Airmiles Bewertungen 171

1,5

Airmiles sparen bij Bol?? Ik heb twee maanden diverse aankopen gedaan bij Bol.com (honderden euro's), steeds weer braaf die link gebruikt via hun website (erg omslachtig maar vooruit)....niks nada gee... Mehr ansehen

Airmiles sparen bij aankopen Bol.com. MAAR dan MOET je je telkens opnieuw eerst gaan aanmelden op Airmiles website en via daar naar de website van Bol. . WHY?? Alle andere bedrijven die samenwerken... Mehr ansehen

Echt een enorm waardeloos systeem De punten die je spaart laten ze heel graag vervallen Ik heb mijn pas stuk geknipt en wil niet meer met die zooi te maken hebben niet aan beginnen je word voor de... Mehr ansehen

1,5 maand geleden stuurde ik verzoek om ontbrekende Shell air Miles toe te voegen. Tot de dag van vandaag geen antwoord! Gisteren opnieuw Shell ontbrekende Miles plus Miles die ik mis liep tijdens air... Mehr ansehen

1. Reisebüro
  2. Online-Marktplatz
  3. Reise-Aggregator

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Air Miles: Coalition loyalty program which enables consumers to earn free travel quickly simply by shopping at participating retailers and service companies in The Netherlands.

1,5

Ungenügend

Review of AirMiles.ca in Canada

This review is for AirMiles.ca in Canada. I can't give an opinion for AirMiles.ca back in Canada unless you join their survey site which is a censored and controlled by AirMiles site in the first place. AirMiles is junk and waste of time in my opinion. I wanted to book a flight to Paris France using my AirMiles "for free". It would have used 5400 AirMiles for this return flight plus then pay the taxes and fees. Those taxes and fees came to 711 dollars. I went on FlightNetwork and compared the cost of buying an actual ticket on the very same flights. On FlightNetwork it came to 778 dollars including the taxes and fees. The breakdown of my purchased showed the true airport taxes, fees, customs, etc. came to 139 dollars out of the 778. AirMiles is not worth anything and only wastes your time saving them then at the end it's a total rip off when you try to use them. No wonder the Provincial government here in Ontario was set to place into affect legislation against them a few months ago. Don't waste your time collecting AirMiles.

29. Juni 2017

Zeer slecht

Er is duidelijk te merken dat de medewerkers geen kennis van zaken hebben. Al meerdere keren aangegeven dat er een foutmelding optreed als ik een bestelling wil plaatsen. Al langer dan een maand geleden contact gehad en nog steeds niks opgelost. Inmiddels 4 emails verstuurd en 1 vage reactie mogen ontvangen die mij nergens bij geholpen heeft.

24. März 2017

could it be worse???

short n sweet, the miles are unpractical to achieve unless you own a company, and the web site may have been designed by a 5 yr old.

23. Mai 2015

Doet Air Miles aan ouderen discriminatie? Of is het een zeer domme fout?

Airmiles adverteert met…..dagje uit, zo geregeld! Ga ik kijken bij Dolfinarium, zie ik 2750 airmiles (€ 27,50) voor volwassenen. En doodleuk, "hoeft u niet in de rij te staan"!
Prijzen voor 65+ zie ik nergens bij airmiles, terwijl het Dolfinarium ouderen € 2,00 korting geeft als je kaarten online besteld en € 1,00 korting aan de kassa. Wat moet ik hier van denken????

24. Juli 2013

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen