Har været rigtig god kunde i Matas Waterfront Hellerup - men det er da helt slut nu - købt tre gaver på nettet - afhenter i Waterfront butikken og beder om at få byttemærke på - Men nej det skulle je... Mehr ansehen
Nytorv kbh. De unge medarbejdere har mere travlt med at stå og snakke med hinanden en af tage dig af kunderne. Ellers bare dårlig betjening og udvisende ligegyldighed.
Denne anmeldelse drejer sig om Matas på Stengade i Helsingør! Tirsdag d. 31/3 = pengedag gik jeg derind for at købe et naturmiddel mod allergi, men den temmelig uvenlige ekspedient kunne kun... Mehr ansehen
Er stamkunde i Matas. Får professionel vejledning hver gang, gode tilbud, prøver og gaver med. Deres råd om hudplejeprodukter virker! Magen til god service skal man leve længe efter! I gør det g... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Julekalenderpakken
Jeg ville selvforkælelse mig her op til jul, så jeg købte julekalenderpakken til 995,00 kr.
Jeg blev ikke skuffet. Jeg synes , det var virkelig gode gaver. Jeg fik prøvet andre mærker og det var en god anledning, at købe julekalenderpakken. Så jeg er med på den igen til næste år.
Køb ikke julegaver på Black Friday i…
Køb ikke julegaver på Black Friday i Matas, for ønsker du at bytte efter jul, så kan du sørme ikke få penge retur hverken med kvittering eller byttemærke, da de 30 dage er overskredet. Du kan kun få et tilgodebevis. Mega dårlig service og lægger fremover pengene i Magasin, som har den bedste bytteordning.
Ekstrem dårlig kundeservice
Fik en Ole Henriksen dagceme og øjencreme i julegave, ekspedienten i Matas i Nykøbing F. glemmer byttemærke på øjencremen. Købet betales kontant og der bliver heller ikke givet kvittering. Nu vil jeg germe bytte varerne mod køb af andre ting i Matas, hvor jeg ovenikøbet vil lægge ekstra penge i butikken, men øjencremen uden byttemærke vil butikken ikke tage retur - Flot Matas, I laver en fejl og kunden bliver straffet!! Jeg er godt nok ikke imponeret!!
Bondefangeri i Matas Waves
Købte Tom Ford parfume i Matas Waves, hvor Matas reklamer både i butik og på nette, at der medfølger en gratis gave med værdi 310 kr, når man køber et Tom Ford produkt. Efter jeg flere gange gjorde dem opmærksom på dette, fik jeg at vide at butikken aldrig havde modtager disse gaver, tale om falsk reklame!
Matas Randers Storcenter
Matas Randers Storcenter.
Dårlig betjening, overlegen selvfede personale, gider næsten ikke betjene når man kun køber for et par hundrede. Fik at vide at de point jeg har sparet op vil blive trukket fra de vare hvis de skal byttes 😳. Ja glædelig jul, og fed julestemning 🎄. Måske skal personalet på kursus i kundepleje evt en julegave til dem 🎁.
Aldrig i mit liv har jeg prøvet noget…
Aldrig i mit liv har jeg prøvet noget så useriøst som dette. Jeg går over for at hente mon pakke i Matas butik som de så fint reklamere med er mest bæredygtigt. Først gang jeg gør dette. Står i kø i 30 minutter på trods af der kun er 2 mennesker i kø foran mig. Endelig bliver det min tur, venter ydeligere 10 min, for at hun kommer tilbage med en meget uprofessionel holdning og fortæller at ja den er altså blevet væk og det er jo årstiden. Super fedt når man står og skal bruge det dagen efter og har bestilt i god tid. Er Matas plus medlem og har ALDRIG oplevet noget med levering af dao jeg altid får. Jeg får bare beskeden at de ringer til mig når de finder den. Ja flot så kan jeg få den engang i marts. Kraftedme for dårligt og der var ikke engang et beklager eller undskyld. Det var bare ja folk mister jo deres pakker på denne årstid. Jamen tak for ingenting
Køb ikke gaver i matas
Jeg var i Matas for at få byttet en fødselsdagsgave med bytte mærke på.
Da den medarbejder der har sat byttemærket på åbenbart har glemt at scanne byttemærket kan gaven ikke byttes uden bon. Mega dårlig service, at deres fejl bliver deres kunders problem! Så køb ikke gaver i Matas. Du kan risikere at de ikke kan byttes.
Var i Matas i Middelfart for at købe en…
Var i Matas i Middelfart for at købe en af deres populære pakkekalendere. Jeg kom den 2 december, og den søde kvindelige ekspedient måtte meddele mig at alle var udsolgte. Butikken var proppet med kunder, men alligevel kastede hun sig ud i at: hun kunne jo evt. ta’ noget forskelligt fra nogle gaveæsker, og lave en pakkekalender til mig - altså pakke 24 gaver ind individuelt. Fantastisk service og ide. 😄. Men jeg tænkte at det skulle hun ikke kaste sig ud i. Jeg takkede pænt nej, og bestilte en Nilens Jord advent kalender, samt en te-kalender på Matas web shop i stedet. En helt anden ting er, at hvis man mangler en god og stabil aktie i sin portefølje, så er Matas aktien en god langtidsinvestering efter min mening 👌🏻
Uovertruffen hjælpsomhed og service
Jeg var på julegaveindkøb i Matas på Vesterbrogade 80.82 i dag. Jeg har 6 børnebørn jeg skulle købe ind til og havde en masse ønsker. Jeg kiggede rundt for at finde nogle af tingene og så kom en yndig ung kvinde hen til mig og spurgte om hun ikke skulle hjælpe mig. Jeg viste hende min telefon med et utal af ønsker )jeg var allerede ved at fortvivle og blandede dem sammen).
Hun tog over, vejledte og fandt tingene frem som passede til ønskerne og priserne jeg havde besluttet købe for. De blev pakket ind og navnesedler på. På kvitteringen skrev hun hvilke, der hørte til hvem. Jeg var så glædelig overrasket over den hjælpsomhed og vejledning hun gav. Jeg gik derfra glad og lettet og var hende så taknemmelig. Det blev en rigtig god dag.Pigen hed Frida kan jeg se på bon’en hende vil jeg sent glemme.
Fandt en gave i Matas i Frederikssund…
Fandt en gave i Matas i Frederikssund jeg ville købe og skulle pakkes ind.
I den åbne kasse bliver en langsom kunde ekspederet og jeg går over til 2 ledige ansatte, som står og snakker ved en anden ledig kasse og prøver betale for min gave.
Bliver henvist til en tredje kasse, som åbenbart var kvikkasse, så de passende kunne slippe for at pakke gaven ind. Da jeg forventer at få gaven pakket ind bliver det oplyst de har henvist mig til en kvikkasse der ikke pakker ind. Jeg kan få gaven pakket ind, men skal nu bagerst i køen, hvor en igen langsom kunde skal ekspederes.
De andre ekspedienter var derefter gået i flyverskjul...
Tak for elendig service.
Ubehagelige oplevelse Matas Kalundborg
Ubehagelige oplevelse i Matas Kalundborg.
Jeg ønskede mig 2 parfume prøver for at finde ud af hvilken passer mig bedst. Jeg blev bedt om at installere Matas Appen først så det bliver registreret at jeg har fået de små prøver. Jeg installerer appen og mens ekspedienten registrer de 2 prøver spørger jeg om hvad er grunden til registreringen. Svaret er at hver prøve koster 25 kr og Matas vil begrænse at der bliver udleveret for mange af dem. Jeg kommenterer med et smilat jeg vil der gerne betale 25kr for at finde ud af om hvilken af de dyre parfumer passer mig bedst. Selv om tanken om forringet service / ovrrvågning slå mig også. Jeg får prøver, takker og ønsker god dag. På vej mod døre, 2meter fra ekspedienten bag disken, ser jeg et creme fra Estée Lauder jeg vil spørger om. Så vender jeg mig igen mod disken for at stille spørgsmål om den- der registrerer jeg at nu var der 2 ekspediententer der taler sammen om mig, pejer på mig og griner. Jeg nærmer mig disken og siger at jeg undskylder at jeg afbryder/forstyrrer deres snak om mig men jeg har et spørgsmål angående et produkt.
Meget ubehagelige oplevelse. Og jeg ved at jeg ikke er den eneste der bliver behandlet dårligt af NOGLE personale i denne afdeling af Matas.
Fantastisk service
Stort tak til Matas i Randers for at hjælpe mig, igen igen.
I er fantastisk :)
Hilsen Lisbeth
Uforskammet kundeservice
Virkeligt dårlig service af Matas. Har købt en pudder på webshoppen. Efter et par dage i min toiletpung går låget med spejlet af. Jeg tager den med i en Matasbutik og spørger til mulighed for at få den ombyttet eller taget retur. Det kan ikke lade sig gøre, får jeg at vide, da jeg enten skal have en bon med eller kunne fremvise købet i deres app. Jeg printer så en kvittering ud og tager den med i en anden Matas butik. Her står ekspedienten og vender og drejer den og konkluderer at den ser ud til at have været tabt og i øvrigt ikke kan returneres fordi den er brugt. UNDSKYLD MIG men jeg finder det uforskammet af ekspedienten at stå og antyde at jeg har tabt mit produkt på gulvet og bagefter går ned og prøver at returnere det. Jeg siger ikke noget for jeg er målløs og ønsker ikke at lave en scene i butikken men får da bedt om at tage de varer retur som ikke er til min datter. ALDRIG MERE MATAS, køber hos Nicehair fremover, de har også hurtigere levering.
Dårlig service og bedrageri
Min kæreste skulle købe en parfume til mig i fødselsdagsgave. Jeg sender et screenshot af produktet på Matas' hjemmeside, og hun går så ned og forsøger at købe den. Damen i kassen finder en parfume frem og insisterer på det er den som er på billedet. Hun køber den derfor og får den pakket ind på stedet, her til morgen åbner jeg så gaven og ser at det er den helt forkerte parfume. Faktisk slet ikke tæt på at være den samme, så det er for dårligt. Aldrig Matas igen.
Matas tror kunderne er dummere end Får
Hos Matas Espergærde har jeg i flere år købt de 3-striber Granatæble Deocreme. Det sidste halve år til 17,95,- kr. Men d. 21/10, kostede produktet pludselig 29.95,- kr. men der var 25% rabat, altså salgspris 22.45,- kr. (prisstigning på 20%) - Nu er det ikke tal der lægger min økonomi ned, men princippet er helt utåleligt, At pakke prisstigningen ind i en høj høj pris, og så give 25% og ende med en faktisk prisstigning på 20%, det er det samme som at sige: KÆRE KUNDE DU ER DUMMERE END ET FÅR
Ber om en lille cremeprøve
Ber om en lille cremeprøve, det kan jeg så ikke få, da jeg skal ha en app
Typisk kommersielt, nu må I stramme op Maras. Kundeservice falder
Matas Hørsholm Midtpunkt
Tirsdag i efterårsferien købte jeg to feriebilletter til mine børnebørn. De gik ind alene (jeg er gangbesværet), og kom tomhændede ud og sagde, at der ikke var flere gaver, men de kunne måske få nogle senere på ugen! Det er ikke godt nok at løbe tør allerede tirsdag! Jeg var glad for, at jeg blev udenfor, for jeg blev gal over, at mine børnebørn blev skuffede! Skam jer!
Matas i rosengårdscenteret Odense…
Matas i rosengårdscenteret Odense oplever jeg gang på gang dårlig kundeservice. Flabede medarbejder der har mere travlt med at stå passivt i hjørne og snakke privatliv og bliver sure over man spørg om hjælp. Idag 14/10 var vi derinde hvor der ikke stod pris på et af deres produkter, hvor af vi spørg en lyshåret krøllet medarbejder om hvad den koster og om der ikke kan sættes prismærker på. Hun svarede så rigtigt flabet tone at det er et nyt produkt og det har de altså ikke tid til (selvom de bare står og snakker minimum 20 min i et hjørne flere medarbejder). Så siger jeg så vi ikke vidste det var et nyt produkt hvoraf hun så svarer “Du kan da ligesom se der står new der”. Ej en dum fræk medarbejder. I burde sortere ud. Vælger klart tarup centeret fremover selvom det ligger meget længere væk! Der kan de i det mindste snakke ordentlig til deres kunder.
Når Matas selv godkender anmeldelser på…
Når Matas selv godkender anmeldelser på deres app og man skriver noget negativt så bliver de ikke godkendt.
Så skriver jeg da bare anmeldelsen her i stedet.
Jeg bruger et bestemt Matas produkt og da jeg begyndte og bruge det, for ca 2-3 år siden, kostede det 60kr. Som så mange andre griske firmaer benyttede Matas muligheden til at sætte deres priser op da Ukraine krigen brød ud.
Nu er en del firmaer begyndt og sætte deres priser som de var før krigen men ikke Matas.
De tager stadig 80kr for deres produkt.
Er der noget jeg som forbruger hader, er det grådige kæmpe firmaer der tjener rigeligt med penge i forvejen.
Køb Jeres parfumer og creme et andet sted, der er rigeligt med stedet som er billigere end Matas.
Nu vil jeg gætte på at der kommer et fuldstændigt hen i vejret svar tilbage fra en eller anden kontormus som er ked af at jeg har haft en dårlig oplevelse og bla bla bla (indsæt selv dårlig forklaring)
Matas Skejby - 8200 Aarhus
Jeg var i dag inde i Matas Skejby for at få pengene tilbage for en varer, som var købt på nettet. Jeg stod både med ordrebekræftelse med ordrenummer, bestillingoversigt og mit byttemærke - altså 3 forskellige mails, som jeg havde med ind i butikken. Her blev jeg mødt at en meget bestemt ældre ekspedient. Hun ville ikke tilbagebetale mine penge - jeg kunne få et tilgodebevis. Hun havde arbejdet i 2 år i butikken, og hun kendte alt til reglerne og snakkede virkelig ned til mig. Jeg forsøgte af flere omgange at sige til hende, at jeg stod her med alle tre ting, så jeg var berettiget til at få mine penge. Men hun blev ved med at ville have en bon og gad slet ikke at se de mails, som jeg stod med. Til sidst sagde hun til mig hel ordret’ at jeg var helt hen i hamlen’ med at stå der og diskutere. Det gjorde hun lige foran en anden kunde. Det var så pinligt, og jeg følte mig så urimelig behandlet. Hendes navn var T… (pga ordentlighed vil jeg ikke nævne hendes navn), men jeg var virkelig skuffet og vred over sådan en behandling. Til sidst gik hun og en anden lille sød ny ekspedient gav mig langt om længe mine penge retur.
Da jeg kom ud af butikken, ringede jeg med det samme til Matas Kundeservice, som gav mig ret i, at jeg selvfølgelig kunne få mine penge igen, når de var bestilt og betalt på nettet. Det kunne der slet ikke være tvivl om, når jeg havde det på mail og havde betalt for det.
Men jeg vil egentlig frem til, at jeg håber, at hende ekspedienten får påtalt reglerne, så en kunde ikke skal følge sig dårlig behandlet. Hun var i den grad med til at optrappe en konflikt - virkelig trist, da alle de andre medarbejdere i den butik er så utrolig søde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.