Adapterstore Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Chinese oplichters

Erg slecht bedrijf, handelen onder verschillende namen ook opladersonline.com is een Chinese oplichter. Accu van laptop komt drie week later dan beloofd. Verpakking is open accu is gebruikt en beschadigd geleverd. Klantenservice reageert niet OPLICHTERS

19. Dezember 2023

Waardeloos en firma die fraude pleegt

We bestelde adapter en betaalde onmiddellijk. Al 5 e-mails naar voorgesteld adres verzonden dat te gebruiken is bij vragen.
Nooit geen antwoord en adapter wordt na een maand nog niet toegezonden.
Firma die niet te vertrouwen is en zou moeten verwijderd worden uit de betrouwbare firma's.
Ontvangen je geld en laten niets meer van zich horen.
Wees gewaarschuwd.

8. Mai 2020

Heeft iemand ooit aangifte gedaan…

Heeft iemand ooit aangifte gedaan hiervoor? Want als er geld op een rekening nummer wordt gestort denk ik dat het te achterhalen is toch?.

Ik namelijk het zelfde probleem.
Betaald en tot heden nog geen bevestiging of ordernummer.

Waardeloze service.. Alleen via mail?

4. Oktober 2019

oplichters

Batterij besteld en betaald.Dan wordt geduld gevraagd tot "postoffice" de bestelling terug stuurt. Mail je later, hebben ze nog geen retourzending binnen. en daarna nope. Loopt al sinds mei.
Grote oplichters!!

21. September 2019

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters. Bij reclameren hebben ze je order niet ontvangen en moet je je ordernummer opgeven die je na betaling niet toegestuurd krijgt.
Order hebben ze zg. niet ontvangen alleen het geld incasseren van je Visa Card vergeten ze niet. Herhaaldelijk contact opgenomen met als reactie een standaard email dat ik mijn ordernummer moet toesturen welke ik dus nooit ontvangen hebt.
19,99 betaald echter zal helaas niets van die gasten ontvangen.
Niet zoals domme ik met deze gasten in zee gaan

7. September 2019

Adapterstore

Adapterstore

Naar mij mening oplichters, bij bestellen niet zoals gebruikelijk box om je huisnummer in te vullen, dit zie je gewoonweg over het hoofd
Batterij besteld en betaald. Als je reclameert over bestelling verwijst bedrijf naar fout in adres. Dan wordt geduld gevraagd tot "postoffice" de bestelling terug stuurt. Mail je later, hebben ze nog geen retourzending binnen. en daarna wordt er niet meer gereageerd op mail. Weg geld

29. Mai 2019

Waardeloos bedrijf en een slechte afhandeling…

Waardeloos bedrijf en een slechte service....

Bij een bestelling geen bevestiging van de order, daardoor drie keer besteld en betaald....

Twee orders zijn gecanceld en de betaling van twee orders zijn keurig teruggestort op mijn rekening....

Maar de overblijvende order is nooit geleverd maar wel betaald....
Herhaaldelijk emails gestuurd voor opheldering, maar geen enkel contact, silents, stilte, geen enkele reactie....

NOOIT BIJ DIT BEDRIJF KOPEN, NIET KOPEN, NIET KOPEN, NIET KOPEN, NIKS KOPEN BIJ DIT BEDRIJF....

Anton
Dodewaard
Gelderland
Nederland

21. März 2019

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen