Andries B.V. Bewertungen 133

3,4

Produkt ondermaats en service na verkoop slecht. Koekoeksklok gekocht waarvan het vogeltje van begin af aan niet werktte zoals het moest en nu al helemaal niet meer.Klok loopt 20 minuten achter. Con... Mehr ansehen

Omwille van een verhuis tijdens de Corona-lockdown schipperden we tussen twee adressen. Daar ging het bij de post waarschijnlijk even mis. Toen het pakje na een week nog niet was aangekomen, vroegen w... Mehr ansehen

Twee ritsrunners besteld en vergeten er een eindstop bij te bestellen. Direct een mailtje gestuurd met de vraag of er bij deze bestelling nog twee eindstoppen konden worden verstuurd, uiteraard teg... Mehr ansehen

Een gepersonaliseerde lakstempel gekocht bij Andries. Alles verliep vlot en vriendelijke klantendienst. Niveau stempel is ondermaats. Volgens Andries 'omdat express-bestellingen bij een andere fir... Mehr ansehen

1. Kaufhaus

Andries B.V. is founded in 2016 and locate in The Netherlands. We are specialized in building and managing websites and web shops and would like to welcome you in one of our webshops.

3,4

Akzeptabel

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Na het bestellen van gepersonaliseerde…

Na het bestellen van gepersonaliseerde stempels kreeg ik meteen contact met de verkoper om het te bespreken ivm het maken van de stempels, heel fijn!
Ook in het bestel traject hield de verkoper contact.

Super gedaan en bedankt voor de goede service!!

4. Januar 2020

Betrouwbare Webshop

Mooi assortiment van goede kwaliteit en snelle levering. Omschrijving van gebruik staat keurig op de website, evenals degelijkheid van verschillende prijsklassen accessoires. Super tevreden!

11. Dezember 2019

Slagstempel met eigen ontwerp

Ik heb een slagstempel met eigen ontwerp laten maken. We hadden een prettig contact. Redelijk snelle reactie en zeer behulpzaam. Het resultaat is prachtig. Precies zoals ik de slagstempel wilde hebben.

14. November 2019

Behulpzaam en kwalitatief sterk

Wij hebben een wax stempel, wax en wax smelter gekocht.
Tijdens de ontwerp fase werden wij goed geholpen met het aanleveren van een correct ontwerp, die ze vervolgens gereed hebben gemaakt als bruikbaar negatief voor de stempel.
Na wij de bestelling ontvangen hebben, hebben we wat oefen zegels gestempelt, deze waren echt erg mooi en positief in de wax gedrukt.

De wax zelf is ook erg goed, het bleef zelfs intact na het openen van de brief.

16. Oktober 2019

Enkel lof

Alleen maar lof voor deze stempelmaker! Snelle communicatie, goede samenwerking, vakmanschap en bovenal een mooi, gedetailleerd lakzegel van een familiewapen.

26. September 2019

Alles wordt in de puntjes geregeld en…

Alles wordt in de puntjes geregeld en verzorgd. Meneer doet er alles aan om er voor te zorgen dat het product op tijd aankomt.

Alles is op tijd binnengekomen en allemaal van hele goede kwaliteit. Mooi verpakt ook in een tule zakje.

Groeten Sarah

11. September 2019

super bedrijf

super bedrijf, service, goederen ! ze doen alles om aan u verlangen te voldoen en helpen waar kan en veel meer! ik koop zeker nog bij jullie!

29. August 2019

Prachtig eindresultaat

Prachtig eindresultaat. Makkelijk te overleggen over 't ontwerp en eventuele aanpassingen die gedaan moeten worden.
Je moet even wachten op je bestelling, maar zoals beloofd binnen 3 weken heb je een persoonlijke lakstempel in huis.
Dé goedkoopste in eigen ontwerp lakstempels, écht helemaal top!
Bedankt.

18. Juli 2019

Snelle afhandeling van bestelde wax

Het pakketje met bestelde wax viel binnen de 2 dagen bij mij op de deurmat. Het voldeed volledig aan de verwachting. De waxtabletjes waren bovendien in een organza zakje verpakt waardoor je een cadeautjes-gevoel krijgt.

27. Juni 2019