Har været rigtig god kunde i Matas Waterfront Hellerup - men det er da helt slut nu - købt tre gaver på nettet - afhenter i Waterfront butikken og beder om at få byttemærke på - Men nej det skulle je... Mehr ansehen
Nytorv kbh. De unge medarbejdere har mere travlt med at stå og snakke med hinanden en af tage dig af kunderne. Ellers bare dårlig betjening og udvisende ligegyldighed.
Denne anmeldelse drejer sig om Matas på Stengade i Helsingør! Tirsdag d. 31/3 = pengedag gik jeg derind for at købe et naturmiddel mod allergi, men den temmelig uvenlige ekspedient kunne kun... Mehr ansehen
Er stamkunde i Matas. Får professionel vejledning hver gang, gode tilbud, prøver og gaver med. Deres råd om hudplejeprodukter virker! Magen til god service skal man leve længe efter! I gør det g... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har opsagt mit medlemskab og kommer…
Jeg har opsagt mit medlemskab og kommer ikke til at handle i Matas igen. Det her er selvfølgelig bare min egen oplevelse, men jeg føler virkelig, at Matas hverken tager kundeservice eller diversitet seriøst – og at de slet ikke er interesserede i feedback.
Jeg har flere gange oplevet, at personalet ikke har viden om hårprodukter til andet end skandinavisk hår. Senest i Matas på Vestergade i Odense følte jeg mig ikke taget seriøst, da jeg bad om vejledning. Medarbejderen sagde direkte, at hun ikke vidste noget om den slags hår, og hendes kommentarer gjorde hele oplevelsen ubehagelig. Tidligere har jeg også fået mit hår kategoriseret som “afro” uden videre, selvom jeg har tykt Balkan-hår. Det virker bare, som om de ikke ved, at der findes andet end én hårtype.
Jeg tog mig tid til at skrive en venlig og detaljeret e-mail til Matas’ kundeservice i håb om at få et svar – men jeg hørte aldrig noget. For mig siger det alt om, hvor lidt de går op i deres kunder.
Ærligt talt, det her er bare ikke ok i 2025. Vi burde være et sted, hvor alle kunder kan få den vejledning, de har brug for, uanset hårtype eller baggrund. Jeg siger ikke, at andre nødvendigvis vil have samme oplevelse, men jeg har fået nok. Jeg vil hellere bruge mine penge et sted, hvor jeg både kan få vejledning og føle mig velkommen.
Manglende imødekommenhed og dårlig kundeservice
Jeg forsøger at handle lokalt så meget som muligt, men handler dog aldrig mere i Matas Hasseris Bymidte pga. dårlig kundeservice.
Sjældent går jeg til “tasterne” for at udtrykke min utilfredshed, men denne her gang føler jeg mig virkelig så dårligt behandlet som kunde, og havde brug for at komme af med min vrede.
Jeg havde meldt mig til en kunde aften, men blev desværre forhindret, pga. jeg skulle passe syge børnebørn.
Jeg går til butikken, og fortæller jeg er forhindret, men inden jeg får talt færdig, siger ekspedienten “du skal ikke tro, at du kan få dine penge igen. Jeg forklarer, at det er ikke derfor jeg er kommet, … jeg ville bare forsøge at være venlig, så de havde mulighed for at slette mig fra deltagerlisten.
Jeg spørger efterfølgende om, det er muligt at købe de cremer, som der er lidt procenter på til kundeaftenen. Dette bliver der sagt nej til, men efter lidt drøftelse går forretningschefen med til at sætte bestillingen til side til om aftenen, og så kan jeg hente den under arrangementet. Børnepasningen trækker ud og derfor sender jeg min mand op for at hente de aftalte ting. Han forsøger at banke på den dør, som det var aftalt, at jeg skulle bruge. Bliver mødt af en ansat, som kører armen hen over halsen og ryster heftig på hovedet. Min mand forsøger at signalere, at han skal hente noget, men det er svært gennem en lukket dør. Den ansatte gør sig ikke engang den ulejlighed at åbne døren få cm, så vedkommende kunne høre hvad henvendelsen drejede sig om.
I dag går jeg i butikken for at fortælle at jeg er skuffet over den manglende kundeservice. Bliver igen mødt med modstand og og oplever ingen imødekommenhed.
Får at vide at de faktisk var irriterede over at jeg ikke havde hentet mine ting. De havde lagt dem til side til næste dag og havde regnet med at jeg ville komme og afhente de bestilte varer.
Jeg kan jo så undre mig over, at jeg pludselig kunne få procenter dagen efter, når jeg ikke kunne få det få timer før arrangementet begyndte?
Diverse cremer blev efterfølgende bestilt online hos Sallling, fik 25 % og leveret kvit og frit ved døren 😊🙌🏻
Den bedste oplevelse jeg har haft i…
Den bedste oplevelse jeg har haft i matas kalundborg.
Jeg fik hjælp af en nærværende og super dygtig ung kvinde.
Jeg havde brug for hjælp til at finde den rette makeup til en fest.
Jeg fortalte hende at jeg var nybegynder angående makeup.
Hun viste og forklarede om de forskellige produkter og hvad de gjorde ved huden og
Hun vidste mig hvilken farver og produkter passede sammen
Hun gav sig tid til at hjælpe og lytte til alle mine spørgsmål.
Efter hendes rådgivning føler jeg
at jeg kan ligge en flot makeup
Fantastisk service i Matas Tranbjerg…
Fantastisk service i Matas Tranbjerg 8310, af jeres medarbejder Signe
Super sød og flink, og gik igennem nogle forskellige parfumer med mig for, at finde den helt rigtige parfume, jeg kunne tage med på min rejse.
Matas
Matas, Østerbrogade 142
Magen til dårlig betjening. Har aldrig oplevet så ligegyldig og flabet en medarbejder.
4 stjerner betyder, at Matas næsten er i mål.
Det er en 4-stjernet fornøjelse at handle hos Matas. Nu håber jeg bare fremadrettet på, at Matas tillige vil indgå et samarbejde med diverse meningsmålingsinstitutterne, som f.eks YouGov-, Voxmeter- og Norstat mfl, om mulig anvendelse af optjente point/kroner hos netop Jer. Tidligere handlede jeg næsten udelukkende i Magasin. Nu er det hos Jer – desuagtet at I ikke er HELT i mål!.
I'm writing this as a review of all…
I'm writing this as a review of all Matas stores. I live in denmark and I dont think I've gone to a single matas where the employees don't seem like they hate their life. What are they doing to their employees??? Also why doesn't a single store answer its phone?? I just want to ask if they have a product before venturing out to get it. But I have to hit up several stores in person because no store answers it's phone. What the heck is wrong with how matas is run?!?
Sorteper
Køb ikke parfume hos Matas Nærum. Købte Yves Saint Laurent, Libre eau de parfume intense torsdag den 20. Februar. Den første jeg købte lugtede af sprit, så den accepterede de at bytte. MEN den jeg fik i stedet var der også noget galt med, men da jeg havde brudt cellofanen blev jeg sorteper, de mente den duftede som den plejede. Det kan jo være der ikke i denne butik er god omsætning for netop denne parfume, så den eventuelt har stået for længe.
Har været i en anden butik, hvor den duftede som den skulle.
Matas Amagerbrogade 47.
Matas Amagerbrogade 47.
Dato. 04.02.25 kl 16:15
Jeg havde en virkelig ubehagelig oplevelse i Matas Amagerbrogade 47. Jeg blev betjent af medarbejderen louise, hun var meget flabet i tonen og meget afvisende i forhold til hun ikke ville hjælpe mig. Grundet hendes attitude, blev jeg betjent af en flink medarbejder. Jeg dybt skuffet over Louise’s opførsel, og ønsker hun lære bedre. Det gik udover mig denne gang og kan sagtens ske for en anden næste gang.
Der var engang hvor matas var okay
Der var engang hvor matas var okay, nu virker det som om de kun tager sig tid til ville sælge de dårligste af de dårligste produkter, de overhovedet kan finde i verden. Har lettere fedtet hud og efter 7 forsøg er der inter produkt der har kunnet hjælpe men matas er da støttet godt og grundigt. Jeg spurgte specifikt om et produkt der lå så tæt som muligt op ad skyn iceland peeling pads og creme. Kan så konstatere de absolut ikke ved hvad de sælger. Luk generalt eller do better. 1760 kr. Fattigere på produkter der er ubrugelige samt en rimlig dårlig kunde service rigere.
Matas i Hasseris
Matas i Hasseris, Aalborg.
Jeg vil rose personalet i Matas Hasseris. De er altid flinke og hjælpsomme og er gode til at foreslå, at de kan få varen sendt til hjemmet, hvis varen ikke forefindes i butikken.
Det er altid en fornøjelse at handle i Matas Hasseris.
Vesterbrogade Kbh
Vesterbrogade Kbh. V, ordrenr.. 27782018 var matas d. 17 og ville købe et produkt, det var udsolgt men tilgængeligt på deres hjemmeside, ekspedienten bestilte det , og betalte, og fik jeg fik at vide at pakken, var i butikken, ca 2 dage efter, til afhentning,men høre ingenting en hel uge, går så derned, og spørger om der er sket en fejl,hun kan se den ikke er sendt afsted i nu, fra deres lager, jeg kan se t produktet jeg har bestilt er på deres hylde, og siger de kan give mig, produktet nu, da jeg syntes over en uge er lang ventetid,og ikke lever op til de leverings sandarter de har på deres hjemmeside men jeg får at vide jeg skal købe det igen, og når det så kommer i butikken, og det er til afhentning, skal jeg få taget det retur...jeg siger det ikke er særligt kundevenligt, jeg skal så købe min vare 2 gange.Den meget lidt kompetente espeditenet, må spørge hendes chef, om jeg må få produktet, der står på deres hylde,jeg får at vide at det ville være for besværligt for butikken, så det nægter man, det skal åbenbart kun være besværligt for kunden.. Tak Matas jeg finder et andet sted at handle.
Prøvede at købe en creme til min hunds…
Prøvede at købe en creme til min hunds poter i Matas i Egedals centeret. Aldrig har jeg oplevet så dårlig betjening. Verdens sureste mokke stod bag disken, og var fra starten ekstrem negativ fordi jeg ikke klart kunne svare ja eller nej til om en økologisk creme til hundepoter var kosmetik eller hygiejne produkt 🤬 Derefter hånede hun mig for at udtale produktet forkert. Aldrig gå i Matas Egedals centeret 🤬🤬
Jeg bestilte nogle varer online
Jeg bestilte nogle varer online, og valgte hjemmelevering, da jeg ville modtage pakken (som der står når man bestille) dagen efter (der står følgende ved bestillng • Hjemmelevering i morgen til postnummer & by), men jeg modtog ikke varerne som jeg følte jeg var blevet lovet og jeg kunne ikke se noget på track and trace, og når jeg fulgte min bestilling på min side på Matas stod den så bare "under behandling". Jeg kontaktede kundeservice, som dog svarede hurtig, desværre kunne jeg ikke bruge dette svar til noget, og det virkede som om vedkommende egentlig ikke ved hvad de lover på hjemmesiden!
Uvidenhed og arrogance
Matas, Rønne og Nexø
Arrogance og uvidenhed er en meget ucharmerende cocktail og jeg kan kun gå ud fra at den stammer fra usikkerhed, men hvis man ikke ved noget, så stå da i det mindste ved det.
Jeg har igennem tiden måtte oplyse flere af ekspedienterne i, hvilke kosttilskud de har og hvad de gør.
Ydermere fortalte en ekspedient mig at en hårfarve ikke blegede håret og jeg måtte vise hende at der var stod på deklerationen at der var brintoverilte i produktet. Det måtte hun så slå op, for det vidste hun ikke hvad var, men holdt stædig fast i at det ikke blegede.
En anden oplevelse var at jeg spurgte efter et produkt imod candida. Det havde de ikke, sagde hun og det var tydeligt at hun ikke anede hvad candida var. Jeg fandt så selv produktet og viste hende det og så sagde hun bare: “Så køb det!”
Det er klart at man ikke kan vide alt, men hvis man i det mindste står ved det, er det altså noget nemmere at respektere folk.
Spørg dog en anden ansat, eller sig “Det ved jeg desværre ikke hvad er, lad os lige finde ud af det.”
Det er snart en farce at besøge Matas.
Får de overhovedet nogen oplæring?
Dårlig oplevelse med kundeservice
Dårlig oplevelse med kundeservice
Jeg fik en ansigtscreme i julegave fra Matas i Vejle. Første gang, jeg bruger cremen, lugter mit ansigt surt hele dagen, hvilket var meget ubehageligt. Jeg gik derfor til Matas i Nørregade i Vejle for at reklamere og gøre opmærksom på cremen, jeg både havde byttemærke og bon med.
Personalet bag disken duftede til cremen på sin hånd og konkluderede hurtigt, at der ikke var noget galt med den. Derefter gik hun ud bagved og rådførte sig med chef, som heller ikke mente, at cremen lugtede. Jeg forklarede den unge pige, at hudtyper er forskellige, og at det måske reagerer anderledes på ansigtshuden fremfor håndryggen, men den unge pige var straks i forsvarsposition og ikke imødekommende, jeg spurgte hvad vi så gjorde ved det.. jeg fik af vide at det var mit eget problem, og at cremen ikke kunne byttes.
Til sidst forlod jeg butikken uden at tage cremen med mig, da jeg var så frustreret over den manglende forståelse og service. Jeg er meget skuffet og vil overveje andre steder at handle fremover.
Cremen burde jo være sendt til firmaet så batch nr. kunne blive tjekker for evt. udløbs dato.
Matas rosengårdscenter
Matas rosengårdscenter
Jeg har siden 2/1 og til i dag den 11/1 har jeg ringet til butikken i åbningstiden både ved og tæt på kl 10 og i løbet af dagen indtil lukketid. Men det er ikke lykkes. Jeg ved godt de har travlt meen det kan ikke passe at det er umuligt at komme igennem. Ifølge lagerstaus har de siden 2/1 haft varen og jeg var ude i butikken den 2/1 men de havde den ikke. De sagde at de havde problemer med lagerstaus på hjemmesiden, men i dag den 11/1 står varen stadigt på deres lager på hjemmesiden. Spørg man andre Matas butikker siger de at den er på lager i rosengårdscenter og jeg kan ringe til butikken, men det hjælper ikke.
Excellent and efficient service at Matas
Matas (Copenhagen Central Station)
Excellent and efficient service!
I showed two images on my phone of what I needed, and the consultant immediately found the exact items. She even had a mobile terminal, allowing me to pay by card right on the spot. The entire process took just 3 minutes! I’m extremely satisfied as it saved me so much time. Highly recommend!
Matas Helligkorsgade Kolding
Matas Helligkorsgade Kolding
Dec 24 ekspedient glemt at fjerne alarm hele 3 gange .
Virkelig en dårlig oplevelse ,skrevet til Matas s hovedkontor ,men hørte aldrig fra dem . Virkelig dårlig stil .
MATAS Kongevejscenteret, Usserød Kongevej, Hørsholm
MATAS - Kongevejscenteret, usserød kongevej, hørsholm:
Dårlig ledelse med virkelig ringe bytteservice - kommer ikke igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.