Dak reparatie was geen reparatie. Is gewoon weer terug gekomen en toen waren ze niet meer bereikbaar. Heeft veel geld gekost! We kunnen fluiten naar onze garantie...
Offerte gehad van dit bedrijf om nieuw dakleer te leggen om ons dak ivm lekkage. Vind de bedragen die dit bedrijf vraagt echt oplichterij. Hebben ook bij anderen geïnformeerd en deze deden dit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
IK RAAD IEDEREEN AF OM ZAKEN MET DIT BEDRIJF TE DOEN. Eigenlijk niet eens 1 ster waard!! De vorige eigenaar van onze woning heeft de dak lekkage voor de overdracht laten repareren. Eindstand… lekka... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Over ons Voor uw dakprojecten krijgt u één aanspreekpunt, die alle zaken coördineert zodat onze professionele dakdekkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren en u zorgeloos kunt genieten van uw dak. Kortom: wij verzorgen en onderhouden graag uw complete dak, ongeacht de omvang. Bij ons gaan aandacht en kwaliteit hand in hand. We verstaan ons vak en nemen alleen genoegen met het beste resultaat. Om dit te kunnen realiseren werken we uitsluitend met A-kwaliteit leveranciers die betrouwbare producten leveren. Bel: 085 303 8824 Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen Al onze dakdekkers zijn gecertificeerd We hebben een hoge klantentevredenheid
Het Ravelijn 1, 8233 BR, Lelystad, Niederlande
- acdak.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Top service
Top service!
Hartstikke tevreden & vriendelijk personeel.
Kwaliteit is ook echt topp
Goed bedrijf
Nou ze waren er vlug heel goed gemaakt me lekkage is opgelost ben echt blij
Professional service
Snelle service, goede werkzaamheden , Super AC DAK
Snelle service, aardige duidelijke mensen, snel werkend, goed materiaal, kortom GOED GOED GOED
Zeer professioneel bedrijf
Nou zijn nette lieve jongens werken lekker door
En ze hebben echt goed werk geleverd top bedrijf
Top!
Super snel gegaan! Mooie offerte neergelegd en de mannen hebben de nieuwe dakpannen super geplaatst! Echt een aanrader en een betrouwbaar bedrijf!
Dakrenovatie klein oppervlakte
Doordat wij wat lekkage hadden aan de voorzijde van onze woning, moest er een klein stukje dak worden vervangen. De 2 mannen die de reparatie hebben uitgevoerd hebben alles goed doorgenomen wat er vervangen is en het werk wat ze geleverd hebben is van goede kwaliteit.
Wat betreft de prijzen was ik aangenaam verrast door de redelijkheid ervan. ACDak bood een eerlijke en transparante prijsstelling, zonder verborgen kosten. Ze stelden een gedetailleerde offerte op, waarin alle aspecten van het project werden opgenomen, van materialen tot arbeidskosten.
Super tevreden
Super tevreden, kreeg goed en betrouwbaar advies. Oorzaak van de lekkage snel gevonden en opgelost voor een hele schappelijke prijs.
Top bedrijf!
Snele reactie van kantoor en Exact op tijd. werk is goed uitvoert.
Op tijd. De werkzaamheden zijn Goed uitgevoerd. allemaal goed uitgelegd en niet over de afgesproken prijs heen gegaan. dik tevreden
Ik ben meer dan tevreden over de…
Ik ben meer dan tevreden over de diensten die ac dak heeft geleverd. Ze waren
beleefd, vriendelijk, professioneel en ze deden het werk in een mum van tijd.
toppertjes!
Dag ik heb me dak laten doen volledig…
Dag ik heb me dak laten doen volledig hele lieve betrouwbare mensen ben super geholpen en genieten nu van ons nieuwe dak vr gr
Snelle reactie en goede service
Keurig klantvriendelijk bedrijf
Nadat ik gebeld had voor de vervanging van de zinken dakgoot kwam er binnen een paar dagen al iemand kijken over hoe en wat. Er is toen goed duidelijk en helder overleg geweest over de werkzaamheden en prijs en we zijn overeen gekomen om de bestaande zinken dakgoot, die toch nog een redelijke conditie had, te voorzien van een vloeibaar zink coating. Nog geen week later is dit uitgevoerd door 2 heren, waarbij we nog eens uitleg kregen. Na afloop toonden ze foto's van het resultaat. De dakgoot zag er weer mooi strak uit, gedaan door 2 vriendelijke en vakkundige professionals.
Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Ik had een lekkage in mijn muziekstudio
Ik had een lekkage in mijn muziekstudio op zolder.
De volgende dag is dit perfect opgelost door deze jongens.
Kon die zelfde avond weer van een droge studio genieten.
Bedankt mannen 👍
Tevreden
Goed en snel geholpen.
Top service,en een prima prijs
Optijd en vakkundig
Wat heeft dit bedrijf goed werk…
Wat heeft dit bedrijf goed werk geleverd
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.