ADD Coaching Bewertungen 130

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een online kennismaking met Margot was ik al snel overtuigd dat ik Van overleven naar overzicht wilde gaan doen. Heel fijn vond ik dat ik zelf al veel online kon gaan doen (en je krijgt veel extra'... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke training die veel nieuwe inzichten geeft, inspireert en waarbij we als groep veel dingen met elkaar hebben kunnen delen en ook van elkaar hebben kunnen leren. De combinatie van online, op locati... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ADD-coaching werd mij door een vriendin aanbevolen. Met open mind ging ik de cursus in. Margo heeft als ervaringsdeskundige de sfeer op een ongedwongen en prettige manier bepaald. Er werd in de gro... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een hele leuke, dynamische, bruisende en luchtige training die direct aansluit op de knelpunten die je ervaart met ADD/ADHD. De technieken die je krijgt aangereikt zijn eenvoudig toe te passen... Mehr ansehen

1. Schulungszentrum
  2. Rechtsberater

Vom Unternehmen geschrieben

Op zoek naar begeleiding omdat je rondloopt met vragen over ADD? ADD-Coaching is dé plek voor jouw veranderproces. Leuk om je te ontmoeten!

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Persoonlijke ervaring ADD coaching

Ik heb een hele goede ervaring met de persoonlijke coaching. Ik heb deze gehad van Nienke. In de 6 coaching sessies heb ik veel geleerd. Voorbeelden hiervan zijn dat ik meer structuur in mijn dag kan brengen, ik makkelijker op sta in de ochtend en dat ik mijn hoofd sneller rustiger krijg. Verder heb ik ook geleerd hoe het beter lukt om een planning vol te houden. Een planning maken lukte altijd wel maar het volhouden was moeilijk voor mij. Overal heb ik een positieve ervaring gehad en heeft het voor mij goed geholpen. Ik raad de coaching zeker aan! :)

22. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De coaching die ik ontvang van Margo…

De coaching die ik ontvang van Margo vat ik als volgt samen: snel tot de kern, oplossingsgericht, omdenken++ en weer tools om je brein verder te kunnen omarmen en het als kracht in te zetten privé en in de maatschappij! #ik floreer(!!)

1. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Margo geeft niet alleen duidelijkheid…

Margo geeft niet alleen duidelijkheid wat het nou inhoudt om een add brein te hebben en waarom je tegen de dingen aan loopt waar je mee worstelt, maar luistert vooral ook goed naar wat je zegt en geeft op basis daarvan ongelooflijk fijne, praktische en direct toepasbare handvaten. Daarnaast wordt er ook aandacht geschonken aan de positieve en unieke kanten (want die zijn er gelukkig genoeg) aan het hebben van een add brein

19. Januar 2023

2 daagse volwassen training

Wauw, de 2 daagse volwassen training is een training waar je in een groep terecht komt met diverse leeftijden, waarin je merkt dat er zoveel herkenning is, je diepte punten van andere mensen zo goed snapt en je je eindelijk niet stom of dom voelt. Margo is een kei in doorhebben hoe iemand in elkaar zit en geeft daar ook ruimte aan. Ik heb tijdens de groepstraining bijvoorbeeld een 1 op 1 moment gekregen met margo en die heeft zo mijn ogen geopend. Ik heb zelfs de dag na de training al een paar overwinningen gehad. Nu is het natuurlijk niet dat mijn add als sneeuw voor de zon is verdwenen maar ik heb nu wel handvaten gekregen hoe ik ermee om kan gaan. Het idee dat ik beter weet hoe mijn brein werkt scheelt al zoveel + het feit dat je weet dat je er niet alleen in bent.
De training was ook goed gericht op de concentratie boog van de groep. Dwaalde we af of was het een pittige oefening die we moesten doen? Margo zorgt dat we dan even een time out kunnen nemen en even wat drinken even met elkaar kunnen kletsen en daarna weer door kunnen. Ik heb rust gekregen tijdens deze training!
Als je twijfelt, ik zeg DOEN!

Herkenning

Wat was het: herkenbaar, veilig, warm, gezellig, informatief, humoristisch, plezierig, creatief, ongedwongen, bewogen en lekker (lunch)
Nu zelf aan de slag, vanmorgen al heel wat "konijntjes" omzeild!
Een echte aanrader

Persoonlijke ADD coaching

Persoonlijke ADD coaching
Ik krijg al een aantal weken van Nienke persoonlijke ADD coaching en het is een van de besten en fijnste coaching die ik heb gekregen, hoe Nienke naar mijn verhaal leutert en gelijk opdrachten en oefeningen weet en uit probeert, en deze opdrachten en oefeningen motiveren mij erg om bezig te zijn met zelfontwikkeling en stappen te zetten naar me zelf te leren kennen en hoe ik om ga met mijn ADD. Echt een aanrader!!!!

18. Oktober 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Deze training is niet het Ei van Columbus... Maar wél heel waardevol!

Deze training is niet het Ei van Columbus voor mensen met ADD. Dat bestaat namelijk niet, which sucks, but there you have it. Ook hier ga je niet leren hoe je je brein ADD-vrij kunt maken. En dat is goed om je te realiseren voordat je aan deze training begint. Je leven met een ADD-brein blijft gewoon altijd een uitdaging, het blijft hard werken, vallen en weer opstaan. Je kunt het jezelf wél makkelijker maken, en dan ben je bij Margo aan het goede adres.
Je krijgt namelijk een heel capabele, lieve en warme coach, Margo, die met veel energie en humor de groep meeneemt in de wereld van ADD. Ze creëert een veilige setting om te zijn wie je bent, met al je tekortkomingen, twijfels, verdriet, onhandigheid, weerstand, en ga zo maar door. Ze stimuleert je om dit met elkaar te delen, waardoor je in een fantastische omgeving belandt met ein-de-lijk mensen die je snappen. Die precies weten waar je elke dag tegenaan loopt, hoe graag je wilt en toch niet slaagt, wat dat doet met je zelfvertrouwen en je zelfbeeld. En dat alleen al, zo'n groep, is goud waard. Ik mocht zelf een vraagstuk inbrengen en ik heb nog nooit zo'n blik van herkenning gezien bij mensen. Ik deelde mijn diepste verdriet en dat ging vanzelf, want zij voelden écht mijn pijn. Het was geen medelijden, maar herkenning en dat was heel bijzonder, het trof me recht in mijn hart.
Naast meer inzicht in hoe je brein werkt, krijg je van Margo verschillende handvatten die je kunnen helpen orde te scheppen in de chaos. Maar let op! Dan moet je daar dus wél mee aan de slag! Het komt je daarna alsnog niet aanwaaien, het blijft hard werken, maar met de tips van Margo heb je in ieder geval een steun in de rug.
Mijn suggestie voor volgende trainingen zou zijn om nog wat meer de praktische tips op een rijtje te zetten. Veel van ons zaten stiekem toch op dat ei te hopen, en er zitten zeker stukjes tussen, maar die moet je gedurende de training zelf bij elkaar plakken. Het zou mij helpen als je die bijvoorbeeld opneemt in het boekje dat je meegeeft, of naderhand nog eens toestuurt als de boel een beetje bezonken is.
Al met al ben ik heel blij dat ik de stap heb genomen om deze training te volgen, en ik kan het iedereen aanraden! Gun het jezelf!

Zeker aan te raden!

Zeker aan te raden!! Er heerst een erg prettige sfeer in de groep van mensen met ADD-hetzelfde brein. Je leert van elkaar en uiteraard super veel van de inhoud van training zelf. Ik ben hartstikke tevreden over mijn ervaring met addcoaching!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een super goede ervaring en ik…

Het was een super goede ervaring en ik heb veel geleerd over mezelf en andere. Het was ook speciaal om met andere mensen die ook ADD hebben je ervaringen te delen en er achter komen dat je niet enige bent met struggels door ADD. Er werd veel verteld over tips en tructjes waardoor je het jezelf makkelijker kan maken. In het kort is het dus een fijne 2 dagen geweest!

Fijne ervaring

De jongerentraining was echt een top ervaring! Vooral de herkenning die je bij elkaar vindt heb ik als heel fijn en bijzonder ervaren! Daarnaast wordt je goed begeleid en krijg je steeds meer inzicht in jezelf. En je krijgt goede tips mee!

Top ervaring

Top ervaring. Het heeft me nieuw inzicht gegeven in hoe ik met mijn gedrag moet omgaan. Daarnaast is het fijn om te zien dat er ook andere mensen zijn die met dezelfde problemen rondlopen!

Super ervaring

Was echt super! Veel informatie geleerd en tips om toe te passen. Ook om te praten en zijn met mensen die je begrijpen was waardevol, de herkenning voelde fijn. Ik zou het zeker aanraden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede opbouw, samen en vertrouwen

Een heel goed opgebouwde training met werkvormen, waarmee je samen aan de slag gaat (want nee, je hoeft niet alles - in het leven - alleen te doen). De sfeer in de groep was veilig. Margo, je gaf mij het vertrouwen dat ik nodig had om de diepte in te gaan. Dank daarvoor!

2. Oktober 2022

Zelfliefde en humor

Veel herkenning, erkenning en acceptatie, je gaat jezelf beter begrijpen en krijgt veel tips en tricks mee naar huis. Margot creëert een hele fijne, veilige omgeving. Ze kan iedereen goed 'lezen' en met de juiste vragen op weg helpen. Ze leert je jezelf te begrijpen en liever voor jezelf te zijn. Bekijk alles wat luchtiger en zet af en toe wat humor in! :)

1. Oktober 2022

Nuttige training

Deze training heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ook is het fijn om te zien dat je niet de enige bent die tegen add aanloopt. Zeker een aanrader!

16. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr