ABA - Design & Living Bewertungen

2. Matratzengeschäft
  3. Möbelgeschäft

Über ABA - Design & Living

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en familiedrevet livsstils- og design virksomhed med fokus på boligtilbehør af høj kvalitet.

Materialerne er nøje udvalgte, med høje krav til både det æstetiske, slidstyrke og miljø.

Vi er stolte af vores produkter. Hele arbejdsgangen fra design til færdigt produkt er udført af os, og er din garanti for et produkt af høj håndværksmæssig kvalitet.

Hervorragend

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse! Super god service hele vejen igennem – venlige, hjælpsomme og hurtige til at svare på spørgsmål. Man føler virkelig, at der bliver taget hånd om én som kunde.

Og så må jeg bare sige: Wauh, et færdigt produkt! Kvaliteten er helt i top, og resultatet lever fuldt op til mine forventninger. Det er tydeligt, at der er lagt tid og omhu i arbejdet.

Kan klart anbefales! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5. März 2026

Troværdighed og ærlig i TOP

Jeg efterspurgte et produkt som godt kunne skaffes. I samme svar blev jeg dog henvist til en anden virksomhed, så jeg ville undgå ABA Design & Living som fordyrende ‘mellemled’.
Fantastisk service og KÆMPE troværdighed.
Jeg købte ikke noget i denne omgang, men fik så god en oplevelse ud af min henvendelse, at jeg laver denne 5-stjernede anmeldelse.
Jeg håber, at jeg snart står og mangler et produkt, som jeg kan købe hér. Det er et sted hvor jeg meget gerne vil lægge mine penge.

24. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

bestilte et par siddehynder efter mål.

bestilte et par siddehynder efter mål.
super service fra første henvendelse, super kvalitet,
leveret hurtigt og som aftalt.
absolut fair pris.
kan kun på det varmeste anbefale at handle hos ABA design og living.
både Anja og Karina er meget professionelle at tale med.
Lasse Bach

1. Mai 2024

Meget anbefalelsesværdig

Virkelig god service og vejledning hele vejen igennem vores beslutningsproces, da vi skulle have en hynde til vores alkove. Det er lidt pricy men med den umiddelbare gode kvalitet og uden tvivl rigtig flotte syninger er vi meget tilfredse med resultatet!

19. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og stor hjælp fra…

Super god service og stor hjælp fra Anja bag ABA Design og Living. Både mht valg af materiale, men også da vi desværre selv havde lavet en fejl mht opmåling. Hun kom forbi da hun alligevel var i området, og vi fandt en god løsning. Desuden kan Anja træffes ret hurtigt både over tlf og mail. Vi vil helt sikkert vende tilbage som kunder, og giver firmaet de bedste anbefalinger.

5. September 2021

FANTASTISK service

Kan på det varmeste anbefale Abaliving.
Har oplevet en fantastisk service, søde og imødekommende medarbejdere. God vejledning. Hurtig svar tid på mail. Efterfølgende vejledning og tilpasning af madras, da der var behov for en lille tilpasning. Skal du købe specialavede hynder, madrasser, puder osv. er de super dygtige.

22. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aldrig har jeg oplevet så fantastisk og…

Aldrig har jeg oplevet så fantastisk og personlig service.
Det kan mange firmaer lærer af whauu siger jeg bare.
Jeg har længe ledt efter nye puder til sofaen - købt og sendt retur igen og igen...
Jeg falder over ABA Living & Design.
Her bestiller jeg 2 lysegrå smalriflet puder i fløjl og vi er enormt vilde med dem - de oser af kvalitet og er utrolig flotte/lækre.
Leveringen var lynhurtig.
Jeg skriver til firmaet og roser dem for de flotte puder. Jeg spørger på samme tid om det er muligt, at bestille en pude i samme stof blot en anden størrelse, som ikke lige findes på hjemmesiden.
Jeg får den sødeste video besked retur. De laver straks den ønskede pude til mig og afsender dagen efter :-)
Jeg kan varmt anbefale dette firma til alle og jeg handler med sikkerhed her igen.

20. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er du på udkig efter et firma

Er du på udkig efter et firma, som kan producere en hynde eller puder på mål i de lækreste materialer, så kan jeg på det varmeste anbefale Abaliving.com.
Der er mulighed for at få tilsendt stofprøver, god & hurtig vejledning i forhold til opmåling & super after sales service. & så er familiefirmaet værd at følge på Instagram, der er så meget god energi.

28. November 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og lækre materialer

Jeg bestilte en madras på mål. Var i tvivl om farve, tykkelse og stoftype. Farveprøver blev modtaget, og Anja vejledte omkring materialerne, hvilket var en stor hjælp, nu man ikke selv kan "føle" på varene. Madrassen blev leveret til døren og levede helt op til mine forventninger. Super service og lækre materialer. Tusind tak ;o)

8. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr