Bestilte blomster til min kæreste som en lille overraskelse uden nogen bestemt anledning. Fik leveret dem flot og pænt i den her flowerbox og hun blev meget glad da hun skulle "unboxe" og se den f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har brugt Mette og hendes piger gennem nogen år som samarbejdspartner. Jeg har i disse år fået så flotte kistepyntninger og mine familier har været ovenud tilfredse. Nu er Mette rykket tæt på mi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kære Mette, Årstidens Blomster, vi har igen valgt at anvende din blomsterbutik til at sende en blomsterhilsen. Og endnu engang har din buket glædet og imponeret modtageren. 1000 tak for dit flotte hå... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fik leverer mange fine mange smukke borgebuketter ved mindehøjtidelighed. Og med stor holdbarhed. De er fortsat flotte selv på 4 dagen uden en masse vand. Det var blomster af fin kvalitet og tydeli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Aarstidens Blomster bygger på stærke værdier. Vi fokuserer på miljø, socialt ansvar, høj faglighed og garanterer naturligvis for bedste kvalitet på vores sortiment. I forretningen kan du finde mange danske og økologiske varer, og vi har nøje udvalgt vores leverandører efter forretningens værdigrundlag. Aarstidens Blomster har forkus på bæredygtighed og tilbyder nu bæredygtige buketter sprøjtefrie og pesticidefrie, og vores blomsterspande er lavet af genbrugsplast :0) Når vi sender blomster ud bruger vi genanvender vi papkasser, så intet går til spilde. Hvis vi ikke har genbrugspapkasser, så benytter vi os af FSA godkendte blomster-papkasser. Vi kan leverer direkte hjem til dig fra vores forretning og blomsterværksted 3 dage om ugen - onsdag, torsdag og fredag, hvis bare du bestiller dagen inden kl. 9.30. Alternativt kan vi bringe ud samme dag du bestiller - og så sender vi din ordre til en af vores blomsterpartnere i branchen. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave – og ønsker du sparring og vejledning er du altid meget velkommen til at kigge forbi. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige gave eller lave en personlig buket, som passer lige til modtageren. Vi kan også hjælpe dig med, hvad du skal skrive i dine kort eller på bånd til bårebuketter. Aarstidens Blomster er medlem af Euroflorist, og vi bringer ud i hele fra egen forretning både via transport firma og med egne chauffører – Vi kan derfor levere til hele Danmark og endda også til udlandet. Er du nysgerrig for at vide mere, læs vores handelsbetingelser :0) Og hvis du leder efter blomster til din forretning eller firmagaver, så kan vi sagtens klarer en faktura. Send blot din bestilling til mette@aarstidens-blomster.dk
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Bestilte en buket til en veninde, og den blev leveret så smuk ❤️ hun var ekstremt glad
Alle pengene værd!

Antwort von Aarstidens Blomster
Min oplevelse med Aarstidens Blomster har været ekstremt skuffende.
Jeg bestilte en buket til levering på en bestemt dag til en særlig anledning. Buketten blev dog slet ikke leveret som aftalt. Når man bestiller blomster til en bestemt dato og betaler for levering, forventer man naturligvis, at de rent faktisk bliver leveret den dag.
Jeg kontaktede Aarstidens Blomster og buketten blev derefter leveret. Forklaringen var blot, at der “nok var sket en dum fejl”. Som kompensation tilbød Aarstidens Blomster chokolade, hvilket ærligt talt føles som et meget lille plaster på såret, når leveringen – som man netop har betalt for – ikke bliver overholdt.
Desværre stoppede problemerne ikke der. Da buketten endelig ankom, var den ovenikøbet ikke i de farver, jeg havde bestilt. Jeg havde bestilt rød og pink, som jeg ved, er modtagerens yndlingsfarver, men modtageren fik rød og hvid – farver jeg aldrig selv ville have valgt.
Når man bestiller blomster til en særlig anledning, er både timing og detaljer afgørende. Begge dele fejlede her. Det er helt sikkert sidste gang, jeg bestiller hos Aarstidens Blomster.

Antwort von Aarstidens Blomster
Bestilte en fødselsdagsbuket - virkelig smuk og fint arrangeret - og leveret som aftalt. Står helt frisk endnu :-)

Antwort von Aarstidens Blomster
Jeg vil bare skrive tak for den fineste buket og det flotte bånd. Det vakte opmuntring på en svær dag. Alt gik som det skulle og blomsterne lå klar, da vi ankom. Det betyder uendeligt meget.
Tak for godt håndværk og upåklagelig service.

Antwort von Aarstidens Blomster
Bestilte blomster til min kæreste som en lille overraskelse uden nogen bestemt anledning. Fik leveret dem flot og pænt i den her flowerbox og hun blev meget glad da hun skulle "unboxe" og se den flotte buket.
Buketten holdte sig også længe, hvilket jo er endnu et plus!
Hvis man ønsker høj kvalitet leveret lige til døren, så kan jeg helt klart anbefale Aarstidens Blomster.

Antwort von Aarstidens Blomster
Jeg bestilte blomster til bordene til min datters konfirmation d.3/5-25 og da jeg var i tvivl om hvad det skulle være, var Mette (ejeren) super sød til vejledning og vi fandt frem til det helt rigtige. Det blev de flotteste buketter der bare passede spot on til bordet. Her en uge efter, står de stadig flotte.
Godt sted som jeg vil anbefale. Jeg bestiller online og får en levering i god kvalitet og glimrende æstetik.
Helt utrolig flot Hortensia modtog jeg fra Aarstidens blomster i Tune den 22/4-2025.
Hortensiaen blev afleveret af ejeren selv stor smilende med sød bemærkning om en rigtig god fødselsdag. Dagen blev den bedste med de bedste blomster fra Aarstidens blomster i Tune.
Det er og blev er rigtig god og dejlig oplevelse at benytte Aarstidens blomster til køb af buketter til familie med nyfødt barn.
Leveringen blev forsinket, vi misforstod hinanden, men jeg blev ringet op - undskyldt og levering blev vedlagt chokolade til modtageren - som er meget glad for blomster og chokolade

Antwort von Aarstidens Blomster
Meget flot krans til begravelse - varme farver. Nemt at bestille og god service. Fik anbefalet stedet og kan kun anbefale videre.

Antwort von Aarstidens Blomster
Har brugt Mette og hendes piger gennem nogen år som samarbejdspartner.
Nu er Mette rykket tæt på mig, da hun overtog Ravns blomster på Greve strandvej.
altid tip top med kæmpe smil.
Maria
strandens bedemand

fantastisk positiv oplevelse -
Fik leveret de smukkeste buketter fra Aartidens Blomster.
Ønskede personligt at kunne sammensætte buketterne og kontaktede derfor Aarstiden blomster.
Super flotte og friske buketter - præcis som ønsket.
Fantastisk service og opfølgning.

Antwort von Aarstidens Blomster
Mette stod for blomster og brudebuket til vores juni bryllup. Det hele var så smukt! og ramte lige plet med det jeg ønskede. Alt spillede bare og servicen var helt i top.
De varmeste anbefalinger her fra

Antwort von Aarstidens Blomster
Udsøgt venlig og effektiv service fra butikken i Tune. Kan varmt anbefales

Fantastisk god service.
Jeg måtte melde afbud til en Bisættelse på Bornholm, og bestilte derfor en bårebuket i sidste øjeblik.
Det var egentlig for sendt at levere bårebukken, men Aarstidens Blomster gik den ekstra mil, for at at det lykkes.
Tusinde tak for jer - og den hjælp der redede min dag.
Jeg har tidligere bestilt blomsterbuketter gennem Aarstidernes blomster, som leverede skønne buketter
Denne gang var det ikke blomster men opmærksomhed fra Lakridseriet til min søns runde fødselsdag
Jeg bestilte ordren lidt for sent, men alligevel kom den ud på dagen. Desværre var min søn ikke hjemme ved leveringen, og det mobilnummer jeg havde opgivet var ikke korrekt. Alligevel gjorde udbringeren Helene alt hvad hun kunne for at aflevere opmærksomheden. Min søn fik sin opmærksomhed takket være Helene. Stort TAK til Helene og Aarstidernes blomster for en usædvanlig flot gestus, som jeg aldrig vil glemme og derfor atter vil benytte i fremtiden :-)
Jeg skal vurdere ud fra sidste (og eneste) oplevelse, var jeg først noget skuffet. Jeg skrev en anmeldelse her. Jeg fik respons fra Aarstidens blomster. Ringede dem op, fandt efter lidt snak ud af at det drejede om en helt anden hjemmeside med samme navn. Dog stavet ned Å istedet for Aa. Jeg kunne nemlig ikke købe den pågældende plante hos det firma jeg havde anmeldt. I stedet fik jeg at vide at denne plante ikke egnede sig til transport med logistik firma. Og fik at vide hvor jeg kunne købe planten i nærheden af hvor jeg bor. Super service

Antwort von Aarstidens Blomster
Grimmeste blomster hos Aarstidens blomster i tune, dårlig kvalitet jeg havde bestilt en buket til min mor til mors-dag, som hun lige har sendt mig et billede af, buketten er så lille i forhold til hvor meget jeg har betalt for buketten, udover det er der også mange af blomsterne der er dårlige,

Antwort von Aarstidens Blomster
God vejledning, og fin information om levering af bestillingen i god tid. Selve ordren - en bårebuket - helt i top. Super service, varm anbefaling
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.