AP Uitlaat Bewertungen 47

TrustScore 2 von 5

1,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een uitlaat bestellen is geen probleem. Garantie tot aan de deur i.p.v. 2 of 3 jaar . Er wordt altijd verwezen naar de fabrikant . De fabrikant en ap- uitlaat reageren niet meer . Ne telefonisch ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte klantenservice. Je komt in een keuzemenu waarna uiteindelijk wordt opgenomen. Maar dan wordt er een wachtmuziekje opgezet voor ongeveer een dag. Via mail geen antwoord. Alleen dat via dit... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters!! Ik heb een uitlaat besteld en blijkt dat niet juiste onderdeel is dat vervangen moet worden. Hierbij wou ik mijn 14 dagen herroepingsrecht gebruiken maar elke mail of chat (op hun website... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eind demper kia sepria Bestellen gaat heel eenvoudig dus dat is zeker een pluspunt alleen de verzending heeft iets langer geduurd dan gehoopt anderhalve week terwijl op de site vermeld stond dat d... Mehr ansehen

1,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Voorpijp steeds duurder

Voorpijp besteld voor een oudere auto, maar de levering liet lang op zich wachten. Na telefonisch contact hadden ze het excuus dat ik de verkeerde voorpijp had besteld, en dat ik even 135 euro moest overmaken voor de juiste.Ik gaf aan dat er een fout in de kentekenregistratie zat omdat de auto zijn eerste 2 levensjaren kentekenloos in een showroom had gestaan.Men wilde wel leveren maar dan zonder pasgarantie.Prima, ik weet ruim voldoende van auto's om te kunnen beoordelen of het zou passen. Daarna volgde enkele dagen later een mail, de voorpijp werd niet geleverd met recht van retourneren. Dat hadden we al doorgegeven dat dat akkoord was dus nogmaals gebeld. De medewerker had geen idee waarom dat mailtje verzonden was en zou er voor zorgen dat de voorpijp nu wel verstuurd werd, maar dan pas a.s. dinsdag. Prima, we wachten maar geduldig af. Helaas vandaag weer mail, we hebben 1 euro te weinig betaald en als we dat niet snel doen, wordt de order geannuleerd. Hoezo 1 euro te weinig, ik heb via ideal het bedrag betaald wat jullie hebben gefactureerd. Dus nog steeds geen voorpijp maar wel een hoop stupide medewerkers leren kennen inmiddels.

20. Mai 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung
AP Uitlaat-Logo

Antwort von AP Uitlaat

Beste,

Vervelend om te zien dat er een boel niet goed verlopen is als we uw verhaal teruglezen. Zou u misschien contact met ons kunnen maken via mail of telefoon? Dan kunnen we u misschien nog helpen of samen een andere regeling treffen.

We zien namelijk geen volledige naam of ordernummer van u vermeld.

met vriendelijke groet,
Team Service Ap-Uitlaat.nl

Doe het niet!

Doe het niet!
Oneerlijke prutsers die AP

Uitlaat dmv kenteken check besteld.
Dag erna mail dat ik de verkeerde had besteld, werd veranderd maar meerprijs.
Dag voor levering melding montageset middendemper niet op voorraad.
Handig om toch de demper te versturen dan.
Middendemper totaal niet passend, montageset achterdemper paste niets van,pakking totaal andere maat, rubbers te lang en gaten te groot.
Achterdemper met oude montagespul geplaatst, erg matig passend.
Ga ik binnenkort oplossen door plaatsen juiste demper.
Middendemper en montageset teruggestuurd, kon wel de juiste krijgen tegen hoge bijbetaling.
Dan je geld terugkrijgen... duurde 4 maanden en pas na heel veel nabellen.
Heeft u het bewijs dat uw de uitlaat heeft geretourneerd?
We hebben niets ontvangen.
Ik denk dat dit bedrijf erop gokt dat je opgeeft, relatief lage bedragen.
Verzenden voor eigen rekening dus dat er af maakt dat je denkt, ach laat maar.
Had ik maar even gegoogeld voor ik bestelde.

8. Mai 2017

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr