Har været rigtig god kunde i Matas Waterfront Hellerup - men det er da helt slut nu - købt tre gaver på nettet - afhenter i Waterfront butikken og beder om at få byttemærke på - Men nej det skulle je... Mehr ansehen
Nytorv kbh. De unge medarbejdere har mere travlt med at stå og snakke med hinanden en af tage dig af kunderne. Ellers bare dårlig betjening og udvisende ligegyldighed.
Denne anmeldelse drejer sig om Matas på Stengade i Helsingør! Tirsdag d. 31/3 = pengedag gik jeg derind for at købe et naturmiddel mod allergi, men den temmelig uvenlige ekspedient kunne kun... Mehr ansehen
Er stamkunde i Matas. Får professionel vejledning hver gang, gode tilbud, prøver og gaver med. Deres råd om hudplejeprodukter virker! Magen til god service skal man leve længe efter! I gør det g... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig dårlig service
Pakke service
Jeg købte op til jul en toilettaske på webshoppen, som skulle bruges til julegave. Den skulle leveres til Matas Rosengårdscenteret i Odense. Jeg får besked om at den er kommet og kører weekenden efter til Rosengårdscenteret. Jeg er der 15 min før åbningstid og venter udenfor på at de åbner. Da de åbner er der en kunde før mig, der skal hente pakker, hun taster pakkenummeret (de sidste 4 cifre) ind på en tablet og en ekspedient kommer med pakken. Da jeg derefter skal taste ind så står der at tabletten ikke har netforbindelse og jeg kan derfor ikke taste ind. Jeg får fat i ekspedienten og viser hende min faktura og min sms om at pakken er kommet, her står også de sidste 4 cifre. Spørger om hun kan hente pakken, men får at vide at det kan hun ikke da det skal tastes ind i den tablet, der ikke har netforbindelse. Da jeg så spørger hvad hun vil ha at jeg skal gøre foreslår hun at jeg kommer igen en anden dag eller et par timer senere for at se om der er netforbindelse. Jeg forklarer hende at det ikke kan være mit problem at der ikke er net forbindelse og at jeg ved at havde jeg fået pakken sendt til Matas Odense gågade, så skulle jeg blot have udleveret et pakkenr. Hun vil ikke udlevere pakken, hvorefter jeg siger, at så ønsker jeg den ikke. Herefter går jeg i Neye og køber en fin toilettaske af en venlig ekspedient. Efterfølgende skriver jeg en klage til Matas kundeservice, som dog ikke har besværet sig med at svare. Jeg har desuden endnu ikke fået mine penge retur fra Matas
Matas i Aalborg centrum
Matas i Aalborg centrum ! Der er 3 butikker. De giver en god og venlig betjening alle 3 steder. Det er service total i topklasse. Så stor ros til Matas butikkerne i centrum 👍🌹🌹
Ny Matas på Christianshavn
Ny Matas på Christianshavn. Forrygende pæn forretning, men med en uheldig stil. Stod op af sygesengen for at købe hyldebærsaft mod halssmerter. Varen kunne kun fås på online. Ekspedienten tilbød at se om en anden Matas havde varen hjemme. Det var jeg glad for, men det tog lidt tid. En anden ekspedient var utilfreds med at jeg tog deres tid og bad mig forlade forretningen. Bad om at tale med en leder men fik i stedet en vagtmand der smed mig ud. Er 88 år velopdraget og veluddannet, og har aldrig været ude for lignende.
Jeg har givet Matas 1 stjerne, da det var det laveste man kunne vælge, men det burde faktisk være 0 stjerne.
Svend Aage Schiermacher
Matas Bruuns galleri
Var i Matas i Bruuns galleri i dag for at købe en Foundation fra Dior. Jeg kunne ikke finde den jeg skulle bruge, så spurgte om hjælp det var så en kraftig ung lyshåret pige, som henvendte sig, men hun var noget så ubehøvlet og ubehagelig! Hun sagde det ikke var hendes station og jeg svarede hende ,men jeg kender ikke produkterne og hvad I har, fik svaret at “Jeg skulle tale pænt til hende!” Jeg talte på ingen måde nedladende til hende, hvilket jeg også fik sagt i chok, og fik en reaktion ved at hun rullede med øjnene og vendte sig om og gik, samt sagde noget jeg ikke hørte ,sikkert ikke noget positivt. Direkte pinligt optrin foran en masse kunder, som også bemærkede og overhørte hvor ubehagelig hun var! Jeg synes I skal ofre nogle penge på kurser med emner som retorik og service for de ansatte, så kan det være man føler sig velkommen og bliver talt ordentlig til. Jeg er i Bruuns galleri flere gange om ugen og har altid benyttet mig af de butikker der er der, men det er sidste gang jeg sætter mine fødder i den butik! Hellere bruge den på Strøget så. Jeg har vinget af at I får besked om denne anmeldelse, for synes det er vigtigt at I får det af vide og at beskeden kommer videre, så de kan forstå hvilken følelse man får som handlende med sådan en ubehagelig og pinlig opførsel.
NUL service
Var i Matas, Odder, kl. 10 den 30. december. En eddikesur ekspedient viste mig tydeligt, at jeg kom til ulejlighed. Absolut NUL service, da jeg ikke lige fandt det produkt, jeg ledte efter. Den butik undgår jeg nok igen ....
Fik te i kalender
Fik te i kalender, til jul, der manglede 3 dage. Det var Præstø
Pas på
Pas på! Deres “på lager” virker IKKE, så du går forgæves i butikken.
Og så er butikkerne overdøvet med parfume - som jo er hamrende usundt, hormonforstyrrende mm. Er det passende for en såkaldt helsebutik???
Green-washing af værste skuffe
Green-washing af værste skuffe.
Matas påstår på deres hjemmeside at de går op i miljøet. Men det de sælger mest af er overflødig emballage. Og gerne pakket ind i gavepakker, hvor unødigt meget emballage pakkes ind i endnu mere unødvendigt plast og pap, således at kunderne ledes til at tro de får rabat. Det er definitionen på en dybt usympatisk og kritisabel forretningsmetode med et ensidigt fokus på profitmaksimering på enhver bekostning, der slet ikke hører hjemme i denne tid!
Advarsel. Udleverer personlig data.
Advarsel! Din data er ikke sikker hvis du er medlem af Matas kunde klub.
Jeg købte et produkt i Matas, som de ikke havde i butikken. Jeg bad om afhentning i butikken, men Matas udleverede min adresse, navn og telefonnummer til et fragtfirma, som både ringede og skrev til mig.
Det er ikke lovligt at videregive personoplysninger uden samtykke og der er en anmeldelse igangsat hos Datatilsynet.
Kundeservice var ikke til nogen hjælp.
Meget dårlig og utryg oplevelse.
Matas Lyngby Storcenter
Jeg har altid været nogenlunde tilfreds med servicen i Matas, men i dag jeg besøgte Lyngby Storcenter, krakkelerede servicen totalt...
Jeg kom for at købe 6 gavekort.
Der var mange kunder, og jeg stod i kø en halv time.
Jeg måtte desvære gå med uforudrettet sag, den ikke sælig velige dame, fortale mig, at jeg ikke kunne købe gavekort, når jeg ikke kunne oplyse om det var til herrer eller damer ???
En noget speciel form for service, men det er åbenbart Matas's stil
nåååå pyt, jeg fandt en anden butik i Lyngby som gerne ville lave 6 gavekort :)
MEN, det varer nok længe iden jeg igen besøger Matas...
Søren Rais
Købte en Van Gils deodorant og fandt…
Deodorant dobbelt så dyr - Købte en Van Gils deodorant og fandt nøjagtig den samme kort tid efter, til den halve pris hos Normal.
Gott nog fur meg iaf
Upålidelig information om varer på lager i forretninger
Vi ønskede at købe en Cheirosa Perfume Mist Gaveæske, men det fremgår af Matas homepage, at varen kun kan findes i en Matas butik. Ved søgning fremkom i alt 8 butikker, hvor der var "få på lager", bl.a. Matas i Lyngby Storcenter, hvor beskeden imidlertid var, at den IKKE var på lager. Da vi undrede os over det, fik vi blot at vide, at "få på lager" som oftes betyder, at den ikke er på lager, og at man bare kan ringe i forvejen, for at høre, om forretningen har varen. Det er utrolig dårlig service og disrespekt overfor kunderne. Hvorfor ikke blot skrive på hjemmesiden, at varen ikke er på lager?
Matas - kronen, vanløse
Matas - Kronen, Vanløse
Personalet virker fuldstændig uengageret! Sidst jeg var der havde to drenge i 10-12 års alderen besluttet sig for at bruge Chanels makeupstand som ansigtsmaling. De væltede rundt i butikken smurt ind i rød læbestift i hele ansigtet og brugte lystigt løs af alle makeup produkter og pensler. Jeg kom for at prøve en foundation fra Chanel, men opgav da makeup pulten så for kaotisk ud. Jeg påpegede overfor to forskellige personaler, at de to drenges opførsel ikke er i orden, men de trak bare på skuldrene: “ja, vi holder lidt øje med dem”. Jeg måtte derfor selv med at bede de to drenge om at finde en anden legeplads.
Er bare dybt forundret over det manglende engagement og ansvar fra personalets side. De var 4-5 på arbejde og der var ikke synderligt travlt.
Hvordan kan man se igennem fingre med det og hvad blev der af almindelig god kundeservice?
Anbefaling
Ros til Matas, Algade i Aalborg
Troppede op for at købe en julegave, men fik besked på, at den konkrete vare kun kan købes online hos Matas. Ekspedienten tilføjede også, at det pågældende mærke faktisk har sin egen selvstændige butik andetsteds i byen, og at jeg også kunne prøve dér!
Kæmpe ros til ekspedienten for god service og rådgivning. Virkelig god stil. Hun sendte ganske vist i første omgang omsætningen ud af Matas, men jeg vil de næste mange gange prioritere at vende tilbage til netop dén Matas, og vælger nu også at lægge denne anmeldelse ud offentligt. God service betaler sig…
Helt uacceptabelt at der ikke er byttemærker på gaver
Jeg har modtaget en gave fra en veninde, som er sendt direkte fra Matas webshop. Jeg kan desværre ikke bruge indholdet, men det viser sig at gaven ikke kan byttes. Der er ikke byttemærker på og ikke vedlagt kvittering - men det er tydeligt, at det er sendt direkte fra Matas lager. Kan ikke undgå at tænke at Matas spekulere i dette. Da det nok er de færreste der har lyst til at kontakte gavegiveren og bede om kvittering. 370 spildte kroner.
Det er simpelthen helt uacceptabelt.
Matas, når spildtid og succes mødes 🥲
Hey Matas, med så mange butikker(250+) så burde det da være muligt for jer at vide, hvad i har og ikke har?. 3 steder var jeg idag (lørdag d 23 november)
For at hente knæstrømper(støttestrømper) til min mor på 68. Viva - 70 Den. 36-38(eller S/M)
Varenummer: 890367
Tarup Rugvang 36 - ingen held
Kongensgade Nr 17 - Ingen held
Vestergade 81 5000 Odense C med held ✅ fik de 2 sidste
Søger man lagertstatus(eller det der ligner) så står/stod der ved alle jeres butikker. Virkelig alle! “Få på lager”
Hvad er få på lager for jer egenligt?
Alt fra 0 til 5??
Nå, men nok om det fik dem. Kunne måske bare godt have ønsket der var mere styr på lagerinvetar
De bedste hilsner Andrée Hyldebrandt Hemmingsen
Altid søde og klar med en frisk bemærkning
De her 5 stjerner er til pigerne i Imerco Vejen, jeg har søgt efter en bestemt Airfryer som var udsolgt over alt, men jeg fandt den i en forretning på Sjællandt som jeg ringede til, de havde den på lager, dem ringede jeg til, derefter til Vejen, som så fik den sendt til Vejen, Hvor jeg afhentede den i går, HURTIG LEVERING, 1000 tak fra mig.
Matas, Randers Storcenter
Matas, Randers Storcenter
Virkelig dårlig oplevelse i Matas, Randers Storcenter. Jeg skulle betale for en vare og bliver som altid spurgt om jeg medlem i Club Matas. Som altid oplyser jeg med mit mobilnummer. Ekspedienten svarer at hun skal bruge Matas kort eller app. Jeg siger til hende at jeg altid har kunnet bruge mit mobilnummer og at jeg ikke har hverken kort eller app. Hun gentager sig selv…..kort eller app. Jamen jeg har ingen af delene, siger jeg igen, men så må det jo være sådan. Jeg betaler uden at få mine Club point registreret. Så hører jeg kunden ved siden af mig oplyse sit mobilnummer og han får sine Club point registreret. Jeg kommenterer overfor “min” ekspedient at det er underligt at andre kan bruge mobilnummer med held. “Min” ekspedient svarer mig ikke, lader som om jeg ikke eksisterer, men irettesætter sin kollega og fortæller hende belærende at det KUN er kort eller app der kan bruges. Jeg får min varer og går…..uden Club point. Så kære Matas….. kan det virkelig være rigtigt at jeg ikke længere kan drage fordel af jeres kundeklub fordi jeg har hverken kort eller app? En virkelig dårlig oplevelse i dag og en betjening af en flabet ekspedient der intet aner om venlighed og god opførsel. Jeg er færdig med Matas, Randers Storcenter.
Matas Lyngby storcenter
Matas Lyngby storcenter
Så dårlig kundeservice skal man lede længe efter.
2 ekspedienter taler sammen om en udfordring den ene har, jeg venter med de varer som jeg skal betale for. Helt ok, en ny ekspedient kommer til men en anden opgave, hvorefter alle 3 går deres vej uden at sige, lige et øjeblik, en beklagelse eller lignende. Så der handler jeg ikke mere.
Samtidig vil jeg lige give udtryk for min undring over at der ikke er respons på kundernes oplevelser.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.