ADD Coaching Bewertungen 130

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een online kennismaking met Margot was ik al snel overtuigd dat ik Van overleven naar overzicht wilde gaan doen. Heel fijn vond ik dat ik zelf al veel online kon gaan doen (en je krijgt veel extra'... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke training die veel nieuwe inzichten geeft, inspireert en waarbij we als groep veel dingen met elkaar hebben kunnen delen en ook van elkaar hebben kunnen leren. De combinatie van online, op locati... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ADD-coaching werd mij door een vriendin aanbevolen. Met open mind ging ik de cursus in. Margo heeft als ervaringsdeskundige de sfeer op een ongedwongen en prettige manier bepaald. Er werd in de gro... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een hele leuke, dynamische, bruisende en luchtige training die direct aansluit op de knelpunten die je ervaart met ADD/ADHD. De technieken die je krijgt aangereikt zijn eenvoudig toe te passen... Mehr ansehen

1. Schulungszentrum
  2. Rechtsberater

Vom Unternehmen geschrieben

Op zoek naar begeleiding omdat je rondloopt met vragen over ADD? ADD-Coaching is dé plek voor jouw veranderproces. Leuk om je te ontmoeten!

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Leerzaam

Super leerzame ervaring. Het helpt je echt op weg om met je probleem om te gaan en te onderzoeken hoe jij jezelf kunt helpen. Goed verzorgt en zeker vol te houden genoeg pauzes.
Zeker aan te raden
Groetjes

31. Mai 2021

Klein maar fijn

Invormatie over zo een eigenlijk zo een groot ding in een redelijk kleine tijdspan? Lukt gewoon! Met precies genoeg korte pauzes, water en beetje fruit.
De groep miste 2 mensen maar dat was goed voor mij, had meer niet fijn gevonden. Kleine fijne groep.
Liefs.

31. Mai 2021

Leukste uitje in tijden

Ik ben een 20 jarige meid die HBO-V studeert, die door haar moeder, die het ook had geregeld (haha) deze add-cursus ging doen. Ik moest er wel een weekendje feesten met mijn vriendinnen voor opgeven maar man, wat was dat het waard. Ik ben iemand die echt wel weet wat er moet gebeuren en haar leven onder controle heeft. Maar school is gewoon iets wat niet goed ging sterker nog ik doe dagelijks bijna niks aan school. Ik had verwacht dat ze me gingen helpen met tools om bijv. school te managen maar ze geven je meer, ook inzichten in al je gedrag of beter; hoe je dit kunt veranderen.
Mijn situatie voelde best uitzichtloos. Maar na dit weekend voel ik me begrepen, ik heb het nooit over mijn add want ik wil geen slachtoffer zijn maar nu had iedereen add dus dat hielp, het was een en al oplossingsgerichtheid en uitleg was niet nodig. Ik ben een zeker persoon maar school en het soms falen daarin maakte me eigenlijk toch een beetje onzeker, dat is nu wel anders. Ik voel me in controle over mijn toekomst met mijn capaciteiten (die stralen als adder), maar soms (doordat je probeert een bepaald leven te lijden) minuscuul lijken. De cursus was open-minded, de cursusleiders zijn gewoon echt goed in hun werk en bovendien heb ik gewoon genoten (ik was er echt neutraal over van tevoren). Het klinkt misschien allemaal een beetje te goed om waar te zijn, maar dat was het ook. Dus nu zit ik hier weer thuis op de bad-rand, in een ongekende focus.
Wat ik niet weet is de toekomst, of ik deze studie ga afronden en of ik dit überhaupt wel wil worden maar; wat ik wel weet is dat het uiteindelijk goed gaat komen. Ik ben dankbaar voor mijn add en hoe ik erdoor ben. Mijn gedrag is maar een actie en reactie op één moment van mij als organisme. Ik heb de regie dus ik ga gedrag vertonen waar ik gelukkig van word, en stapje voor stapje ga ik mijn gedrag fine-tunen, misschien niet om verpleegkunde te worden maar ik ga wel dingen bereiken. Je kunt alles veranderen wat je anders wil. Een cursus jongens, en nu, nu klink ik bijna als een psychologische influencer.

30. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tweedaagse training > top!

Vorig jaar de tweedaagse training gevolgd. Super leerzaam, leuk en inspirerend. Laagdrempelig, fris & fruitig met voldoende afwisseling om je bij de les te houden ;)
Ik heb nog steeds veel ondersteuning aan alle tips & tricks die we aangereikt hebben gekregen en ervaringen die we hebben mogen uitwisselen met elkaar!

4. Mai 2021

Enorm veel aan gehad.

Ik heb verleden jaar de tweedaagse cursus gevolgd bij ADD coaching. Dit is me enorm goed bevallen. Ik heb heel veel geleerd in korte tijd wat ik nu ruim 1,5 jaar later nog steeds toepas. Ook wat het erg fijn om met gelijkgestemden ervaring en tips te kunnen uitwisselen.

3. Mai 2021

Aanrader voor iedereen

Een zeer fijne coach waarbij je direct na binnenkomst een goed gevoel bij krijgt. Respectvol, een goed luisterend oor, betrouwbaar en zeer prettig in de omgang zijn wat kernpunten die Margo beschrijven. Een aanrader voor iedereen!

30. April 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr