Rigtig god kvalitet og meget stort udvalg i både diamant paint og mal med prikker. Altid hurtig og personlig betjening via mail, hvis der er spørgsmål. Der er video med gode råd og vejledning ti... Mehr ansehen
Startede faktisk med at være glad for dem men har bestemt ændret mening. Først købte jeg en diamond painting med eget billede som kom lidt senere end de havde sagt. Derefter åbner jeg den og ser at de... Mehr ansehen
Altid tydelige Diamond Paint billeder. Hurtig levering og er det egne billeder tager det lidt længere med levering, men dette er der informeret om ved bestilling/på siden. Altid klar med ekstra se... Mehr ansehen
Virkelig god kvalitet. Der er slet ingen lufthuller i lærredet, og kvaliteten i billedet er virkelig godt. Jeg bestilte for første gang et personligt foto, og var lidt nervøs for, hvordan det vill... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi bestræber os på at have det største udvalg af både billeder og tilbehør i Danmark – med en stor vidensbank, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.
Tørring, Dänemark
- 53 53 95 57
- info@5ddiamondpaint.dk
- 5ddiamondpaint.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Det kom til tide
Klæber var ikke til mig selv var bare…
Klæber var ikke til mig selv var bare mellemmand, men køber er ovenud tilfreds med varen
Fint fint
Nem hjemmeside at finde rundt på. Nemt at vælge det man gerne vil have. Der er gode forklaringer på de forskellige vare. Rimelig leveringstid
Tip top
Tip top
Jeg har handlet forskellige varer i snart 1 år og jeg kan kun anbefale 5ddiamondpaint.dk
Varerne er af god kvalitet, og bliver afsendt samme dag og med den rette post leverandør har man varerne dagen efter
Servicen er 100 procent i orden
Helt igennem flotte billeder som jeg…
Helt igennem flotte billeder som jeg glæder mig til at gå i gang med.
Diamond painting er en dejlig hobby
Diamond painting er en dejlig hobby og meget afslappende.
Jeg giver butikken min bedste anbefaling.
Hurtig levering og god betjening.
Super nemt og hurtig levering ❤️bestilte…
Super nemt og hurtig levering ❤️bestilte lørdag aften, kunne hente min pakke tirsdag
Grimme upræcise diamanter
Grimme upræcise diamanter!
De skulle være firkantet men de er dælme ikke lavet særligt pænt, så det er meget svært at sætte dem så det ser godt ud.
Har handlet tidl. handlet ved en konkurrent - der var diamanterne meget skarpt firkantet ..
Prismæssigt og størrelsesmæssigt var der ingen forskel.
Så det er sidste gang jeg handler ved 5d.
Er startet på premium diamond paint…
Er startet på premium diamond paint billed , bliver super flot
Fuld ud tilfreds med produkterne ,og…
Fuld ud tilfreds med produkterne ,og kvalitet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5 stjerner fra mig ⭐️🥰
5d diamontpaint.dk er en god webside.
5d diamontpaint.dk er en god webside.
Varerne blev sendt samme dag som jeg havde bestilt dem👍
Hurtig levering godt produkt
Jeg fik det jeg bestilt og der gik ikke længe fra levering var sendt afsted.
Undrer mig over at man bestiller varer…
Undrer mig over at man bestiller varer fra en dansk hjemmeside, men varen bliver sendt fra Tjekkiet.
Så kan jeg godt forstå at der er lang leveringstid.

Antwort von 5ddiamondpaint
Hurtig forsendelse
Super hurtig forsendelse.
Gode vidioer hvor man kan følge indramning trin for trin
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, og vare som lovet
de har altid tid til at snakke med dig…
de har altid tid til at snakke med dig hvis du ringer.
jeg har lige fået lavet et protragt foto og det lever lelt op til mine forvendninger
Hurtig levering og varen levede op til…
Hurtig levering og varen levede op til forventningen. Bestemt ikke sidste gang jeg har der..
Effektiv hjælp ved leveringsproblem
skuffet over 5ddiamondpaint
det var godtnok hurtig levering - måske lige hurtig nok!
jeg fik noget andet end det jeg bestilte , de beklagede og tilbød at sende det korrekte billede jeg skulle så returnere det de fejlagtig havde sendt problemet er bare at de ikke bruger samme firma til retur som til levering og da jeg er halvsidig lammet efter en hjerneblødning så er det med at farte byen rundt er ikke lige det jeg er bedst til jeg er afhængig af hjælp så mit valg har været at henvende mig et andet sted hvor der forefindes bedre service

Antwort von 5ddiamondpaint
De har overholdt det de har lovet og…
De har overholdt det de har lovet og beskrevet, har løbende givet besked om orden, tak
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.