A-ViewBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg købte fuschia dress og slip dress, jeg er ret tilfreds med fuschia, den er som på billederne, men med nogle løse tråde i de broderede blomster. Slip dress synes jeg på ingen måder lever op til fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem og overskuelig webshop. Gode priser. Hurtig ekspedition af returvarer. Er super glad for de skjorter jeg har købt. God kvalitet og lækkert tekstil. En webshop jeg helt sikkert vil vende tilbage... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klart den sødeste kundeservice jeg nogensinde har haft kontakt med. De var hjælpsomme, tålmodige og personlige - det skal man lede længe efter. Derudover har jeg modtaget tøjet hurtigt, og kval... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har gjort to gode køb og haft en god oplevelse med kundeservice, der hurtigt besvarer (Nicoline), og varerne ankommer hurtigt. Gode anbefalinger herfra .

1. Bekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

A-VIEW er et dansk express og onlinevenligt fashion brand, som holder til i Aarhus. Vi laver tøj til kvinder med udgangspunkt i den tanke og holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gå trendy klædt. Derfor arbejder vi også ud fra en ambition om altid at have et opdateret ”view” over, hvad der trender og rører sig i modebranchen, og det er netop disse trends og tendenser, vi lader os inspirere af i vores designs.

Hervorragend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hej Ditte,

Sikke en flot anmeldelse - og mange tak for de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har haft lyst til at dele din oplevelse herinde🤩💜

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig og god levering

Hurtig og god levering

24. April 2024

Hej Hanne,

Mange tak for din anmeldelse😊💫
Vi står klar til at hjælpe en anden god gang.

Rigtig god onsdag til dig.

Rigtig dårligt returoplevelse!

Rigtig dårligt returoplevelse!
Kjolen jeg bestilte er ikke som forventet, hvor jeg ønsker at returnere den. Jeg betaler for en returlabel og sender derefter min pakke retur.
Efterfølgende får jeg en mail om at pakken er sendt for sent og at de ikke vil returnere mine penge.
Hvis jeg vil have den kjole tilbage (som jeg allerede har returneret) skal jeg betale for at få den gensendt - ellers er mine penge tabt.

16. April 2024

Hej Astrid,

Som vi også har talt sammen om på mail, er ordren sendt for sent retur. Det strider desværre imod vores handelsbetingelser, og gør vi ikke kan imødekomme dit ønske om en refundering🤍

Vi vil, som skrevet på mail, rigtig gerne hjælpe med at sende ordren retur til dig. Du har ikke betalt for en returlabel før returneringen er godkendt. Derfor har vi i dit tilfælde faktisk dækket dine returomkostninger, og vi kan derfor ikke tilbyde at dække fragtomkostningerne endnu engang, når fejlen desværre ikke er vores.

Jeg kan se du mangler at vende tilbage til os på mail, og du må endelig give besked, hvis vi skal hjælpe med mere i denne sag😊

Ha' en dejlig dag.

Så dem i løvernes hule tilbage 2021

Så dem i løvernes hule tilbage 2021, ringede til dem straks angående mulig invistering (5% for 1 mio), de har stadig ik vendt tilbage 3 år senere. Har ringet 365 dage om året i 3 år men intet svar. ps hvis investiering stadig er en mulighed må i gerne vende tilbage

5. April 2024

Hej Søren,

Vi er kede af at denne historie, som vi ikke kan genkende og intet har med vores service, produkter eller webshop at gøre, har udløst en dårlig anmeldelse herinde🤔

Vi har hverken modtaget opkald eller andet fra dig - slet ikke gennem flere år, så det du beskriver lyder meget mystisk. Du kan henvende dig på kontakt@a-view.dk, hvis du ønsker at komme i kontakt med os.

Kjempe fornøyd kunde

Kjempe fornøyd kunde! Fra start til mål hadde jeg bare positive opplevelser! Rask levering var d også! Anbefaler virkelig denne nettbutikken. Produktet var også gesmakkers!

29. Januar 2024

Hej Bente,

Tusind tak for dine fine ord og anbefaling🌸 Vi er virkelig glade for, at du har haft en dejlig oplevelse hos os, og blev glad for din nye nederdel.

Ha' en dejlig mandag.

Super service!

25. Januar 2024

Hej Miriam,

Mange tak for din anmeldelse🤩 Hvor skønt at høre du var tilfreds med din oplevelse hos os.

Rigtig god dag til dig💫

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hurtig til at sende varerne

Hurtig til at sende varerne, men helt umulig at komme i kontakt med. Hverken på mail eller telefon.

27. Dezember 2023

Hej Christina,

Vi er rigtig kede af, hvis du har ringet og skrevet forgæves til os! Det er bestemt ikke meningen og vi vil meget gerne hjælpe, hvis du stadig har brug for det.

Du er velkommen til at kontakte os på mail kontakt@a-view.dk, hvis du stadig har brug for hjælp. Så holder jeg øje med dig i indbakken😉´

Ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Den værste såkaldte kundeservice

Det er fuldstændigt umuligt at komme i kontakt med forretningens såkaldte kundeservice. Jeg har bestilt en pakke for 10 dage siden nu, som er forsvundet hos GLS.
Jeg har efterfølgende forsøgt, at kontakte forretningen gentagende gange både over telefon og e-mail, men intet svar.
Virkelig en dårlig forretning og dårlig oplevelse! Jeg vil bestemt ikke anbefale nogle at handle her

15. Dezember 2023

Hej Ida,

Det er absolut ikke optimalt, at du forgæves har forsøgt at få fat på vores kundeservice, det beklager jeg mange gange!😯

Skulle sagen mod forventning stadig ikke være løst må du endelig tage kontakt til os på mail eller tlf.<3

Jeg er ked af, hvis denne oplevelse afholder dig fra at købe hos os igen, men håber alligevel på at se dig en anden gang💛

hurtig betjening

hurtig betjening, hurtig levering.

25. November 2023

Hej Marianne,

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner🤩 Vi sidder klar til at hjælpe en anden gang.

Ha' en dejlig dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umuligt at komme i kontakt med kundeservice

Det har været umuligt at komme i kontakt med kundeservice. Jeg har bestilt en pakke for 14 dage siden, som er forsvundet. Jeg har gentagne gange prøvet at komme i kontakt med A-view både på mail, besked og opkald, dog uden held.

1. Dezember 2023

Hej Colonna,

Du må meget undskylde, hvis du har haft svært ved at komme igennem til vores kundeservice! Hvis du stadig mangler hjælp må du endelig ringe eller sende os en mail🌸 Så sidder jeg klar til at hjælpe.

Rigtig god dag til dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr unna, verste opplevelse med kundeservice

Bestilte noen kjoler i august. Mottok en annen persons pakke, tok kontakt med kundeservice flere ganger både på mail og instagram for å informere om dette, og fikk til slutt svar om å sende denne pakken tilbake. Jeg fikk av logistiske grunner ikke sendt pakken i retur med det første, og i kontakt med kundeservice nektet de å betale meg pengene tilbake for plaggene jeg aldri hadde mottatt før jeg returnerte pakken, selv om det var de som hadde gjort feilen og byttet om pakkene. Mye frem og tilbake og vanskelig å få svar fra kundeservice. Fikk sendt pakken i retur og informerte kundeservice om dette, de ønsket da et trackingnummer på pakken. Sendte dette, og har ikke noe fra de etterpå. Har purret flere ganger uten å få svar, og har enda ikke fått pengene mine tilbake eller klærne jeg bestilte, snart fire måneder senere. Jeg mener pengene skulle vært betalt tilbake umiddelbart etter feilen var gjort, uten å måtte styre med å sende de feilsendte plaggene i retur, da feilen lå kun hos de selv og ikke hos kunden. I stedet mottok jeg aldri pengene mine tilbake, plaggene jeg hadde bestilt eller særlig hjelp fra kundeservice, kun masse hodebry og en dårlig opplevelse. Jeg kommer uten tvil aldri til å handle hos A view igjen, hadde gitt 0/5 stjerner om mulig.

7. August 2023

Hej Amanda,

Jeg er rigtig ked af, at læse om den købsoplevelse du har fået hos os. Det er absolut ikke optimalt og det lyder til, at alt er gået galt og der har været mange misforståelser🙌 Det beklager jeg mange gange på vegne af hele team A-View!

Mangler du stadig hjælpe må du meget gerne kontakte os. Så kigger jeg på sagen igen☺️

Trods den ærgerlige oplevelse skal du have mange tak for din feedback, og jeg ønsker dig en dejlig eftermiddag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min nye kjole var et super kup

Min nye kjole var et super kup.

Min ridder kjole gjorde det godt. Jeg fik det kombineret med min genbrug skjorte og mine italienske stiletter.
Jeg følte mig godt tilpas i den og så fik jeg den til en god pris.

26. Oktober 2023

Hej Anida,

Hvor skønt at høre din kjole levede op til forventningerne og du fik den til en god pris. Vi synes også vores Gelika kjole er SÅ cool🤩

Lad mig endelig høre, hvis vi skal hjælpe med meget nyt til garderoben en anden gang.

Ha' en dejlig mandag.

Elendig

Bestilte flere ting derfra, men ble retur på noen av varene. Elendig kundeservice. De bruker tid på å svare på Mail, avskriver seg ansvar og sier i tillegg at pengene for retur er utbetalt noe det ikke er. De lyver rett og slett på Mail, til tross for at jeg har vært i kontakt med fraktselskapet. Brukt 5 mnd på å returen, og fikk tilslutt tilbake pengene men ikke ved hjelp av A-view. Kommer ikke til å bruke denne nettbutikken og anbefaler andre å holde seg unna å handle her!

11. September 2023

Hej Marien,

Sikke er ærgerlig oplevelse i forbindelse med din retur. Det skal selvfølgelig være muligt at returnere, hvis varerne ikke sidder som ønsket☺️ Vi har haft store problemer med retur fra Norge og du har som afsender af pakken ansvaret for den, indtil den lander på vores lager.

Jeg er ked af, at sagen ikke blot løst i samarbejde med os! Det sørger vi får ikke sker igen💛

Ønsker dig en rigtig dejlig mandag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Overholder ikke handelsbetingelser for…

Overholder ikke handelsbetingelser for returvarer. Måtte selv tage kontakt til kundeservice, hvor jeg får af vide, at jeg skal give det et par dage mere, allerede der var de 14 dage overskredet. Pengene er stadig ikke kommet retur på min konto i nu. Udover det startede jeg med at bestille en anden varer, men får besked om at den alligevel ikke er på lager, så deres webside er heller ikke opdateret iforhold til, hvad der er tilbage af størrelser.

7. September 2023

Hej Laura
Vi beklager mange gange at vores returbehandling har være forsinket - som vi også har skrevet sammen om :)
Vi har skiftet lager og i den proces har vi desværre oplevet længere behandlingstid end normalt - det er meget beklageligt. Din retur er behandlet og købet refunderet.
God fredag fra A-view

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr