Alice Airco Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alice airco heeft bij ons 2 airco’s en een buitenunit geplaatst op een lastige plek. Ze deden dit vakkundig, snel en lieten daarna alles hartstikke netjes achter. Super tevreden over de vriendelijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na 3 winters in een huis dat niet warm te branden was, heb ik besloten om een airco te leasen. Mijn keuze viel op Alice Airco en al heel snel nadat ik een offerte aangevraagd had kwam Robin bij mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben 9 april een airco geplaatst gekregen in onze slaapkamer. Robin heeft ons fantastisch geholpen. Hij heeft ons heel goed geadviseerd. Binnen een paar weken kon de airco geplaatst worden en da... Mehr ansehen

1. Klimaanlagenanbieter
  2. Lieferant von Klimasystemen
  3. Elektronik-Verleih

Über Alice Airco

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Alice Airco lease je een split-unit airco vanaf €50,- (2,5 kW) per maand, inclusief installatie en onderhoud. Voor particulieren en klein zakelijk.

Na 60 maanden is de apparatuur van jou.

Direct contact via Whatsapp

Alle Bewertungen

52 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Robin - Alice Airco

Vanaf het begin ging de communucatie goed en ben ik heel snel geholpen. Mijn ouders en broer hebben ook een Airco door Alice laten plaatsen en op basis van hun advies en ervaringen heb ik de keus laten vallen op Alice Airco. Keep Doing The Good Job!. Onze monteur was Robin en heeft uitstekend werk verricht.

10. Juni 2025

Antwort von Alice Airco

Bedankt voor de complimenten Ashish!

Top bedrijf

Na ons eerste contact snel geschakeld en nog even 3 weken later hangen er 2 airco’s te draaien in ons appartement.

Duidelijk, snel, vakkundig.
Top! 100% aanbeveling!

3. Juni 2025

Top bedrijf vriendelijk

Ik heb een afspraak gemaakt om langs te komen voor het plaatsen van een airco, er werd vriendelijk gereageerd .
De volgende dag al langs gekomen en netjes besproken hoe of wat.
De airco hangt er bijna 2 weken.
Helemaal blij mee en is een top ding

26. Mai 2025

Antwort von Alice Airco

Bedankt Glenn. Veel plezier ervan!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb er een tijdje over na moet…

Ik heb er een tijdje over na moet denken of ik wel een review zou plaatsen. Omdat ik weet dat iedere review ook gevolgen kunnen hebben voor je bedrijf. Ondanks dat ik dit weet ben ik toch van mening dat ik mijn verhaal moet doen.

In beginsel lijkt alles goed eraan en zijn de heren allebei erg aardig. En toch zijn er een aantal punten die in dit hele verhaal wat ik met hun heb beleefd die niet kloppen.

Voor de duidelijkheid ik ben ernstig lichamelijk gehandicapt en door mijn beperking moet ik altijd in de warmte kunnen zitten. Ik maakte gebruik van een van hun airco systemen die zowel koude lucht als warme lucht konden geven alleen wat men er niet bij verteld is dat als het buiten 10° is dat het apparaat niet in staat is om een woonkamer op te warmen want dan krijg je ineens storen Ja dat kun je toch wel begrijpen dat dat niet kan. Ik vond dat al gek.
Ik heb bij aanschaf van dit apparaat een contract ondertekend die in mijn beleving juridisch al niet helemaal klopte. Heel kort samengevat als jij een apparaat thuis krijgt te hangen met de waarde van 650 en je spreekt een ekster mijn nacht per maand in dit geval 45 over een periode van 5 jaar dan praat je hier over een leasecontract want er zit ook onderhoud aan vast. In hun contract stelt men dat je man bedrag aangepast kan worden op basis van de inflatie, juridisch klopt dat niet omdat je namelijk een termijn bedrag afspreekt. Daarnaast is het zo dat als je een dergelijke overeenkomst aan gaat waarvan het bedrag voor het apparaat hoger ligt dan €250 dan zijn zij wettelijk verplicht je te melden dat zij een toetsing moeten doen bij het BKR in Tiel. Ook dat is niet gebeurd. Contract bestond letterlijk uit twee kantjes op een a4'tje helaas kwam ik in een moeilijke tijd waardoor ik even niet in staat was om de betalingen goed te laten verlopen. En dan wordt het interessant want als Robin er dan genoeg van heeft dan slaat hij alle wettelijke procedure is over en belt hij je op en deelt hij je mede dat je thuis moet blijven en dat hij het apparaat komt halen. En fatsoenlijke manier van communiceren is dan ineens niet meer mogelijk de schade die hij heeft gecreëerd met het weghalen van het apparaat daar praat hij niet over en hij durft dan ook nog eens een boeteclausule in rekening te brengen van €1000. Inmiddels ligt de zaak bij een incassobureau die ik vandaag heb gesproken en hem opnieuw duidelijk heb gemaakt dat ik niet over het gaat tot betalen omdat hij ook de schade die hebben mij achtergelaten heeft zou moeten vergoeden en die ligt ongeveer gelijk aan het bedrag wat hij denkt te kunnen hebben. Dus ik kan voor een gedeelte volgen dat veel mensen blij zijn met een apparaat maar hou er rekening mee dat dit kan veranderen als je om welke reden dan ook even niet kan betalen Ik wil ook iedereen meegeven controleer je contract op het feit of er in staat dat hij een toetsing moet doen bij het BKR in Tiel en dat je daarvan op de hoogte bent op het moment dat hij je dat niet meld en het ook niet in het contract vastlegt en het niet mededelen aan jou als klant dat hij je ook zal aanmelden in Tiel kun je je contract ook nietig laten verklaren omdat Alice airco de wettelijke verplichting heeft dat wel te doen. En ik vind het toch belangrijk om dit een keer te melden omdat in mijn specifieke zaak hij al die stappen heeft overgeslagen en dat dat juridisch ook niet uitlegbaar is. Ik ben gelukkig positief en ga het proces ook aan in de rechtbank als Alice airco bij zijn standpunt blijft om verder te procedure. Nogmaals ik vond het belangrijk om ook de keerzijde te vertellen en daarom krijgt dit bedrijf ook van mij maar één ster omdat de schade ook hier nog steeds niet hersteld is.

30. April 2025

Beste Riccardo,

Vanuit een gevoel van persoonlijke betrokkenheid, doen we er altijd alles aan om klanten te steunen die in financieel moeilijke situaties verkeren. Zo ook in jouw geval, waarbij we meerdere keren van ons beleid zijn afgeweken en meerdere openstaande facturen even hebben genegeerd. Daarnaast hebben we meerdere betalingsregelingen bij je voorgesteld. Dit alles om ervoor te zorgen dat je gebruik kon blijven maken van onze apparatuur, welke je bijna 2 jaar met veel plezier hebt kunnen gebruiken.

Helaas heb je uiteindelijk de betalingsregelingen meerdere keren niet kunnen nakomen en hebben we moeten besluiten de huurovereenkomst te beeindigen en onze apparatuur op te halen.

Het is spijtig dat het op deze manier is gelopen. We hebben er alles aan gedaan om dit te voorkomen.

Robin Evers
Alice Airco

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag 2 airco's laten plaatsen.

Vandaag 2 airco's laten plaatsen.
Eerste contact moment verliep heel snel,zeer snelle service.
Twee zeer fijne mannen,TOP werk verricht.
Op tijd,netjes en goed afgehandeld.
Airco's werken als een trein.
TOP bedrijf!

7. April 2025

Bedankt voor je review!

Alice Airco vakmensen!

Vandaag zijn bij ons de airco's geplaatst.
De heren die hem kwamen plaatsen waren netjes op tijd, zoals afgesproken, zijn erg vriendelijk, behulpzaam, en werken erg netjes, alles wordt ook netjes opgeruimd na installatie.
Ja ik zou alice airco zeker aanraden!

1. April 2025

Top bedrijf

We zochten een airco voor te verwarmen.Dus liefst snelle handelen zodat we er dit jaar nog profeit van hadden.door snel handelen en vakkundige montage kunnen we nu 3 weken later genieten.top bedrijf die keurig zijn afspraken nakomt en dingen oplost en aan al onze wensen voldoend.klasse jongens

21. Februar 2025

Aanrader!!

We belden naar het bedrijf omdat we interesse hadden in een airco, dezelfde dag kwam Robin nog langs voor info. Duidelijke uitleg en we werden vriendelijk te woord gestaan.

Op de dag van installatie alles netjes geregeld en mooi afgewerkt. Erg tevreden met dit bedrijf.

4. Dezember 2024

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf! Bart heeft de installatie bij ons gedaan. Hij werkt keurig en bespreekt exact de wensen met ons. Voor alles is een oplossing. We zijn super blij. Op een gegeven moment moest de buiten unit verder omhoog verplaatst worden, doordat er een hout opslag kwam aan de zijgevel. Dit was geen enkel probleem en dit werd direct voor ons geregeld! Wij zijn ontzettend tevreden en ons onderhoud staat al binnen kort gepland. Wij denken na over een tweede airco bij deze 2 heren, ik kan het iedereen aanbevelen!

31. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We kwamen in contact met Robin via via

We kwamen in contact met Robin via via. In ons huis werden met hem de mogelijkheden besproken voor airco. Later kreeg ik de suggestie van een buurman om ergens schuin door te boren. Robin nam de suggestie over. Bij de aanleg werd elke keer met ons overlegd door Bart en Robin, dat heb ik heb ik als prima ervaren.

18. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr