Na een online kennismaking met Margot was ik al snel overtuigd dat ik Van overleven naar overzicht wilde gaan doen. Heel fijn vond ik dat ik zelf al veel online kon gaan doen (en je krijgt veel extra'... Mehr ansehen
Leuke training die veel nieuwe inzichten geeft, inspireert en waarbij we als groep veel dingen met elkaar hebben kunnen delen en ook van elkaar hebben kunnen leren. De combinatie van online, op locati... Mehr ansehen
ADD-coaching werd mij door een vriendin aanbevolen. Met open mind ging ik de cursus in. Margo heeft als ervaringsdeskundige de sfeer op een ongedwongen en prettige manier bepaald. Er werd in de gro... Mehr ansehen
Het is een hele leuke, dynamische, bruisende en luchtige training die direct aansluit op de knelpunten die je ervaart met ADD/ADHD. De technieken die je krijgt aangereikt zijn eenvoudig toe te passen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Op zoek naar begeleiding omdat je rondloopt met vragen over ADD? ADD-Coaching is dé plek voor jouw veranderproces. Leuk om je te ontmoeten!
Pompmolenlaan 26, 3447 GK, Woerden, Niederlande
- 0657655839
- info@add-coaching.nl
- add-coaching.nl
ADD-coaching…
2 dagen met lotgenoten die allemaal wilden leren en zich kwetsbaar op wilden stellen. Dat alles onder de deskundige en humorvolle leiding van coaches Laura en Nienke. Knap om dit resultaat in zo’n korte tijd te bereiken. Zo snel al een veilig klimaat te creeren met als gevolg dat een buddy en appgroep zorgt dat de ingezette ontwikkeling een vervolg kan krijgen. Een aanrader dus!
Leuk opgezet en leerzaam
Leuk opgezet en leerzaam.
Goede interactie.
De stap om te komen was groot maar wat…
De stap om te komen was groot maar wat heb ik veel geleerd! Super waardevol om samen met andere ADD’ers (m/v) deze 2 dagen de uitdaging aan te gaan. Ja, best veel emotie maar Nienke en Laura zijn toppers! Zij, als ervaringsdeskundigen maken echt het verschil, geen moment van verveling.
Super interessant en waardevol.
En ook veel humor, geweldig.
Echt een aanrader deze ADD coaching!
Coaching van Margo betekent met humor…
Coaching van Margo betekent met humor en compassie onderzoeken. Margo's vragen zijn altijd zonder oordeel en zetten mij op het juiste spoor om vrolijker, zelfbewuster en met minder schuldgevoel en frustratie te genieten van iedere dag.
Zo waardevol
Zo waardevol! Veel nieuwe info, veel herkenning bij gelijkgestemden, mooie balans tussen luisteren en bewegen, heerlijke lunch, wandelen, mooie omgeving, fijne groep en verbinding. Voelde veilig om mijzelf te zijn en met veel lucht, humor en echte ervaringen.
Groetjes, Maaike
Trainers met deels eigen ADD ervaring
De trainers putten deels uit eigen ervaring als ADD’er. Er wordt tempo gemaakt maar er is ook ruimte voor een paar individuele casussen. Nuttig om onderling ervaringen te delen; verwacht niet meteen dé oplossing voor je probleem.
Erg waardevolle training gevolgd
Erg waardevolle training gevolgd. Goede trainers, heel leerzaam, veel herkenning en een fijne omgeving.
Toen ik gisteren naar huis reed baalde ik...
Toen ik gisteren naar huis reed baalde ik dat de 2 daagse training klaar is. Ik bedacht me waarom en dat is omdat ik me bij onbekende mensen zo fijn, veilig, herkend en erkend voelde. En dat besefte ik me achteraf. Veel nieuwe inzichten! Zo waardevol! Ik ga dan ook met veel plezier de vervolg coaching tegemoet.
Ontzettend leuke en leerzame 2 dagen
Ik vond het een ontzettend leuke, gezellige en leerzame ervaring. Ik keek er eerst een beetje tegenop omdat ik zelf al veel onderzoek had gedaan naar mn add, en dacht dat er dus geen nieuwe informatie voor mij bij zou zitten, maar dat was zeker niet het geval. Ik heb veel geleerd en er werd ook goed rekening mee gehouden dat add’ers moeilijk hun concentratie erbij kunnen houden door veel pauzes te nemen en dan wat leuks te doen met z’n alle. De sfeer was ook super, met Laura en Nienke kon je goed praten (ook eventjes prive) en met de groep heb ik erg gelachen. Voor de rest was de lunch ook heerlijk en waren er lekkere snacks en drankjes die je altijd mocht pakken. Ik raad deze training zeker aan, zelfs als je al veel van je add weet:)
Insight en steun en hulpmiddelen om om te gaan met AD(H)D
Tijdens deze 2 dagen kregen we insight en steun en hulpmiddelen om om te gaan met AD(H)D. Nienke en Laura dachten met ons mee als het om onze ervaringen ging en namen uit hun leven ook kennis mee. Gezelligheid was in de groep aanwezig en je kon makkelijk met de leiding in gesprek. Lunch was heerlijk en er waren veel snacks en drinken aanwezig. Zou het zeker aan mensen aanbieden.
Fijn om zoveel herkenning te zien
Fijn om zoveel herkenning te zien bij anderen. Nienke en Laura zijn hele fijne coaches die oog hebben voor iedereen.
Super ervaring
Enorm leuke mensen en een goeie sfeer bij de 2daagse training
Super goeie insights en tips om het leven met add nog beter aan te pakken
Fijne en leerzame cursus
Hele fijne cursus. De leiders van de cursus hebben zelf ook ADD waardoor zij zich makkelijk in kunnen leven in de cursisten. Daarnaast vond ik het zelf heel fijn om met zo veel gelijkgestemden in een ruimte te zitten zodat het makkelijk was om ervaringen te delen. Daarnaast fijne handvaten gekregen die me elke dag veel helpen.
De twee dagen vlogen voorbij
Super fijn om samen te komen met mensen die hetzelfde ervaren als ik. Doordat de coaches zelf ook add hebben kunnen ze je ontzettend goed begrijpen en begeleiden. De dagen gingen snel voorbij, voor je t wist liep je de deur uit met een nieuwe kijk op add en een haalbaar plan van aanpak.
2daagse jongeren training
In september 2022 heb ik de ADD-jongeren training gevolgd bij Jasper en Nienke. Een goed opgebouwde training met goede trainers en met ook genoeg tijd voor ontspanning.
Veel herkenning en geleerd over ADD en mezelf. Tevens was er ook ruimte voor persoonlijke aandacht, wat ik als erg prettig heb ervaren.
Deze training was het laatste zetje in m’n rug om met een goed gevoel en vol vertrouwen het laatste half jaar van mijn studie te starten. En ook tijdens dit half jaar heb ik veel gehad aan alle tips en tricks uit de training.
Training Effectief leven met ADD deed me veel deugd
Ik volgde de training Effectief leven met ADD: twee dagen samen met een groep lotgenoten leren hoe we ons uitstelgedrag kunnen aanpakken en onze concentratie verbeteren.
Eigenlijk had ik een paar wondermiddelen verwacht die al m'n problemen zouden oplossen, maar zo werkt het niet. Wel kregen we meer inzicht in hoe onze ADD werkt en tools om ons leven beter in te richten en onze plannen voortaan ook echt kunnen uitvoeren. Het is aan ons om er daarmee het beste van te maken, met het rudimentaire plan dat we tijdens de cursus opstelden.
Het was erg fijn om te horen hoe anderen met net dezelfde dingen worstelen en hoe zij al keuzes hadden gemaakt om hun leven aan te passen aan hun ADD-brein. Ik ben thuisgekomen met inspiratie en een hoofd vol tools.
Nu een dag uitblazen en daarna ga ik een dag lang de informatie verwerken en m'n nieuwe plan in de steigers zetten. Met frisse moed en meer kennis van zaken!
Ik kreeg al wat hulp via mijn psy, maar dit is een waardevolle aanvulling daarop.
fijne training voor handige handvatten
Nienke en Sjouke zijn twee fijne dames voor een interessante ADD training. Veel geleerd en veel goede inzichten gekregen in en fijne groep. als je je herkent in de symptomen van ADD of je bent er mee gediagnosticeerd; zeker gaan! Je krijgt handige tips en tricks.
Stockfoto's gebruikt bij ervaringsverhalen, zijn de verhalen echt?
Op de website staan ervaringsverhalen. De eerste foto behorend bij het verhaal van Oliver is een stockfoto, deze foto vind je over heel het internet en is dus lukraak van google afgeplukt. Dit doet mij enorm twijfelen aan de oprechtheid van de organisatie. Waarom verzin je een verhaal en zet je dit weg als een ervaringsverhaal van jullie clienten.
20-03-2023: reactie op onderstaande reactie van Margo Matse en review van 1 naar 2 ster gezet vanwege een oké uitleg.
Hi Margot,
Bedankt voor je snelle en heldere reactie op mijn review. Betrouwbaarheid en eerlijkheid hangt van diverse factoren af en begint al bij de search naar het bedrijf. Als op voorgrond zaken niet lijken te kloppen, zoals het gebruik van stockfoto's zonder dit te erbij te vermelden, zakt mijn vertrouwen in een dergelijke coachingsessie. Want als de ervaringsverhalen wellicht niet eerlijk zijn, hoe kan een coachingsessie dat dan wel zijn?
Jouw visie over of een review wel of niet geschikt is op trustpilot deel ik niet. "Trustpilot is a review platform that’s open to everyone. Share your experiences to help others make better choices and encourage companies to up their game." Mijn insteek is niets anders geweest dan anderen te informeren. Trustpilot is niet bedoeld voor alleen positieve reacties zonder enige feedback.
Wellicht kun je deze feedback gebruiken om bij de ervaringsverhalen te vermelden dat er gebruik is gemaakt van een stockfoto en een pseudoniem. Dan wordt er geen verwarring en twijfel gezaait wanneer iemand deze verhalen leest en levert dit wellicht alleen maar meer kandidaten voor jullie op.
Mijn voorgaande review had ik achteraf gezien liever willen afsluiten met een vraagteken dan met een punt. Dat had een andere reactie bij jou opgeroepen dan deze, verwacht ik.
Helaas dat ik jullie gemiddelde wat omlaag trek. Mocht je op jullie pagina erbij willen vermelden dat er gebruik gemaakt wordt van een stockfoto en een pseudoniem, dan pas ik met alle liefde mijn review weer aan!
Linn Wezendonk

Antwort von ADD Coaching
Nuttige training
In de training leer je over dingen waar wij AD(H)D-ers tegenaan lopen. De eerste dag ging over uitstellen, de tweede dag over concentratie. We kregen uitleg over waarom we dingen uitstellen of niet kunnen concentreren, en ook tips hoe je dat dan kan oplossen.
Er zijn genoeg pauzes, waardoor je goed je aandacht erbij kunt houden.
Fijne heldere add training
Fijne heldere add training! De herkenning is magisch! ✨ En dat niet alleen. Je krijgt meer inzicht in de werking van je brein, hierdoor begrijp ik mezelf beter en kan ik milder voor mezelf zijn. Je leert zoveel van elkaar, ik heb gelachen en voelde bevestiging dat ik echt meer dan ok ben. Zolang je je hulpbronnen effectief inzet, kun je vlammen. Nienke en Sjoukje vulden elkaar goed aan, zo werden we meegenomen naar dieperliggende patronen om vervolgens weer praktisch te kijken naar tips voor het hier en nu. Leuke wisselwerking! En de gezellige
groep ga ik zeker nog inzetten om te sparren. Helemaal blij en geïnspireerd!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.