5ddiamondpaint Bewertungen 2.037

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god kvalitet og meget stort udvalg i både diamant paint og mal med prikker. Altid hurtig og personlig betjening via mail, hvis der er spørgsmål. Der er video med gode råd og vejledning ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Startede faktisk med at være glad for dem men har bestemt ændret mening. Først købte jeg en diamond painting med eget billede som kom lidt senere end de havde sagt. Derefter åbner jeg den og ser at de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid tydelige Diamond Paint billeder. Hurtig levering og er det egne billeder tager det lidt længere med levering, men dette er der informeret om ved bestilling/på siden. Altid klar med ekstra se... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god kvalitet. Der er slet ingen lufthuller i lærredet, og kvaliteten i billedet er virkelig godt. Jeg bestilte for første gang et personligt foto, og var lidt nervøs for, hvordan det vill... Mehr ansehen

1. Hobbygeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi bestræber os på at have det største udvalg af både billeder og tilbehør i Danmark – med en stor vidensbank, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

4,6

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestilling

Er ikke så tilfreds med havede bestilt en stor sæt med taske til lysplade, men da jeg fik pakken der ingen taske + ledning var ikke med da jeg gør opmærksom på fejlen fik jeg svaret Nå det er der ikke noget at gøre ved men kunne købe tasken inde på siden. Det er bare ikke godt nok.

4. Oktober 2023
5ddiamondpaint-Logo

Antwort von 5ddiamondpaint

Hej Ulla. Jeg kan godt huske, at vi skrev sammen, og som jeg viste dig dengang, så indeholdt det startsæt, som du købte, ikke nogen taske. Du sendte mig så et foto fra vores webshop af det startsæt med taske, som du troede, at du købte. Men som jeg skrev, var det et af vores andre startsæt, som du havde købt (fremgår tydeligt af din ordrebekræftelse), og så var det jo ikke fair at kræve, at vi skulle sende dig en taske.

Mvh. Sarah
5D Diamond Paint

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med at handle ved…

Jeg er meget tilfreds med at handle ved 5D Diamond paint. Man får en fantastisk god service, de er super hurtige til at sende de varer man bestiller og hvis man skriver til dem angående et problem eller et spørgsmål, svarer de hurtigt tilbage. Så de får 5 stjerner af mig.

12. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god kvalitet og betryggende kontakt

Jeg bestilte for første gang et personligt foto, og var lidt nervøs for, hvordan det ville se ud. Men kan kun sige, at jeg er ovenud tilfreds.

De har også været super gode til at holde mig orienteret om forsendelsen og processen her, fordi den tog lidt længere grundet det personlige billede (men det stod også i forvejen på hjemmesiden).

6. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale at lave…

Jeg kan varmt anbefale at lave 5ddiamondpaint, det var mit barnebarn der fik mig til at starte med det. Jeg startede i det små men er nu startet på et stort billede
der måler 40X55. Det er afslappende og man kan lave lidt eller meget at efter man har løst til. Jeg er ihvertfald
glad for jeg er startet, der er også hurtig levering.
Så mange tak

10. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har fået billede lavet med 2 børn…

Jeg har fået billede lavet med 2 børn på de har lavet dem kridhvide i ansigtet kan ikke få en pose med en hudfarve fik bare at hvide det ikke kunne lade sig gøre har nu et billede jeg aldrig får lavet

13. Oktober 2023
5ddiamondpaint-Logo

Antwort von 5ddiamondpaint

Hej Susanne, jeg er ked af, at du synes at vores kundeservice er dårlig nok til 1 stjerne :-). Ja, da jeg sammenlignede fotoet og dit lærred, der ligner børnenes ansigter rigtig fint og jeg tror, at resultatet bliver meget vellignende, som jeg skrev til dig. Jeg ville aldrig anbefale blot at udskifte en hvid med en hudfarvet til ansigtet, for så kommer skygger og overgange ikke til at se korrekt ud, og billedet vil ikke blive pænt. Så det var ikke fordi jeg ikke ville hjælpe, som jeg skrev, men det er simpelthen min erfaring, at det ikke vil blive flot. I stedet synes jeg, at du skal fortsætte med at arbejde på billedet, der - som du kunne se på sammenligningen - faktisk ligner virkelig godt.

Eget foto print

Jeg har bestilt 3 eget foto og er så tilfreds det er god kvalitet og god levering leverings tiden er ogaå fær nok da de jo trodsalt har et kæmpe arbejde med at lave eget foto om til daimond paint 🥰

31. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr