på turen da bussen som skulle hente oss på hotellet ikke kom til avtalt tid. Fikk ikke svar på hva som skjedde før bussen var der al... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har reist i mange år med Apollo til Los Cristianos, Tenerife, og er veldig fornøyd. Bor alltid på Tenerife Sur, som vi også er veldig fornøyd med. Flott område, fin beliggenhet, greie leiligheter og f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt fra bestillingsprosessen, informasjon i forkant av reisen, bekvemmelighet på flyet, transport fra flyplassen til hotellet, hotellet, informasjonsmøtet på hotelletinformasjon for hjemreise og hjem... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hadde et flott ukesopphold på Lopesan Villa del Conde i Meloneras fra 10.-17.januar. Deltok på en utflukt med Apollo til Arguineguin og Puerto de Mogan. Alt var flott, men please ikke kall det for en... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reise & Urlaub

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bestill ferdige pakkereiser eller sett sammen din egen ferie på apollo.no. Vi tilbyr både charterferier, storbyferie, cruise, fly & hotell.

Kontaktinformationen

Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Veldig imøtekommende og tilstede

Veldig imøtekommende og tilstede. Hyggelig og alt lå til rette for oss. Var lett å reise med Apollo.

18. Oktober 2025

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Pent, litt eldre hotellanlegg.

Positivt med store rom, stort bad, stor dusj m/godt trykk og nok varmt vann. Fint bassengområde og ingen kamp om solsenger. Kjedelig at jeg helt på slutten av ferien kom på at jeg hadde betalt ekstra for hav/baseengutsikt uten å få noen av delene. Min feil, skulle ha klaget da jeg ankom, men allikevel litt kipt å ikke få det man har betalt for.

3. Oktober 2025

Hei, takk for konstruktiv tilbakemelding. Ha en fin dag. Mvh Apollo/Svein

Bluesun Hotel Jadran, Tucepi, Kroatia

Apollo leverte igjen!!
Bluesun Hotel Jadran ble en fantastisk opplevelse; flotte rom, fantastisk havutsikt og nydelig og variert mat. Meget god service og hyggelig og hjelpsom betjening. Godt utstyrt trimrom med tilhørende fellesbadstu. Tucepi's beste hotell. Kan anbefales!!

1. November 2025

Apollo leverer igjen!

Apollo leverer topp fra a til å.Det er grunnen til at jeg alltid bruker dette reiseselskapet! Flyturen var en nytelse med folk som gav god service.På flyplassen stod det noen og veiledet hvor vi skulle finne bussen.En reisevert ble med på bussen og gav beskjed når vi var kommet til hotellet vårt.Og hotellet Nostalgie i Georgiupolis burde hatt mer enn to stjerner!Her var det godt å bo!Et fantastisk vertskap! Hjemturen gikk knirkefritt.Folk fra Apollo ved bussen da vi kom til flyplassen,og det var en reisevert ved innsjekkinga.Tusen takk til Apollo!

11. Oktober 2025

Lefkada, Nydri

Apollo har igjen levd opp til forventningene :)
Enkel tilgang til mye elektronisk informasjon fra bestilling til endt reise. Kanskje litt mange påminnelser om mulighet for ekstra kjøp før avreise, men de er enkle å slette om man ikke ønsker ;)
På reisemålet var det servicemindede Apollo ansatte, og hotellet, Santa Maura, med sin beliggenhet var som forventet, god, enkel standard og hyggelig service. Alt i alt en herlig ferie som frister til gjentakelse :)

6. Oktober 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reist med apollo flere ganger

Reist med apollo flere ganger. Har ingenting å utsette på de. Kommer helt klart til å reise med apollo flere ganger.

27. September 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verste reiseselskap, skygg unna disse. (Svensk skjit)

Etter å ha kommet hjem fra 1 ukes ferie i Egypt vinteren 2025 hadde vi mye vi ville ta opp med Apollo.
For å starte litt før dette så var vi i kontakt med representantene på reisestedet gjentatte ganger og ba om at de skulle komme og se på forholdene på hotellet som var særdeles kritikkverdig. De kom aldri som avtalt og når de først var på hotellet hadde de så begrenset med tid før de skulle til neste hotell at vi og andre ikke fikk kommet med ytringer.
Derfor etter hjemkomsten sendte vi mail til Apollo, og de har ikke en gang svart på henvendelsen. Beklageligvis, klarte vi ved en feiltakelse å bestille en ny fremtidig reise med selskapet, men det blir garantert siste reise med Apollo. Jeg anbefaler ingen å reise med Apollo, de bryr seg ikke om noe etter at du har betalt for turen.

Som dere ser har Apollo har nå svart på denne vurderingen. Men etter som de på kundeservice ikke svarte på henvendelse i utgangspunktet, hvorfor skal jeg da gidde å engasjere meg igjen... Vi tar med oss den forferdelige opplevelsen og kundeservicen videre og vil aldri ha noe med dette firmaet å gjøre igjen! Anbefaler igjen alle å heller benytte andre reiseselskaper.

24. Januar 2025

Antwort von Apollo Norge

Hei, takk for din tilbakemelding og beklager at du ikke er fornøyd med servicen vi tilbyr. Anbefaler at du tar kontakt med vårt kundesenter på 21017540 så kan de se på saken. Ha en fin dag. Mvh Apollo/Svein

Var bedre en ventet !

Var bedre en ventet ! Var så utrolig bra...
Anbefales

12. September 2025

Super fornøyd

Super fornøyd. Kjempe fint sted med god service og hyggelige ansatte.

20. September 2025

En fin ferie med Apollo

Reisen gikk veldig bra. God informasjon underveis og god tilgjengelig fra Apollo sine representanter ved destinasjonen. Mythos Resort var en positiv opplevelse, tilrettelagt både for voksne og barnefamilier.

14. September 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ferieturen var over all forventning

Ferieturen var over all forventning. Enkelt men ren liten leilighet, nydelig strand og fantastiske mennesker.

22. September 2025

Som forventet

Apollo Norge sin beskrivelse av sted og hotell, og vår opplevelse av turen samsvarte veldig godt.

13. September 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi ble tatt veldig godt imot på…

Vi ble tatt veldig godt imot på flyplassen av blide å hyggelige folk. Vi fikk god informasjon å følte oss godt ivaretatt 😊 hotellet vi hadde het riviera Perdika hotell det var helt fantastisk, de som jobbet der visste ikke det beste de kunne gjøre for oss 😊 dette var en herlig opplevelse, kommer gjerne tilbake hit 🥰

12. September 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En sensommer uke på Korfu/Agios…

En sensommer uke på Korfu/Agios Georgios på hotellet Likithos Village. Flott hotell med god og personlig service. Rikholdig frokost overrasket positivt. Landsbyen var relativt liten og oversiktlig og lokale strender helt ok. Malibu Taverna/Strand anbefales! Hyggelig utflukt til Korfu by samt til Paxos.

6. September 2025

Alt var etter forventninger

Alt var etter forventninger. Anthimos leverte som alltid. Og Apollo er en trygg reiseoperatør. Bare gode minner.

30. August 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr