Produkt ondermaats en service na verkoop slecht. Koekoeksklok gekocht waarvan het vogeltje van begin af aan niet werktte zoals het moest en nu al helemaal niet meer.Klok loopt 20 minuten achter. Con... Mehr ansehen
Omwille van een verhuis tijdens de Corona-lockdown schipperden we tussen twee adressen. Daar ging het bij de post waarschijnlijk even mis. Toen het pakje na een week nog niet was aangekomen, vroegen w... Mehr ansehen
Twee ritsrunners besteld en vergeten er een eindstop bij te bestellen. Direct een mailtje gestuurd met de vraag of er bij deze bestelling nog twee eindstoppen konden worden verstuurd, uiteraard teg... Mehr ansehen
Een gepersonaliseerde lakstempel gekocht bij Andries. Alles verliep vlot en vriendelijke klantendienst. Niveau stempel is ondermaats. Volgens Andries 'omdat express-bestellingen bij een andere fir... Mehr ansehen
Andries B.V. is founded in 2016 and locate in The Netherlands. We are specialized in building and managing websites and web shops and would like to welcome you in one of our webshops.
Energieweg 9, 3343LE, Hendrik ido ambacht, Niederlande
- +31 6 13732644
- contact@andries.org
- andries.org
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Top!!!
Goede service, goed contact.
Ondanks het lastige design is het echt super geworden.
Dankjewel!!!
Super goed geholpen...zelfs geholpen…
Super goed geholpen...zelfs geholpen met het logo te ontwerpen snelle levering !!!
Zeker een aanrader ik weet waar ik de volgende keer moet bestellen😉👌
Topper
Goede service zonder bestelling
Bestelling geplaatst maar niet gezien dat de levertijd 3 weken was terwijl ik het product binnen 2 weken nodig had. Bestelling zonder problemen geannuleerd en dezelfde dag het geld terug op mijn rekening. Prima service
Kwaliteit geleverd
Voor een speciale gelegenheid keycoards besteld.
Perfect ontworpen en super kwaliteit.
Bovendien nog een redelijke prijs.
Binnen enkele week goed verpakt geleverd.
M.H
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk,ik kreeg op een vraag uitgebreid antwoord. Zeer snelle levering
goede ervaring met een website van …
goede ervaring met een website van andries b.v.
een klein object gekocht op worldofsurvival.nl, klein probleempje met de verzending maar dat is na contact opgenomen te hebben meteen en netjes opgelost. top.
Uitstekende ervaring!
Erg klantvriendelijk en goede service.
Goed contact en snelle levering.
Nette en fijne verkoper.
Goed contact en een snelle levering van het product voor een mooie prijs!
Great service. I really recommend this company!
Got my money back when I got a product I didn't buy. So great!
Great company
Good service and great communication, I definitely recommend this company!