&Olives Travel Bewertungen 1.062

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jullie reisapp. met alle gegevens was fijn in gebruik. 2 van de 3 hotels vonden we erg goed gekozen. Met 1 hotel hadden we duidelijk minder connectie. Jammer dat jullie in 1e instantie zonder ons in k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vooral voor iemand die voor het eerst alleen op reis gaat,is dit een betrouwbare reisbureau . Hotel en transfer waren goed geregeld. Er zaten geen verborgen kosten of onaangename verrassingen bij. Je... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn reis aangepast met accommodaties die zij niet in hun pakket hebben. Hebben ze perfect georganiseerd en geïntegreerd. Mijn dank gaat vooral uit naar Eveline die ook na veel aanpassingen van... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De contacten met Yasmine waren top!!! Het enige jammere was dat er 2 transfers niet helemaal goed gingen. 1x moesten wij zelf informeren hoe laat we opgehaald zouden worden en 1x werden we helema... Mehr ansehen

1. Reiseanbieter
  2. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.

4,4

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Prettige samenwerking

Prettige samenwerking. Problemen werden snel oplost. Vriendelijke medewerksters

24. August 2025

Antwort von &Olives Travel

Bedankt voor het schrijven van de review. Dit wordt gewaardeerd.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wij hadden een 4 sterren rondreis door…

Wij hadden een 4 sterren rondreis door Puglia . Doordat ik bij andolives had geboekt dus een reis waar een prijskaartje aanhangt , had ik hoge verwachtingen…
Die vielen op meerdere onderdelen tegen,
Ten eerste was de vraag of wij de reis in een andere volgorde wilde doen , daar kwamen extra kosten bij wat ik vreemd vond , enfin , dit kon teruggedraaid worden ?!
De huurauto was via Drivalia gehuurd , dit was verschrikkelijk, zoals iemand al eerder beschreef , 2,5 uur wachttijd , dat meldde diegene op 25-8 maar op 30-8 toen wij aankwamen was de rij net zo lang en toen wij op 13-9 langsliepen was de rij bij het loket mogelijk nog langer , m.a.w. er is NIETS mee gedaan!!!!
Ook was de rem van onze auto niet goed en moesten wij een uur rijden om m om te ruilen , ten eerste moesten we voor 50 euro tanken wat absoluut niet kan voor zo’n korte afstand en we kregen ipv een automaat een schakel .. was geen andere mogelijkheid!
Ons tweede hotel Basiliano in Otranto was prachtig ware het niet dat wij een kamer ergens in de kelder zonder buiten kregen, echt heel teleurstellend, om niet constant negatief te zijn ( voor mezelf om m’n vakantie niet te verpesten ) hebben we dit zo gelaten …
Daar in tegen waren de andere 2 onderkomens prachtig en niets op aan te merken …
Al met al een fijne vakantie gehad met heel mooi weer maar andolives voegde hier niet het extra’s aan toe waar ik wel voor heb betaald , waardoor mijn verwachtingen hoog gespannen waren maar het werd een teleurstelling in prijs/ kwaliteit verhouding.

19. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von &Olives Travel

Bedankt voor deze review. We hebben ondertussen contact met jullie gehad. We zullen dit intern en met de autohuur gaan bespreken en onze service hierop verbeteren. Fijne dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Olivetravels heeft heel goed naar onze…

Olivetravels heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en een mooie vakantie samengesteld binnen ons budget en in bijzondere accomodaties

9. Juli 2025

Antwort von &Olives Travel

Bedankt voor de 5-sterren review. Dit wordt gewaardeerd. Fijne dag!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De beide accommodaties waren…

De beide accommodaties waren uitstekend, met vriendelijk en behulpzaam personeel bovendien. Het huren van een auto via Drivalia in Brindisi dient echter gestopt te worden; wachttijden van meer dan een uur bij afhalen zowel als brengen, zijn niet acceptabel. Er zijn voldoende alternatieven op die locatie.

18. Mai 2025

Antwort von &Olives Travel

Bedankt voor deze review. Fijn om te horen dat de accommodaties uitstekend waren. We hebben ondertussen contact opgenomen met de autoverhuurder en dit probleem besproken. Fijne dag en hopelijk tot ziens!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topvakantie gehad in Portugal.het…

Topvakantie gehad in Portugal.het totale reispakket voldeed helemaal aan de verwachtingen met een zeer mooie vakantie

4. September 2025

Antwort von &Olives Travel

Bedankt voor de 5-sterren review. Dit wordt gewaardeerd. Fijn om te horen dat de reis goed is verlopen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jammer van de huur auto…de wachttijd dan

Het was enkel jammer van de huur auto daar hebben we 2.5uur in de rij gestaan voordat we de auto mee kregen, ik raad aan om een andere firma hiervoor te nemen we waren al bijna een dag kwijt voor dat we auto meekregen,De hotels/ B&B waren prima de app was ook duidelijk van jullie. Al met al fijne vakantie gehad

17. August 2025

Antwort von &Olives Travel

Bedankt voor deze review. We zullen contact opnemen met de autoverhuurder en dit probleem bespreken. Fijne dag en hopelijk tot ziens!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

AndOlives- Rondreis door noord-Portugal

De rondreis door noord-Portugal is supermooi. Je verblijft op prachtige en bijzondere locaties.

De service en het meedenken/ontzorgen had beter gekund. We hebben zelf een aantal keer contact op moeten nemen voor meer en duidelijkere informatie.

2. Mai 2025

Antwort von &Olives Travel

Bedankt voor deze review. We zullen dit intern gaan bespreken en onze service hierop verbeteren. Fijne dag!

Alles klopte gewoon

Alles klopte gewoon. De accomodaties waren geweldig. De app werkt goed en is nuttig. Rechtstreeks uit de app navigeren ging ook fantastisch.

17. Juli 2025

Antwort von &Olives Travel

Bedankt voor de 5-sterren review. Dit wordt gewaardeerd. Fijn om te horen dat de reis goed is verlopen.

Schitterende hotels

Schitterende hotels. 1 hotel werd vervangen, dat werd Villa Gale Real. Prachtig hotel, alleen het eten voldeed niet. Een uitgebreide menukaart, maar alleen de helft van de gerechten bestelbaar. Jammer, maar hotel top. Voor de rest een fantastische reis, prima geregeld. Hotel in Sintra moeilijk bereikbaar, onduidelijke bewegwijzering. Al met al een hele fijne route met fantastische verblijven.

22. August 2025

Antwort von &Olives Travel

Bedankt voor de 5-sterren review. Dit wordt gewaardeerd. Bedankt voor de feedback. Jammer dat het eten in Vila Gale Real niet helemaal voldeed door de beperkte beschikbaarheid van gerechten, dat nemen we zeker mee richting onze partners. Ook de moeilijk bereikbare locatie in Sintra en de bewegwijzering geven we door, zodat we toekomstige reizigers hier beter op kunnen voorbereiden.

Top!!

Top transfers, prachtige hotels en boottickets inbegrepen.
Verblijf van 4 nachten in Symi was fantastisch.
Olives@travel.. bedankt

22. Juni 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede documentatie ter begeleiding reis

De gehele reis was super goed georganiseerd. De documentatie ontvingen wij op tijd en was volledig, we hadden alle informatie die we nodig hadden. Zelfs hoe naar de huurauto te gaan vanaf het vliegveld was letterlijk uitgeschreven, super handig.

20. Juli 2025

Antwort von &Olives Travel

Bedankt voor het schrijven van de review. Dit wordt gewaardeerd. Fijn om te horen dat de reis goed is verlopen.

Fijn reisbureau

&Olives Travel heeft voor ons een mooie fly-drive reis gemaakt. De hotels waren helemaal prima.
Het contact was prettig.
Alles was verder goed geregeld, hotels, autohuur en vluchten.

21. April 2025

Antwort von &Olives Travel

Bedankt voor het schrijven van de review. Fijn om te horen dat de reis goed is verlopen en naar wens was.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

zwak

Hallo, olives en travel boekt de hotels, verder voegt het niets toe. Tenminste niet aan rondreis meren italy. Dit kan eenieder ook zelf boeken regelen. Rondreis vouchers etc moet je zelf doen. Geen welkom, geen documentatie en zwakke lokaties waar hotels zijn 3ster!

30. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von &Olives Travel

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. We willen dit graag samen met je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@andolives.nl? We komen graag met je in gesprek.

Last minute geboekt

Last minute geboekt. Prachtig hotel. Helaas was de transfer niet aanwezig op het vliegveld. Noodnummer goed bereikbaar. Probleem snel opgelost.

24. Juni 2025

Antwort von &Olives Travel

Bedankt voor het schrijven van de review. Dit wordt gewaardeerd.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr