Bestilte reise for flere måneder siden til Egypt for meg og 2 små barna, 2 dager før avreise får beskjed at reise flyttes fra 24/9 til 26/9. Idag er 25/9, det er under 24t til avreise og vi har fortsa... Mehr ansehen

Das sagen Bewerter
Dette er ikke første gangen vi reiser med Amisol, og som alltid har opplevelsen vært veldig god. Bestillingen er enkel, informasjonen er tydelig, og alt har vært godt organisert fra start til slut... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er veldig fornøyd med reisen. Det var et stort pluss at flyet gikk direkte til Sharm El Sheikh i Egypt, uten transitt eller mellomlanding i andre land. Det gjorde reisen mye enklere og mer ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Über Amisol Travel Norge
Vom Unternehmen geschrieben
Amisol Travel - Mer enn 300.000 fornøyde gjester.
Amisol Travel A/S er et velrenomert norsk eid reisebyrå som har vært en pålitelig partner for tusenvis av reisende siden vår etablering i Danmark i 2009. Fra våre tidlige begynnelser har vi spesialisert oss i å sende danske feriegjester til noen av de mest solrike og ettertraktede destinasjonene i verden.
Solrike drømmereiser
Amisol Travel A/S tilbyr et bredt spekter av reisemål som appellerer til ulike interesser og ønsker. Fra de solfylte kystene i Sør-Italia til de gamle monumentene i Egypt, fra den frodige øya Madeira til de snødekte skråningene i Andorra, har hver destinasjon sin unike sjarm og karakter. Hos oss tilbyr vi alltid reiser som passer til deg og dine ønsker!
Forpliktelse til kundesikkerhet og tilfredshet
Som en ansvarlig reisearrangør har Amisol Travel A/S alltid prioritert kundesikkerheten og tilfredsheten høyt. Vi er stolte over å være fullverdige medlemmer av Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, noe som garanterer våre kunders investering i deres reiser. Videre er vi aktive medlemmer av RID: Rejsearrangører i Danmark, noe som vitner om vårt engasjement i å opprettholde bransjens høyeste standarder.
Vår langvarige erfaring og den tilliten vi har bygget opp gjennom årene, reflekteres i antall tilbakevendende kunder og de positive anmeldelsene vi har mottatt. Vi ser frem til å ønske enda flere reisende velkommen og tilby dem uforglemmelige opplevelser med Amisol Travel A/S.
Finn din neste reiseLes mer om reiser til Egypt
Les mer om reiser til Sør-Italia
Reiser vi ønsker å dra på selv!
Vom Unternehmen geschrieben

- Drømmeferien din venter!
- Hos Amisol Travel finner du et bredt utvalg av ferier som passer perfekt til dine reisebehov og ønsker. Fra hoteller som er perfekte for din neste romantiske ferie til store resorter med badeland som passer perfekt for familier.
Kontaktinformationen
Hat 47 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Royal moderna
Fantastisk reise! Hotellet var supert og hyggelige ansatter. Jeg anbefaler Amisol....👍👍👍
Sharm Reef hyggelig hotell
Sharm Reef hyggelig hotell. Rent og pent. Gode senger. God mat. Hyggelig betjening.
Var redd uke her i juli og kommer tilbake en uke i slutten av august.
Gleder oss.
Det viktigste for andre å vite er at flyturen kan være veldig urolig hvis det er mange små barn om
Jeg er veldig fornøyd med hotellet, men dessverre svært misfornøyd med Red Sea-flyvningen.
Det viktigste for andre å vite er at flyturen kan være veldig urolig dersom det er mange små barn om bord. På min flytur virket det som om det var lite oppfølging fra kabinpersonalet når barna løp rundt i kabinen og skrek nesten hele turen. Stolen min ble dyttet og ryggen min ble sparket flere ganger. Til slutt måtte jeg ta to Paracet 1 g på grunn av kraftig hodepine.
Jeg har reist mye med forskjellige flyselskaper, men dette var den mest kaotiske flyreisen jeg har opplevd.
Jeg forstår at barn trenger å leke og bevege seg, men det er foreldrenes ansvar å lære dem hvordan de skal oppføre seg på et fly. Samtidig forventer jeg at kabinpersonalet griper inn når andre passasjerer blir forstyrret. Når ingen gjør noe, er det dessverre de andre passasjerene som må ta belastningen.
Jeg vil anbefale at familier med små barn plasseres lenger frem i flyet, og at passasjerer som ønsker en roligere flyreise kan sitte lenger bak.
God service og rask respons
Veldig fornøyd med Amisol Travel Norge. De svarte raskt på henvendelsen min, og flyet gikk som avtalt. En enkel og problemfri opplevelse. Anbefales.
Fin tur til flott sted
Fin tur til flott sted. Amisol kan ikke noe for at flyet ble forsinka:-) hyggelige guider som tok initiativ til felles fotball kamp, bra! Hotel beliggenhet er toppers!
Kjempe fornøyd fra start til slutt!
Vi var fornøyde fra start til slutt. Kommunikasjon på telefon og mail var bra. Vi ble hentet og kjørt til hotellet med en hyggelig guide. Hotellet var fint. Vi syns frokosten kunne vært bedre. Men den var ikke dårlig. Bare erfaring fra når vi har vært på all inclusive ellers. Hotellet er italiensk. Så mange som ikke kunne engelsk. Men de prøvde å kommunisere med smil og latter. Var en som snakket god engelsk og ønsket at vi hadde bra. Og inkluderte oss med hva som skjedde på hotellet. Skulle kanskje ønske at det skjedde litt tidligere. De har ett italiensk team som heter bravo. Men alt går på italiensk. Men de var kjempe flinke med de fra Italia. Kan bade og snorkle fra en strand med badesko. Og bade og snorkle fra brygge. Flere basseng og pool party for barn med musikk, drikke,frukt,ballonger, hoppeslott. Vi reiste med 4 barn som storkoste seg hele uka . Hotellrom var rent og pent hver dag.
Nesten Alt var bra
Alt var bra. En ting - Tidspunktet for transport fra hotellet burde ha blitt kommunisert tidligere, eller tidspunktet for når denne meldingen ville ankomme burde ha blitt kommunisert
Alt var flott
Flott feriested
Flott feriested! Rommene og alle fasiliteter var freshe og rene. Godt utvalg av mat og drikke på all inclusive. Servicen var upåklagelig. Vennlige og høflige personale. Flinke og hyggelige reiseledere som strakk seg langt for at vi skulle ha et flott opphold. Vi var veldig fornøyd med oppholdet, men savnet flere muligheter til å komme seg til Tropea og en liten butikk på området, siden beliggenheten var litt for langt unna byens tilbud.
Jeg er veldig fornøyd med Amisol og…
Jeg er veldig fornøyd med Amisol og opplevelsen generelt. Det eneste jeg synes manglet, var en informasjonstavle i resepsjonen for oss som reiste med dere. Jeg måtte flere ganger innom resepsjonen for å spørre når bussen til flyplassen skulle komme ved hjemreise. En informasjonstavle med avgangstider og annen viktig informasjon ville gjort oppholdet enda bedre.
Hatt en nydelig ferie i Calabria
Hatt en nydelig ferie i Calabria, Italia! 🇮🇹 Amisol’s guider og turer har vært nydelige! Anbefales på det varmeste!
Veldig fornøyd
Veldig fornøyde. Var spente da vi ikke hadde reist med Amisol før. Men har allerede lagt planer for å bestille via dem igjen.
Veldig bra opplevelse å mange ting å se…
Veldig bra opplevelse å mange ting å se på rolle hyggelig og sosiale. Veldig fornøyd med turen.
Mvh
M.Moftah
Måtte vente 1 time og 20 minutter I…
Måtte vente 1 time og 20 minutter I glovarm buss i Egypt fordi det var noen som ikke klarte å skjønne at de skulle ha med kofferten inn på bussen. Vi var 25 stk som venta på 4 stk. Tips: neste gang så sender dere bussen avgårde og sender de 4 med taxi. Ingen oppdatering på at flyet var utsatt 1 time allerede dagen før. Var på Avinor og fikk ny flytid. At flyet er ytterligere forsinket med 45 minutter så vi på flyplassen...
Veldig lite informasjon
Veldig lite informasjon. Vi valgte kun fly. Ingen oppdatert informasjon på reisedagen ang forsinkelser. Ingen ansatte på flyplassen som kunne veilede reisende når det var forsinkelser på nesten tre timer. Selv om charterflyet dro fra og til Norge så var nesten all medieunderholdning på flyet (red sea airlines) på russisk.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.