Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores liv er blevet langt nemmere efter at vi har købt den bærbare flaskevarmer. Nu kan vi både tage ud og spise på restaurant eller på museum m.v. uden at skulle være bekymret for hvordan vi får v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og rigtig lækkert produkt. Købte både pumpe og mælkeposer. Det har gjort livet så meget nemmere at man kan have pumpen på mens m lavet alt muligt andet. Tak 🙏🏻

1. Babyausstattungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

BabyMart er skabt af forældre til forældre med ét mål: at gøre hverdagen lettere. Vi ved, hvor udfordrende det kan være at få familielivet til at hænge sammen, og derfor har vi sat os for at udvikle og finde produkter, der virkelig gør en forskel. Vores sortiment består af praktiske og innovative løsninger, der er skabt til at hjælpe dig med at klare en travl dagligdag med børn. Hvad enten det handler om spisetid, sovetid eller leg, er vores produkter designet med tanke på funktionalitet, kvalitet og sikkerhed. Hos BabyMart går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores produkter bliver testet af os selv i minimum en måned, inden de bliver sat på markedet. På den måde kan vi sikre, at de lever op til vores egne høje standarder og virkelig kan lette hverdagen for dig og din familie.

4,7

Super

Super :-)….

23. März 2026

Antwort von Babymart

Hej Amanda. Tusind tak for dine 5 stjerner, og god fornøjelse med produktet.
Mvh Morten Winther

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god kundeservice og hurtig…

Fantastisk god kundeservice og hurtig levering. Jeg er en yderst tilfreds kunde, trods det produkt jeg bestilte desværre havde en lille defekt. Jeg skrev til babymart og de løste problemet hurtigt og meget tilfredsstillende. Kan klart anbefale at handle ved dem. Jeg blev overrasket over hvor god en kundeservice de har og synes bestemt det skal roses (det kan andre firmaer lærer lidt af).

12. Februar 2026

Antwort von Babymart

Hej Maja, Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med løsningen og vores kundeservice. God dag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med håndfrie brystpumper

Meget tilfreds med deres håndfri brystpumper. Har brugt dem i 4 måneder ca. 3 gange dagligt - batteriet har holdt godt og de er nemme at gøre rene.

13. Februar 2026

Antwort von Babymart

Hej Line, mange tak for de 5 stjerner. Vi er virkelig glade for at du er tilfreds med pumperne.
God dag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og rigtig lækkert…

16. Januar 2026

Antwort von Babymart

Hej Sofie, mange tak for din positive anmeldelse. Vi er virkelig glade for at du er tilfreds med pumperne og leveringen heraf.
God dag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tilfreds med at have handlet her. Hurtig levering trods at jeg bestilte imellem jul og nytår. Lavede bestilling d. 29/12 om aftenen og fik min bestilling d. 2/1.

29. Dezember 2025

Antwort von Babymart

Hej Pernille, mange tak for din positive anmeldelse. Vil ligger mange kræfter i at indlevere pakkerne så hurtigt vi kan, hvorfor jeg er super glad for at det lykkedes at få dem hurtigt frem. god fornøjelse med produktet, og rigtig godt nytår til dig.

Value for money

Funktionel brystpumpe og fin til prisen. Mangler dog en fyldestgørende brugsanvisning.

20. Dezember 2025

Antwort von Babymart

Hej Louise, mange tak for at tage dig tid til at anmeldelse os. Vi er virkelig glade for at du er tilfreds med produktet. Vi tager kritiken til os angående brugsanvisningen, og har planer om at lave fyldstgørende guides på vores site, samt forbedre manualen. God dag til dig.

Super godt produkt og god kundeservice 🤩

Super godt produkt og god kundeservice 🤩

16. September 2025

Antwort von Babymart

Hej Ola, mange tak for din positive anmeldelse. Vi er virkelig glade for at du er tilfreds med produktet og vores kundeservice. Du er altid velkommen i shop og kundeservice. God dag til dig.

17. August 2025

Antwort von Babymart

Hej Christina, det er vi virkelig glade for at du synes, og vi håber du bliver glad for produkterne. Tusind tak for de 5 stjerner, og god dag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en fuldstændig fantastisk…

Det har været en fuldstændig fantastisk oplevelse at handle hos Babymart.
Jeg fik enormt hurtigt både min
Brystpumpe og min babymonitor hjem. Kæmpe anbefaling herfra ❤️

20. Juli 2025

Antwort von Babymart

Hej Anja, det er vi virkelig glade for at du synes, og vi håber du bliver glad for både brystpumper og baby monitor. Tusind tak for de 5 stjerner, og anbefalingerne. God dag herfra 😁

Det var nemt og hurtigt

Det var nemt og hurtigt.

Nem bestilling, hurtig levering og jeg er tilfreds.

5. August 2025

Antwort von Babymart

Hej Pia, det er vi virkelig glade for at du synes, og vi håber du bliver glad for produktet. Tusind tak for de 5 stjerner, og god dag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt produkt og god kundeservice

Jeg bestilte et produkt hos Babymart, og det blev leveret hurtigt. Der manglede dog en brugsanvisning, men da jeg tog kontakt til kundeservice, så fik jeg den tilsendt på e-mail.
Anbefalinger herfra 👍

25. Juli 2025

Antwort von Babymart

Hej Lasse, mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds leveringen og vores kundeservice, vi håber i bliver glade for flaskevarmeren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig gode produkter og lynhurtig…

Rigtig gode produkter og lynhurtig levering. Det er ikke sidste gang vi handler hos Babymart ⭐️

27. Juli 2025

Antwort von Babymart

Hej Casper, mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at du er tilfreds, og vi håber du kigger forbi butikken igen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering , god kundeservice !

15. Juli 2025

Antwort von Babymart

Hej Shante, mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service, og håber du bliver glad for din nye flaskevarmer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Der manglede tragte i den rigtige størrelse, de blev dog eftersendt inkl. et par flasker

29. Juni 2025

Antwort von Babymart

Hej Anders, mange tak for anmeldelsen. Vi sætter en ære i at levere en god service, og står ved vores fejl. Vi håber i bliver glade for produktet.

Godt, nemt og hurtigt!

Jeg var en smule skeptisk omkring hjemmesiden, men må sige det er blevet gjort til skamme.
Dejlig hurtig levering og et fantastisk produkt, som ikke findes lignende på nogen anden dansk side.

21. Juni 2025

Antwort von Babymart

Hej Michelle, 1000 tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at du fik hurtig levering og er blevet glad brystpumperne.

De er bare meget godt

De er bare meget godt

6. Juni 2025

Antwort von Babymart

Hej Eritrea, mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service, og så håber vi du bliver glad for brystpumperne.

Rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Babymart. Jeg havde købt en brystpumpe og havde overset, at man skulle tilkøbe tragt for korrekt størrelse til brug af pumpen. Efter en god snak med kundeservice fra Babymart sendte han en tragt til mig uden beregning.

16. Mai 2025

Antwort von Babymart

Hej Sandra, mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service, og så håber vi du bliver glad for brystpumpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og virkelig godt…

Hurtig levering og virkelig godt produkt til en god pris. Bestilte deres elektriske brystpumpe som er god og lever op til forventningerne. Kan kun anbefale 🫶

21. April 2025

Antwort von Babymart

Hej Sara, 1000 tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du kan lide brystpumpen, og at leveringen gik smooth.
Mvh Morten W

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr