Albatros Travel Bewertungen 3.334

4,4

Utmärkta guider, både Albatros egna och de lokala (ett särskilt plus för lokalguiden i Kambodja). Välbalanserat program som innefattade många olika färdmedel. Bra hantering både av gränskonflikten Tha... Mehr ansehen

Resan var i grunden väldigt bra. Guiden var toppen. Problemet började när hemresan blev inställd. Först skickar ni hem vår guide, 24 resenärer blir strandsatta på ett hotell. Ni påstår att det inte gå... Mehr ansehen

Jag fick svar på varje fråga inför resan. Det var en mycket väl organiserad resa, fina hotell och guiden Ali var helt fantastisk, han förtjänar väldigt mycket beröm!! Vi fick se jättemycket och fick s... Mehr ansehen

Varit i Egypten med er. Bra planering o otroliga upplevelser. Inget att klaga på utan mycket nöjd. Fantastisk guide som var positiv kunnig o med oss från början tills vi flög hem. Lite förseningar o n... Mehr ansehen

1. Reiseveranstalter
  2. Busreiseunternehmen
  3. Anbieter von Kulturreisen
  4. Reiseanbieter
  5. Reisebüro

Über Albatros Travel

Albatros började som en liten, lokal och trevlig resebyrå. Idag är vi en stor, internationell och trevlig resebyrå.

Albatros grundades i januari 1986 och har sedan starten förmedlat kvalitetsresor till samtliga världsdelar. Hos Albatros vill vi vara bäst på en sak – gruppresor med svenska reseledare. Vi har över 100 unika rundresor till hela världen som vi har förfinat genom åren. På Albatros känner vi våra gäster och deras känsla för kvalitet.

Albatros Travel har egna kontor i Kenya, Tanzania, Namibia, Sydafrika, Kina, Grönland och Indien. I de länder där vi inte själva har kontor använder vi oss av en stor stab av specialiserade svenska guider som samarbetar med lokala researrangörer kring utformningen och utförandet av våra gruppresor. Albatros Travel finns, förutom på den svenska marknaden, även i Danmark, Norge och Finland.

På Albatros Travel är vi vana vid att ta ansvar. Därför vill vi också gå i bräschen när det gäller social-, miljömässig- och ekonomisk hållbarhet.

Sammanfattningsvis så reser vi med Hjärta, Hjärna och Omtanke. Det har vi gjort sedan dag ett – och det tänker vi fortsätta med.

Eftersom Albatros Travel är ett danskt företag är vi naturligtvis registrerade hos Rejsegarantifonden (nr. 676) och dessutom medlemmar av Danmarks Rejsebureau Forening och en rad internationella reseorganisationer.

4,4

Hervorragend

Ett otroligt upplägg på SriLankaresan

Ett otroligt upplägg på SriLankaresan. Ganska högt tempo, mycket upplevelser, men skön avslutning, bad o sol. Otrolig reseledare. Tips är att när man åker ett sällskap, så vore det bra att var o en skriver sitt namn på en ”teipbit” och har på sig. 😀

27. Februar 2026

En total upplevelse!

En total upplevelse!
Smidigt bokningsförfarande med välmatad information i informationsmaterialet.
Duktig erfaren reseledare, Ett bra heltäckande program för resan. Med möjligheter att själv utforska möjligheter på resmålet om man önskar. Bra nivå på de hotell som bokats.

9. Februar 2026

Bra program och god service!

Bra program och god service!
Mycket nöjd och har hittills gjort 20 resor med Albatros.

Vad vi ser som negativt är tidplaner för ut- och hemresor.
. Utresa ofta är för tidig på morgon då att vara 2-3 timmar före avgång måste man åka till flygpatsen kl 2 -3 på morgonen.
. Hemresa så sent som vid midnatt då blir det ännu senare med inhämtning av bagage …

28. Dezember 2025

Bra hotell

Bra hotell, en annan kultur och kunnig guide
Maten var dock en utmaning och många blev magsjuka! Vi hade turen att se en tiger och Taj Mahal var en upplevelse!!

12. Dezember 2025