Har været rigtig god kunde i Matas Waterfront Hellerup - men det er da helt slut nu - købt tre gaver på nettet - afhenter i Waterfront butikken og beder om at få byttemærke på - Men nej det skulle je... Mehr ansehen
Nytorv kbh. De unge medarbejdere har mere travlt med at stå og snakke med hinanden en af tage dig af kunderne. Ellers bare dårlig betjening og udvisende ligegyldighed.
Denne anmeldelse drejer sig om Matas på Stengade i Helsingør! Tirsdag d. 31/3 = pengedag gik jeg derind for at købe et naturmiddel mod allergi, men den temmelig uvenlige ekspedient kunne kun... Mehr ansehen
Er stamkunde i Matas. Får professionel vejledning hver gang, gode tilbud, prøver og gaver med. Deres råd om hudplejeprodukter virker! Magen til god service skal man leve længe efter! I gør det g... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg forstår ikke hvordan denne dyre…
Jeg forstår ikke hvordan denne dyre kæde kan blive ved med at overleve med den slags dårlige og aggressive behandling af kunderne. Plus at alting lige koster mere end andre steder. Det er
noget gammelt snobberi. Selv online er der problemer og afvisninger. Dårlig APP som bare aldrig fungerer og hele tiden går ned. Matas var en god kæde for 20 år siden, men har virkelig ikke udviklet sig særlig meget med tiden.
Jeg køber mine produkter andre steder nu, så vidt muligt. Og jeg sparer en del penge og en del irritation.
Til Matas i Skagen til Laila
Til Matas i Skagen til Laila
Fantastisk betjening og kundeservice.
Stor ros til Laula. Vi vil helt sikkert gå i Matas i Skagen igen
Vh fam Bang og fam Christiansen
Betaling med point giver åbenbart ikke ret til at få alle penge retur
Jeg har i min frokost pause været i Matas Herning og købt for 792 kr. Jeg havde 20% rabat på en bestilling og den benyttede jeg på de vare jeg kunne.
Jeg købte også varer, hvor jeg fik to produkter og fik rabat - her gjaldt de 20% ikke (fair nok).
Da jeg skal betale, benytter jeg mine point og der bliver trukket 75 kr. fra beløbet.
Bonen kan jeg ikke lige gennemskue efter købet og kontrollere den efterfølgende når jeg har ro. Her finder jeg ud af, at jeg ikke har fået 20% på de vare jeg skulle. Efter arbejde må jeg så IGEN ned i Matas for at få yderligere rabat.
Jeg har i mellemtiden googlet clinique mascara på nettet og fundet den til 155 kr. hos en anden leverandør, så jeg ville have pengene retur for mascaraen.
Hvis jeg skal have penge retur for mascaraen, ville jeg kun få 210 kr. retur og ikke 230 som jeg har betalte for den. Mine point, som jeg har optjent på tidligere køb, fordeles åbenbart på alle mine varer og gør at jeg ikke kan få det fulde beløb tilbage.
Jeg får dog de 20% på mascaraen og vitaminpillerne.
Jeg er MEGET utilfreds med, at jeg ikke kan få det fulde beløb tilbage for en vare som jeg har købt. Selvom jeg får 20% og og mine point bliver trukket fra, er det stadig billigere på nettet. Jeg synes det er super ærgerligt, at fordi jeg har brugt min point, så “låser det” varens pris og jeg kan ikke få mit fulde beløb retur - de 230 kr.
Frastødende behandling i Charlottenlund
Jeg har desværre haft en meget dårlig oplevelse med en butikassistent på Matas på Jægersborg Alle 24. Jeg returnerede en vare, og assistenten behandlede mig på en meget uforskammet og frastødende måde. Jeg følte mig ydmyget og skuffet over den behandling, jeg modtog.
Desuden gjorde assistenten også fejl i forbindelse med min returnering, hvilket betød, at jeg var nødt til at vende tilbage en anden gang for at opleve den samme ubehagelige behandling igen. Jeg er dybt skuffet over den mangel på professionalisme og respekt, som jeg blev mødt med i Matas-butikken på Jægersborg Alle 24.
Jeg vil derfor ikke tøve med at advare andre kunder mod at handle i denne butik og mod at interagere med denne bestemte butikassistent. Jeg håber virkelig, at Matas vil tage affære og sørge for, at deres medarbejdere behandler kunderne med den respekt og høflighed, de fortjener.
Vælg ikke Matas Fields
Jeg har været i matas fields flere gange, men hver gang jeg giver det en chance, bliver jeg skuffet.
Personalet er arrogante og generelt ret så ligeglade med kunderne.
Forleden skulle jeg have en prøve på en foundation, derfor går jeg op til kassen med testeren, hvor jeg venligt spørger om der er mulighed for at få en prøve på den, da jeg skal teste den af inden jeg køber den.
Der bliver prøven nærmest hevet ud af min hånd, og jeg føler mig egentlig til besvær for hende.
De fleste matas jeg kommer i, møder jeg søde personale, men matas fields er nok den værste man kan vælge 🥴
Matas Metropol Hjørring
Matas Metropol Hjørring
Det muligt at jeg og ekspedienten ikke var enig om, hvad jeg havde sagt, men at ekspedienten bliver direkte ubehøvlet og ryster på hovedet af mig, synes jeg ikke er okay.
Så den ekspedient går jeg da langt uden om næste gang.
Matas Østerbrogade 142 den 2/4-24
Matas Østerbrogade 142 den 2/4-24. Dårlig oplevelse når man står i kø i Matas og ekspedienten ekspederer folk længere nede i køen. Da jeg spurgte hvorfor, sagde hun “vi kan desværre ikke gøre alle tilfredse”?
Den bedste service og hurtigt levering
Den bedste service og hurtigt levering
Skønt at være i trykke hænder hos Matas
Trak ikke rabatten fra
Jeg købte en ansigtscreme i Matas Storcenter Nord i Århus d. 15. februar. Jeg havde forinden modtaget en e-mail om, at jeg ville få 20 % rabat på varen. Jeg oplyste telefonnummeret, og Matas medarbejderen tastede det ind og sagde mit navn.
Da jeg kom hjem, opdagede jeg, at jeg ikke havde fået de 20 % rabat.
Jeg havde to børnebørn med, da jeg var i Matas i skolernes vinterferie, så jeg opdagede det ikke før, jeg var hjemme igen.
Troede det var derfor man indtaster telefonnummer…. for at kunne give de rigtige rabatter og points til medlemmerne. Så det kan være lige meget med mails der lokker med, at man kan spare 20 % på varerne. Så burde der stå, at det kun gælder dem, der selv gør opmærksom på det.
Var i Matas Tarup Centeret Odense
Var i Matas Tarup Centeret Odense. På deres stativ ude foran butikken stod der 50 % på alle Lux vintervarer. Jeg tog 2 pakker strømper med ind. Ekspedienten spurgte om mine point skulle bruges hvilket jeg sagde ja til. 135 kr blev det. Jeg gjorde hende opmærksom på at der var 50 %. Hun siger så at det kun var huer og handsker det gjaldt. Strømperne var ikke vintervarer!!?? Men det var samme mærke? Hang på samme stativ? Jeg ville ikke have strømperne og der havde hun trukket mine point. Dem kan jeg så ikke få igen. ?? Meget dårlig skiltning. Og hvorfor kan I ikke sætte mine point ind igen. Hun lovede og undersøge det, har dog ikke hørt noget
Uforskammet behandling og mangel på…
Uforskammet behandling og mangel på interesse og respekt for mig som kunde i Matas på Torvet i Silkeborg. Der har været flere dårlige oplevelser, men denne gang var det helt ude af proportion og jeg kommer der aldrig mere og det er vi flere der ikke gør. Heldigvis er der mange og bedre alternativer til dette arrogante og selvforherligende sted, som tydeligvis også får så meget konkurrence at der sjældent ses ret mange kunder hos dem. Vi må håbe at butikken lukker og giver plads til en ny forretning, som vi kan bruge til noget.
KONDUITE ... øøh, hva' er det ...?? !!!
KONDUITE ... ?!?!!
Elendig fysisk kundebetjening d.d. kl. 18,45 i lokale Vesterbro Matas, Kbh. V, manglende forståelse af klage over produkt. Matas er blevet for selvsmagende og arrogant i både markedsføring og direkte kundekontakt, trist, men der er heldigvis alternativer.
Dårlig behandling i Matas, Lemvig
Vedr. Matas i Lemvig.
Anvendte 1 stjerne er alt, alt for meget, men kan desværre ikke skrive en anmeldelse uden at angive nogen stjerner.
Grundet mangeårigt medlemsskab af Klub Matas havde jeg modtaget tilbud om 20% rabat på alt i butikken ved køb i få dage sidst i uge 6 / 2024.
Jeg var i butikken lørdag formiddag, og kan ved hjemkomst konstatere, at købsspecifikation / købsbon ikke har give mig den korrekte rabat - dels har jeg kun fået 50% rabat på nogle multivitaminer, hvor der ellers var påsat et gult mærkat med 70% rabat, dels var nedsat niveacreme til en pris anført i butikken med 39 kr. var solgt til fuld normalpris på 87,95 kr, og dels var de 20% rabat ikke beregnet korrekt af de øvrige 3 varekøb.
Jeg ringer derfor til butikken og får at vide, at jeg skal komme til butikken igen for at få kvitteringen gennemgået og korrigeret. Dette sker så onsdag den 14/2-24, hvor jeg sender min ægtefælle, som er mere til tal end jeg. Vi har selvfølgelig gennemgået og noteret de nettopriser, som hver enkelt vare skulle være solgt til efter rabat.
I butikken forklarer ekspedienten, at de har anvendt en slags kasse, hvor kvitteringen ikke viser de korrekte rabatter ved hver vare, men at der er givet de korrekte rabatter, som skulle være fratrukket i det samlede beløb for købet.
Der bliver forklaret noget med, at det kan min ægtefælle se ved at se på deres anden skærm, men summa summarum, så giver det samlede slutbeløb jo stadig et højere beløb, end de nettobeløb, som vi har noteret og vist på kvitteringen - altså simpelt hen varens normalpris fratrukket den ekstra rabat på 70% for en vares pris, og 20% på resten.
Ekspedienten vil overhovet ikke høre / se på vor udregning, men vedbliver at henvise til deres system, som viser, at de korrekte rabatter er givet og at det betalte beløb er korrekt. Ringer sågar til Matas' egen hotline for at blive bekræftet heri.
De min ægtefælle igen forsøger at få ekspedienten til at følge vor beregning baseret på varernes normalpris og så fratrække rabat for hver enkelt vare, hvilket giver et lavere beløb end det betalte, er reaktionen, at nu skal han tale ordentligt til hende, hvis han vil have hjælp. Det er simpelt hen umuligt at trænge ind til ekspedienten, som absolut ikke er talstærk (sådan virker det i hvert ikke til at være), og slutteligt kommer en anden kollega og meddeler, at nu er det her køb og drøftelse lukket.
Hverken jeg eller min ægtefælle er blevet mødt ordentligt af personalet - der blev ikke lyttet hverken da jeg ringede efterfølgende lige efter købet i lørdags eller nu her i dag, hvor min ægtefælle var afsted.
Og vi køber ellers for mellem 6-7 tkr. årligt i den lokale Matas i Lemvig.
Aldrig er vi blevet behandlet så dårligt i nogen butik i Lemvig gennem de seneste 6 år, hvor vi har haft bopæl i kommunen.
Handler aldrig i Matas igen.
Vil give seneste oplevelse i Matas - 10 samlet set, hvis jeg/vi kunne.
Selv min mand, der er en besindig Sallingbo sagde; aldrig mere handles der i Matas. Sætter aldrig mine ben i den butik mere.
Vi bestilte en Bojesen abe til vor søns fødselsdag på webshoppen gennem Matas Club.
Godt råd: Køb aldrig noget andet end skønhedsprodukter og Matas kerneprodukter, dvs ikke brugskunst osv.
Gav kun bøvl, tidsrøveri, ærgelser og ekstrem dårlig arrogant, decideret provokerende kundeservice.
Når Matas nu driver forretning med sideløbende webshop, hvor forretningspersonale forventes at være del af denne service, så forventes det vel også, at de er instrueret i regler osv. Og hvad, der gælder. Og man gider at ekspedere ordre(r). Og at kunden ikke skal være gidsel ml. kundeservice og butik også, når man ringer og spørger om, hvordan man forholder sig til en reklamationsvare. Kundeservice siger, at man skal returnere i butik, og de der ved, hvad der skal gøres. Nej, det gør de ikke. Og de vil helst undgå at tage ngt retur og ekspedere returvarer.
Dette er kun del 1 i den samlede totalt negative oplevelse.
Synes grundlæggende ikke, at man skal have en webshop, når butiksdelen ikke er med på denne service. Og det virker som, at de hader den.
Det skal vel ikke gå ud over kunderne, det gør det så i den grad.
Efter en endnu værre kundeservice del 2, ender det med, at vi får vores penge tilbage og går i Imerco og køber tilsvarende vare. Uden bøvl. Og endda pænere vare. Og ordentlig service.
Vare købt på webshop. Og fysisk butik Nørreportcentret Holstebro.
Quick makeup Randers storcenter.
Matas Randers storcenter.
Har idag booket en tid til Quick makeup .
Har fået den fineste behandling af den sødeste medarbejder( kan desværre ikke huske hendes navn.
Følte mig hørt og hun var meget omhyggelig med at finde og afprøve de produkter som var gode til mig.
En virkelig god oplevelse som jeg kun kan anbefale .
Aldrig har jeg oplevet dårligere…
Aldrig har jeg oplevet dårligere kundeservice i Matas Slagelse(Vestsjællandscentret) stod i min 10 min. Foran en glasmontre meget tydeligt at jeg skulle bruge hjælp(nul andre kunder i butikken) men 3 kvinder stod bare ved kassen og talte(de var alle medarbejdere.. kommer aldrig i den butik igen.. de fatter åbenbart ikke hvad loyale kunder er værd…
Service/kontakt efter at have meldt mig ind i Club matas
Jeg havde meldt mig ind i Club Mats, efter anbefalinger min lokale Matas, da jeg er en meget god kunde og kunne se fordelene ved det.
Har siden november måned 2023 modtaget adskillige mail (bombarderet med dem) og har fået meget hjælp af de meget dygtige piger i min lokale Matas.Jeg bliver ved med at få mails hvor der står : Bliv plus medlem!
Trods megen hjælp OG undskyldninger fra min lokale Matas er der ikke ro på ,og DE kan jo SLET ikke gøre for det!!
Det pinligt at der bare ikke er styr på det, se blot på trustpilot, jeg orker ikke mere nu, desværre og har derfor meldt mig ud!
PS På trods af at jeg "tilsyneladende ikke" er medlem,bliver der trukket penge for medlemskabet, DET fungerer fint!
Matas Vejle
Matas Vejle. De 5 stjerner er slet ikke nok de burde have det dobbelte.
Har i mange år brugt deres foundation men den var udsolgt i går OG vi taler ikke om en dyr creme til flere hundrede kroner MEN den blev leveret på min adresse i dag uden beregning
Det er da service ud over alle grænser
Matas Allerød dårlig service.
Matas Allerød dårlig service.
Jeg kommer ind i butikken for at hente en pakke, jeg ser en ekspedient sidde bag disken, går hen til hende og sige jeg skal hente en pakke, hvor hun peger og svarer du skal gå der hen, jeg siger hvor, hvorefter hun peger og svarer igen derover hvor de andre kunder står. Der står heldigvis en sød ung pige og tager sig af udlevering af webordre.
Matas i city 2
De ansatte i Matas i city 2 gør simpelthen så godt et arbejde. Hver gang jeg handler er de simpelthen så imødekommende, søde og hjælpsomme. Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse og går yderst tilfreds derfra hver gang🤩
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.