Agria Djurförsäkring Bewertungen

3.241
TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra upplysning om väntetiden. Priset jag fick på telefon stämde inte med fakturan men det såg jag inte förrän jag betalat. Det var extra för hunden är 8 år. Så blev jag ombedd skaffa ett svenskt intyg... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Haft agria i 7 år och aldrig haft några problem! Toppen service och trevlig och kunnig personal. Har i dagsläget 7 hästförsäkringar och enda negativa jag har att säga om agria är väll priset. Tycke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag behövde hjälp då jag ångrade valet jag gjort på webben, ville höja upp veterinärvården. Jag fick proffsig vägledning i telefonen och ändrade även på självriskperioden. Kände mig i slutändan mycket... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anser att Agria har varit bra för oss tidigare Vi har haft 3 andra hundar tidigare Detta blev och är ett naturligt val för oss Har alltid blivit bemött på ett trevligt och professionellt sätt D... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Haustierversicherung
  2. Versicherungsgesellschaft

Vom Unternehmen geschrieben

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

3241 Bewertungen

(3.241)

472 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På tok för usla resurser i…

På tok för usla resurser i telesupporten. Ringt flera gånger 25 o 28 före och det tog 45 min. sista gången. Ringde samtidigt Folksam och var nr. 22 i min kö och det tog 2 1/2 minut. visst dom hade då totalt 235 st som svarade i telefon, så bra behöver ni inte vara men nu är det jättedåligt.

7. Januar 2026

Hej Chrille,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse och ger oss feedback. Vi är verkligen ledsna att du har fått vänta länge i telefonkö – det är inte den service vi vill erbjuda. Vissa tider och datum är extra belastade och då kan kötiderna bli längre, medan det vid andra tillfällen inte är någon kö alls. Vi arbetar ständigt med att förutspå och planera vår bemanning för att möta efterfrågan så bra som möjligt, men ibland uppstår ändå längre väntetider än vi önskar. Tack för att du hör av dig, och vi hoppas kunna ge dig en smidigare och snabbare service framöver. Vänliga hälsningar, Josefin

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var lättsamt att teckna…

Det var lättsamt att teckna valpförsäkring för valpkull

8. Januar 2026

Hej Jonny,
Stort tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig som möjligt för våra kunder. Tveka inte att höra av dig om det uppstår några frågor eller funderingar.

Toppen

Toppen! Väl bemött och fantastisk service. Fick mycket bra information och hjälp med rätt försäkring för våra hundar .

Känner att vi har ett bra skydd och väl förberedda .

13. Januar 2026

Hej Katarina,
Tack så mycket för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du känner dig trygg med försäkringen för era hundar och att du är nöjd med vårt bemötande och vår service. Vi på Agria finns alltid här om du behöver vår hjälp framöver!

Jag är nöjd hitills

För det första så svarar dom i telefon. Och är det lång väntetid så ringer dom upp som ett val. Kvinnan jag pratade med lyssnade på mig som kund och såg till mitt och hundens bästa.

30. Dezember 2025

Hej Helena,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du uppskattar vår tillgänglighet och att du fick den hjälp du behövde. Det ska alltid kännas tryggt och enkelt att ha sin försäkring hos oss.
Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Josefin

Antwort von Agria Djurförsäkring

Hej Anna-Karin, det gläder oss att du uppskattar vår service. Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Alltid blivit väl bemött

Alltid blivit väl bemött. Har redan en hund försäkrad hos er.

2. Januar 2026

Antwort von Agria Djurförsäkring

Hej JN, vi är glada att du alltid känner dig väl bemött i din kontakt med oss. Tack för ditt fortsatta förtroende och för ditt fina omdöme!

Snabbt och lätt!

9. Januar 2026

Hej Poul,
Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår service. Vi strävar alltid efter att det ska kännas tryggt och enkelt att ha sin försäkring hos Agria.
Önskar dig en trevlig helg! Vänliga hälsningar, Josefin

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi har haft Agria till våra hästar i…

Vi har haft Agria till våra hästar i alla år (15)men efter att ha fått en höjning på 23,17% inför 2026 OCH försämrade villkor , Agria Accident försvann, har vi ny tackat för oss. Gjorde en rejäl marknadsundersökning inför vårt byte, la timmar på att läsa försäkringsvillkor.
Vid uppsägning blir jag uppringd av Agria med ett riktigt kanonerbjudande 30% rabatt/häst 2026. (sen tillbaka till de vanliga) Toppen ju men varför blir man inte premierad förrän man ska avsluta? Det gör mig bara arg och besviken.

17. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Agria Djurförsäkring

Hej Charlotte, tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och vad tråkigt att läsa att du är arg och besviken. Inför ditt nya försäkringsår har du alltid möjlighet att kontakta oss för att se över dina försäkringar samt aktuella erbjudanden. Eftersom vi var i kontakt med dig inför din förnyelse hade vi möjlighet att gå igenom aktuella erbjudanden som du har möjlighet att ta del av inför ditt nya försäkringsår. Om du har fler frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vårt kundcenter på 0775-88 88 88 eller info@agria.se mellan klockan 08.00-20.00 på vardagar och 10.00-15.00 på helger.

Snabb och enkel process.

Snabb och enkel process.

27. Dezember 2025

Hej Mats,
Tack för din återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde processen som snabb och enkel. Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder. Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Josefin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kille jag pratade med

Fantastisk kille jag pratade med, så trevlig och kunnig.
Känner mig så nöjd!!!

4. Januar 2026

Hej Jessica,
Stort tack för din fina kommentar! Det gläder oss verkligen att du är nöjd och att du fick bra hjälp. Vi strävar alltid efter att ge personlig och kunnig service, så det betyder mycket att du delar med dig av din upplevelse. Önskar dig en trevlig dag! Vänliga hälsningar, Josefin

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Trevligt bemötande.

23. Dezember 2025

Hej Linda,
Stort tack för ditt fina omdöme! Det värmer att höra att du är nöjd med både vår service och vårt bemötande. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder snabbt och med omtanke. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller behöver hjälp framöver – vi finns här för dig!

Alltid trevliga

Tydlig information, även det negativa, personligt bemötande. Alltid trevligt att prata med Agria

2. Januar 2026

Hej Eva,
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är glada att du uppskattar vårt personliga bemötande och att du känner att du får tydlig information. Vi strävar alltid efter att vara öppna och tillmötesgående. Önskar dig en fin dag!

Tecknade kattförsäkring via hemsidan

Tecknade kattförsäkring via hemsidan, det var lite förvirrande så jag ringde och fick mycket bra hjälp

27. Dezember 2025

Hej Kerstin,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att du fick bra hjälp när du ringde till oss. Önskar dig en fin dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har alltid blivit väldigt fint och bra…

Har alltid blivit väldigt fint och bra bemött av Agria. Märks att de har ett genuint intresse för djur!

30. Dezember 2025

Hej Therese,
Stort tack för dina fina ord och för att du delar med dig av din upplevelse! Det gläder oss verkligen att höra att du känner dig väl bemött och att vårt engagemang för djur märks. Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Josefin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Always available and have great…

Always available and have great solutions and fantastic attitude- top notch !!

29. Dezember 2025

Hi Erika,
Thank you for your review. We are delighted to hear that you appreciate our availability, solutions and attitude. Providing the best possible service is always our goal and your feedback means a lot to us. Thank you for taking the time to share your experience!
Best regards, Gabriella

Profsigt bemötande

Snabb och smidig kontakt.trevlig och kunnig handläggare.

22. Dezember 2025

Hej Krister,
Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Det är roligt att höra att du uppskattar vår personal och att kontakten kändes både snabb, smidig och professionell. Om du har några fler frågor eller behöver vår hjälp framöver är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss.

Hej Lena,
Tack så mycket för ditt omdöme. Vi är glada att du upplevde det snabbt och enkelt att försäkra dina katter hos oss. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver vår hjälp framöver, vi finns här för dig och dina katter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Agria är ett bra försäkringsbolag

Agria är ett bra försäkringsbolag, blir bra bemött när jag ringer

1. Januar 2026

Hej Annelie,
Stort tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd med Agria och att du känner dig väl bemött när du kontaktar oss. Din feedback betyder mycket för oss!

Snabbt svar

Snabbt svar, säljaren löste båda mina förfrågningar utan att det krävdes ytterligare samtal. Säljaren var kunnig och bjöd på egna personliga reflektioner vilket kändes varmt och omtänksamt.

22. Dezember 2025

Hej Rut,
Tack så mycket för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen roligt att höra att du uppskattar vår personal. Vi strävar alltid efter att ge ett varmt och personligt bemötande, så det betyder mycket för oss att det märks. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar framöver, vi hjälper dig gärna!
Med vänliga hälsningar, Gabriella

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr