Na 3 winters in een huis dat niet warm te branden was, heb ik besloten om een airco te leasen. Mijn keuze viel op Alice Airco en al heel snel nadat ik een offerte aangevraagd had kwam Robin bij mi... Mehr ansehen
Wij hebben 9 april een airco geplaatst gekregen in onze slaapkamer. Robin heeft ons fantastisch geholpen. Hij heeft ons heel goed geadviseerd. Binnen een paar weken kon de airco geplaatst worden en da... Mehr ansehen
Wij zijn al jaren klant bij Alice Airco en echt super tevreden! Meerdere mensen in mijn omgeving zijn op basis van onze ervaring ook klant geworden. De service is goed, het contact is altijd snel en v... Mehr ansehen
Hele fijne en snelle communicatie. Wij hebben gekozen voor een lease airco, kost misschien iets meer, maar je hebt er dan qua onderhoud en garantie vrijwel geen omkijken na. De mannen die de airco’s k... Mehr ansehen
Über Alice Airco
Vom Unternehmen geschrieben
Na 60 maanden is de apparatuur van jou.
Jonge Linde 17, 1191RH, Ouderkerk aan de Amstel, Niederlande
- 0850600871
- info@aliceairco.nl
- aliceairco.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fijn contact
Fijn contact, goede informatie en hele vriendelijke mensen.
Airco’s top geplaatst, laat de zomer maar komen.
Zorgvuldig
Zorgvuldig, vakkundig, vriendelijk en beleefd. Alle vragen en afspraken worden netjes behandeld.
Zeer goed geholpen en snel…
Zeer goed geholpen en snel geïnstalleerd , echt een aanrader . Ik zit in de zomer heerlijk koel .
goede service
goed bereikbaar, snel antwoord op je vragen, komen afspraken na, vriendelijke service, duidelijke voor waarden, weten bij het inbouwen van de
aircos wat ze doen en gebruiken goed mattriaal
Zeer tevreden
We hadden een offerte opgevraagd en binnen enkele minuten hadden we al contact. Alles netjes geregeld op afstand en een afspraak gemaakt voor installatie. Monteur Zakaria heeft alles professioneel en super netjes geïnstalleerd en vervolgens alle rommel weer opgeruimd. Alles perfect uitgelegd hoe alles werkt. Zeer tevreden over de communicatie, installatie en uitleg.
We hadden een offerte opgevraagd en…
We hadden een offerte opgevraagd en binnen korte termijn werd er contact gelegd. Ze hebben de tijd genomen om diverse voorstellen te maken en de situatie thuis bekeken, wat voor ons het beste uitkwam. Installatie kon al op korte termijn, er is heel netjes gewerkt en ook afgewerkt.
De service die wij hebben ervaren was en is zeer goed. Alle spullen worden ook weer netjes meegenomen en alles wordt ook goed uitgelegd hoe het werkt en hoe je het beste kan instellen. Alice airco is een regelrechte aanrader. Topservice en topkwaliteit.
Vakmanschap en topproduct!
Heel blij met Alice Airco. Tijdje geleden in contact gekomen met Bart, die mij destijds perfect informeerde en adviseerde. Administratieve opvolging daarna was goed geregeld. Alles heel duidelijk. 2 weken geleden zijn er 2 airco's geplaatst in de woon- en slaapkamer. En een buitenunit. De heren hebben perfect werk geleverd en de boel ook netjes achtergelaten. Ook heel belangrijk. Toen ik vervolgens een paar dagen later last had van wat trillingsgeluid, is dat met spoed verholpen. Goede service en een echte aanrader!
Een bedrijf waarbij kwaliteit en service duidelijk merkbaar is: aanrader
Bij het vragen van een offerte werden alle opties besproken. Er werd echt gekeken wat het beste past voor de woning. De plaatsing kon op kort termijn. Er werd netjes gewerkt. Als netjes opgeruimd toen alles was geplaatst. Uitleg van airco werd ook nog de tijd voor genomen. Kortom alles ging plezier en vooral ook deskundig.
Net werk geleverd ondanks het koude…
Net werk geleverd ondanks het koude weer top
Toppers. Nadat ik om een offerte heb gevraagd…
Nadat ik om een offerte heb gevraagd werd er snel gereageerd, een afspraak gemaakt op korte termijn om te komen kijken. De communicatie was er duidelijk en transparant. Na een paar weken werd de airco geïnstalleerd, dat ging vlot en keurig netjes, Robin en Zakaria hebben alle afval netjes meegenomen. Ik denk er over om ook in de slaapkamers nog een airco te laten aanleggen, dan ook door Alice Airco.
Komen afspraken na
Komen afspraken na, je krijgt een goede uitleg en ze werken zeer netjes en schoon.
Reageren altijd vlot.
Een aanrader
Aardige mensen
Aardige mensen, snelle service en goede prijs!
Én alweer een airco van Alice airco
Bijna 2 jaar geleden een dubbele airco laten plaatsen, zo tevreden, dat ik onlangs er nog een heb laten plaatsen, netjes en snel geplaatst ondanks mijn dikke korrelbeton muur van totaal 50 cm dik. 😎😜🤓
Aanrader Alice Airco
Goeie service, Robin en zijn collega hebben de airco's perfect geplaatst. Binnen een dag gerealiseerd, zeer tevreden en zou het zeker aanraden.
Drie airco’s geplaatst
Vorig jaar twee airco’s laten plaatsen en daarover erg tevreden. Dit jaar een airco in een derde slaapkamer laten plaatsen en deze is ook snel en kundig gemonteerd! Niet twijfelen vraag absoluut een offerte aan!

Antwort von Alice Airco
Prima bedrijf komt afspraken na
Prima bedrijf komt afspraken na. Waren ruim optijd was supersnel geïnstalleerd en alles keurig opgeruimd. Kortom ik zou dit bedrijf aanraden
Top, professioneel, vakkundig en klantvriendelijkheid
Super bedrijf! Bart en Robin hadden bij ons al 3 airco-units geplaatst en recent een vierde. Zoals de eerste keer werd op korte termijn vakkundig en professioneel e.e.a. opgeleverd. Verder werd er gedacht in mogelijkheden en oplossingen. Op de dag van plaatsing van onze vierde unit hebben Bart en Zakaria weer top werk geleverd. Uitermate tevreden met dit bedrijf.
Zeer goede service en uitleg bij airco…
Zeer goede service en uitleg bij airco te laten plaatsen gewoon top!!!
Kan Alice Airco aan iedereen aanbevelen!
Topbedrijf! Robin kon op zeer korte termijn langskomen om de situatie te bekijken en te bespreken. Hij denkt écht in mogelijkheden en heeft ons zeer goed en eerlijk advies gegeven.
De installatie was binnen no-time gedaan. De monteurs zijn mega vriendelijk en zijn zeer netjes te werk gegaan. Alle rommel werd weer opgeruimd en de binnen- en buitenunit zijn heel netjes gemonteerd. En dat voor een hele scherpe prijs!
Ik kan Alice Airco aan iedereen aanbevelen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.