Een uitlaat bestellen is geen probleem. Garantie tot aan de deur i.p.v. 2 of 3 jaar . Er wordt altijd verwezen naar de fabrikant . De fabrikant en ap- uitlaat reageren niet meer . Ne telefonisch ge... Mehr ansehen
Eind demper kia sepria Bestellen gaat heel eenvoudig dus dat is zeker een pluspunt alleen de verzending heeft iets langer geduurd dan gehoopt anderhalve week terwijl op de site vermeld stond dat d... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice. Je komt in een keuzemenu waarna uiteindelijk wordt opgenomen. Maar dan wordt er een wachtmuziekje opgezet voor ongeveer een dag. Via mail geen antwoord. Alleen dat via dit mailadres geen correspondentie wordt gevoerd,....... Retour zending gedaan wat al meer dan twee weken geleden ontvangen is, maar nog niks ontvangen.
Slechte communicatie/service geld nog niet Retour!!
Op 11-01-2019 een midden demper en roetfilter besteld.
En op 17-01-2019 ontvange i.p.v. de volgende werkdag, maar goed.
Op 24-01-2019 de onderdelen terug gestuurd als retour op eigen kosten (ik heb een betaal link van ap-uitlaat gekregen om de retour kosten te betalen).
Maandag 28-01-2019 zou alles opgehaald worden, heel de dag gewacht maar niemand..
Toch nog gemaild en met als antwoord oh raar dan zal het morgen zijn.
De volgende dag 29-01-2019 weer thuis zitten wachten sinds de ochtend en uiteindelijk om 18:30 opgehaald.
Op 04-02-2019 toch maar weer gemaild om ge vragen of alles goed aangekomen is, geen gehoor..
Op 05-02-2019 een mailtje met het gaat om de roetfilter he?
Vandaag 11-02-2019 toch nog maar weer gebeld om te kijken wat de status is, na 15min in de wacht weer het verhaal dat ze even gaat kijken en dat ze het me vandaag laat weten.
Niks gehoord, en geen ene mail of belletje ontvangen.
Ze zijn nu sinds 30-01-2019 in het bezit van de gertouneerde producten, dus ik verwacht voor het weekend (15-02-2019) m’n geld terug gestort op mijn rekening zoals dat binnen 2 weken hoort te zijn.
Anders kunnen ze een bezoekje verwachten.
Waardeloos
Waardeloze organisatie.
Komt werkelijk geen een afspraak na.
Leveringen komen ze niet na, retour betalingen helemaal niet.
Een advies- BESTEL ERGENS ANDERS
Jammerlijk falen.
Ordernummer 900005412
Achterste demper Lancia Ypsilon besteld + midden en einddemper Skoda Octavia.
18 september '18 besteld en betaald.
Volgende dag in huis.............
Na een week niets te hebben ontvangen toch maar eens gaan bellen.
54 minuten in de wacht.
Volgende dag nog maar eens proberen.
48 minuten in de wacht.
Chatten lukt maar je krijgt al snel de reactie dat je dan maar moet bellen.
Oké, poging 3 de aanhouder wint tenslotte.
1 uur en 13 minuten later krijg ik een onverschillige maar wel vriendelijke dame aan de lijn die meld dat de ypsilon einddemper niet leverbaar is. Ze gaan hem crediteren.
Doe dan in elk geval die delen voor de octavia op de post. 1,5 dag later zijn ze binnen. Netjes verpakt maar de einddemper rammelt, is voorzien van meerdere deuken en past matig.
17 januari 2019! Is het bedrag dan eindelijk binnen.
Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring meegemaakt met een onderdelen web winkel en zal deze ook ten zeerste afraden.
Terugstorten geld bij ap-uitlaten
Begin december uitlaat 149euro overgemaakt 3weken later mailtje uitlaat is niet leverbaar maar geld terugstorten laat erg lang op zich wachten is nu 7 januari en nog steeds niets ontvangen reageren ook niet op de mail erg slecht , mocht het langer duren ga ik er toch fff langs
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen. Ondanks voorradig iets langere levertijd. Montageonderdelen meebesteld zat er niet bij. Moeilijk contact te krijgen. Kwaliteit /prijs uitstekend.
Zoekt u een uitlaat,eindpot of demper
Zoekt u een uitlaat,eindpot of demper? Bij AP Uitlaat is het altijd lente,goed voor uw beurs en humeur open snel die AP sitedeur.
Bestellen gaat met 2 vingers in de neus,u heeft genoeg keus bij AP de vriendelijke uitlaat reus.
De bezorging gaat snel en met een lach,ik kreeg mijn bestelling al de volgende dag.
Mede door de goede prijs en kwaliteit, kunt u met een gerust hart bestellen en heeft u achteraf geen spijt.
Geen montage onderdelen erbij en later…
Geen montage onderdelen erbij en later geleverd dan afgesproken, wel prima verder.
Eind demper kia sepria
Eind demper kia sepria
Bestellen gaat heel eenvoudig dus dat is zeker een pluspunt alleen de verzending heeft iets langer geduurd dan gehoopt anderhalve week terwijl op de site vermeld stond dat deze vooradig was . Maar uiteindelijk ontvangen zeer tevreden over het product ik kan weer zorgeloos rijden
Vandaag de uitlaat ontvangen
Vandaag de uitlaat ontvangen, gisteren de gehele dag zitten wachten om s'avonds een bericht te krijgen van de pakketdienst (packs) dat ik schijnbaar niet thuis was, nou dat was ik wel,vanmorgen de bezorger aan de deur die vertelde dat hij een paar spoedklussen moest doen en dit maar moest laten liggen, dat is erg jammer zo.. dus qua pakketdienst zie ik een verbeterpunt (vandaar 4 sterren/goed).... uitlaat is verder netjes ingepakt, ziet er goed uit.. montageset zit er netjes bij... volgende week monteren, als alles goed past dan kom ik er nog op terug om dit verder aan te vullen. uitlaat past trouwens perfect!
Einddemper en middendemper besteld voor…
Einddemper en middendemper besteld voor mijn MG ZS. De einddemper rammelt onder de auto en komt niet eens buiten de bumper uit en is dus te kort. Bij bestellen mijn kenteken doorgegeven voor de pasgarantie dus willen reclameren op de pasgarantie komen ze met een alternatief waar ik al zeker 6 keer akkoord op heb gegeven echter tot op heden geen betaallink of demper ontvangen. Dit duurt nu al ruim 2 maand! Ze weten niet zeker of een ander merk wel past en dan wordt het probleem groter omdat er dan 2 dempers zijn welke niet passen. Lijkt me niet zo moeilijk om de juiste demper bij mijn auto te zoeken als uitlaatspecialist toch!?
Update 15-02-2019:
Krijg nu pas de vraag om mijn bestelnummer door te geven. Verdere mail correspondentie kwam ik helaas niets verder mee. Conclusie blijft dat ik een origineel nummer moet aanleveren aan de uitlaat specialist.
Wat is hier aan de hand??
Wat ik zo vreemd vind is dat iedereen erg negatief is over ap-uitlaat.nl .
Terwijl iedereen dan weer erg positief is over uitlaat-winkel.nl (zoek maar op nl.trustpilot.com)
Het is duidelijk dezelfde winkel! (zie contactgegevens, allebei "Nijverheidstraat 8, 6914AD Herwen". En allebei hetzelfde BTW nummer (eindigt op 2868B01) en KvK nummer (eindigt op 6673)
Dus wat is hier aan de hand ?

Hopeloos bedrijf.
Hopeloos bedrijf.
Website vermeld dat artikel op voorraad is. Blijkt niet zo te zijn.
Ook blijkt de afbeelding niet te kloppen van het te leveren produkt.
Dat blijkt pas bij explicite navraag. Dus als je niets vermoedend het produkt had besteld, had je dus het verkeerde geleverd gekregen.
Het afgebeelde artikel kost niet € 34,95 zoals op de website vermeld staat, maar €97,95!
Chats worden halverwege niet meer beantwoord.
Willen ze overleven, dan zullen ze echt e.e.a. flink moeten veranderen.
En het toppunt:
Na deze review kreeg ik letterlijk de volgende reactie van dit bedrijf:
"Echt super kinderachtig dit"
Met deze reactie bevestigen ze alleen maar het negatieve beeld dat in nagenoeg alle reviews naar voren komt. Van enig zelfinzicht is bij dit bedrijf geen sprake.
Aanvulling: bedrijf probeert er onderuit te komen door te vermelden dat we geen klant zijn. De aankoop is niet doorgegaan vanwege hun misleidende informatie en houding.
Oplichters!
Oplichters!! Ik heb een uitlaat besteld en blijkt dat niet juiste onderdeel is dat vervangen moet worden. Hierbij wou ik mijn 14 dagen herroepingsrecht gebruiken maar elke mail of chat (op hun website) werd genegeerd! Ik zal klacht neerleggen want dit is misleidend en onwettelijk. Echt niet tevreden. Zal vanaf nu enkel bij Mister auto of auto doc bestellen.
Nog steeds me geld niet terug gestuurd.
Nog steeds me geld niet terug gestuurd.
Echt een probleem bedrijf ik ga aankomende week het programma radar of kassa inschakelen. Dit zijn Oplichters kijk uit

BMW 635 CSi
Vandaag in de ochtend een zeer vriendelijke werknemer, genaamd Floris, van AP aan de lijn gehad.Het onderdeel waar ik naar op zoek was is van een niet alledaags model en zeer moeilijk verkrijgbaar.Nadat Floris mij heeft beloofd hier werk van te maken kreeg ik in de loop van de middag netjes een scherp geprijsde offerte toegestuurd.Bestelling is inmiddels verwerkt.Top.#Update#Uitlaat werd netjes binnen 14 dagen geleverd.Inmiddels is het onderdeel al ruim 2 maanden geleden onder het voertuig gemonteerd en voldoet prima aan de eisen en verwachtingen.Ik zal zeker in de toekomst nog een beroep doen op dit bedrijf.
shit geregeld en spullen, steken kop in het zand
bestelling gemaakt naar kenteken en besteld. en betaald. binnen een uur dat deze niet klopten, voor pijp en katalysator. dit kan maar ?????
nieuwe bestelling gemaakt en betaald naar hun gegevens, betaald en alles was op voorraad. 9 dagen niets gehoord en nog niet binnen de katalysator voorpijp en bestelde artikelen. Gebeld en te horen gekregen dat de katalysator nog niet geleverd was. VREEMD HOEZO OP VOORAAD EN MORGEN GELEVERD.
toevallig na dit belletje binnen een uur wel in huis en zou de zelfde dag geleverd worden. Goh hoe kan dit, wel heeeeeeeeeeeel toevallig. Goederen zouden tussen 2130 en 2200 door een koerier geleverd worden. Je raad het al niets geleverd en de volgende dag geleverd om 1900 uur. katalysator en voorpijp binnen hehe eindelijk.
nee nog niet, voorpijp vol deuken, maarja moet maar. de katalysator een ramp, lasnaden niet dicht en gewoon lek, kan alsnog gaan lassen om de boel te kunnen monteren. dus alles bij elkaar waardeloos geregeld, 3keer mijn monteur af moeten zeggen met alle kosten vandien en apk verlopen met alle risicos vandien. Gewoon schandalig en verwacht wel een compensatie hiervoor.
volgende keer een maand vantevoren regelen om dit shit te omzeilen
reageren doet ap uitlaat helemaal niet
goh , na 6 maanden bericht van trustpiot dat ap uitlaat de bonnr wil weten en contact wil opzoeken met mij.
nou gewoon weer een fabel en weer niets. totale stilte
een uitlaat werd supersnel geleverd
een uitlaat werd supersnel geleverd, echter zat er een gaatje in de las. Door miscommunicatie over vergoeding of een garantieclame was verwarring maar uiteindelijk is het goed gekomen
ruim 2-3 weken gewacht op een voorpijp
ruim 2-3 weken gewacht op een voorpijp. in totaal 5 keer gebelt hoe het met mijn order was waarvan ik elke keer geen terugkoppeling kreeg. Je moet overal zelf achteraan bellen. Uit eindelijk konden ze de voorpijp niet meer krijgen (zelf moeten bellen om hier achter te komen). Hoop dat ik m'n geld snel teruggestort krijg....

Antwort von AP Uitlaat
Laat en incompleet geleverd....
Een "gegarandeerde snelle levering" staat op de website van AP-uitlaat vermeld. Dus ik bestelde een middenpijp, demper en passende montageset. De producten waren en zijn volgens de website op voorraad. Meermaals contact opgenomen waarom er niet geleverd werd. Keer op keer werd de leverancier als schuldige aangewezen en zou ik de uitlaat de volgende donderdag binnen hebben. Na precies een maand is de uitlaat dan ook bezorgd. De montageset bestaat uit twee klemmen, en de rubbers zijn voor het gemak maar achterwegen gelaten...
Al met al dus een erg late en incomplete levering.

Antwort von AP Uitlaat
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.