Grandiflora Bewertungen 19

2. E-Commerce-Dienst
  3. Gartencenter
  4. Saatgutanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Vi erbjuder blomsterlök, dahliaknölar och fröer online, tillsammans med kunskap och kvalitet. Välkommen att starta din blomsterglädje med oss.

Kontaktinformationen

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

19 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Fina knölar

Fina knölar som var perfekt paketerade! Hade dock önskat någon form av mail eller liknande när paketet skickades - då hade det blivit 5 stjärnor!

3. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Var väldigt varierande skick på…

Var väldigt varierande skick på knölarna jag fick. Vissa hade tappat exakt alla knölar och väldigt tveksamt att dem kommer ta sig då det knappt var någon kropp... men endel knölar var superfina.

3. April 2026

Hej Sophie,
vad tråkigt att du upplevde detta. Jag kan inte se att du kontaktat kundtjänst angående detta. Du är varmt välkommen att kontakta oss angående de knölarna du inte är nöjd med så påbörjar vi en reklamationsprocess.

Mvh

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag är inte alls nöjd

Jag är inte alls nöjd. Fick bra 2 av 5 strumpor.
2 par för 600kr är inget erbjudande…

13. März 2026

Antwort von Grandiflora

Hej Lena, jag tror du skrivit till fel butik för vi säljer inte strumpor.
Mvh

Fina knölar av dahlia

Fina knölar av dahlia. Ordentligt packat.
Fina etiketter och förpackningar. Kan verkligen rekommenderas!

13. Februar 2026

Antwort von Grandiflora

Tack så hjärtligt Linn- vad glada vi blir!

Jättefint paketerat

Jättefint paketerat, rent torrt och fräscht . Lite instruktioner om tillvägagångssätt. Snabb leverans

7. November 2025

Hej Johnny,
vad roligt att du uppskattar oss- det värmer, tack så mycket!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag köpte många påsar lökar

Jag köpte många påsar lökar. och det fanns tre påsar som var dåliga, två lökar var ruttna , en påse var helt sjuka och i en annan var uttorkade.

8. November 2025

Hej Anna,
vad tråkigt att du fick lökar som inte levde upp till dina förväntningar. Vi vill givetvis fixa detta, men ser inte att du gjort en reklamation till oss? Du får gärna maila oss på info@grandiflora.se så vi kan ersätta de dåliga lökarna.
Med vänliga hälsningar

Min första beställning härifrån

Min första beställning härifrån, kände inte till butiken tidigare och blev verkligen positivt överraskad av dem fina höst lökar som jag köpte på rean.
Verkligen klipp! Kommer köpa fler gånger härifrån.
Snabb leverans och fin kundtjänst när jag hade lite frågor. Svarar även snabbt.

Nu längtar man bara till våren för att se dem blomma 😍

12. November 2025

Hej Nicolina,
så glada vi blir, tack så mycket!
Varma hälsningar
Anna

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättefina lökar till finfina priser

Jättefina lökar till finfina priser. Kom snabbt och hamnade snabbt i jorden. Ser fram mot vårblomningen

8. November 2025

Hej Marianne,
vad roligt att du är så nöjd- tack så mycket, det värmer! Vi håller med- nu ser vi fram emot våren och lite värme.
Allt gott

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Felaktiga varor och otrevlig kundtjänst

+ snabb leverans
- fel information på hemsidan
- otrevlig kundtjänst
- mögliga lökar
- svårt att reklamera

Jag beställde höstlökar nu på rean och regerade på den order jag fick. Dels skulle storleken på löken vara 12/14 men visade var pytteliten när den kom. Dels var flera av lökarna mögliga och/eller ruttna. Jag hörde av mig till kundtjänst med bilder på de ruttna lökarna.

De ursäktade att informationen på hemsidan var fel och begärde bilder på alla mögliga lökar. Jag förklarade att det tar en stund att fota av allt och kundtjänst upplyste om att de då krediterar de sex lökarna de fått bild på. Jag förklarar att jag tycker det är dåligt och kundtjänst svarar att det är så reklamationer fungerar.

13. November 2025

Hej Ebba,
du ville att vi skulle reklamera varor som du inte visat bild på. Det är omöjligt för oss att ge dig pengar tillbaks för en hel order där du endast skickar bild på 6 st lökar.
När du vill reklamera en vara behöver du visa upp varan, alternativt lämna tillbaks varan och ditt svar på detta var att "du inte har tid att fota fler lökar".
Vi följer samma reklamationsprocess som övriga butiker- vilket kräver att du uppvisar felaktig/ defekt vara. Det är väldigt tråkigt att du tycker vi har en otrevligt kundtjänst p ga detta.

Med vänliga hälsningar
Grandiflora

10/10 👌🏻

Kan verkligen bara rekommendera Grandiflora, otroligt bra kundservice, superfina dahliaknölar, köpt 2 mysterybox och bägge har verkligen levererat! Exceptionellt bra. 👌🏻

29. April 2025

Hej Emelie,
tack snälla för din fina feedback! Vi önskar dig en ljuvlig blomning nu till sommaren.

Varma hälsningar
Grandiflora

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Välsorterat sortiment med massor av lökar!

Otroligt fin hemsida som är välsorterad och har stort fint sortiment. Anna är kunnig inom mycket och svarade snabbt på mina frågor och gav mig bästa servicen! Kul att man fick en liten trevlig blomsterpinne med i sitt paket också, såg trevligt ut och gjorde mig extra glad 😍 Stort tack! Kommer beställa fler lökar framöver!

6. September 2024

felbeställning

Gjorde en felbeställning av fröer. Fick snabb hjälp att rätta till ordern och ett trevligt bemötande:)
Dessutom snabb lev och snygga förpackningar

15. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr