Ik kreeg erg snel een reactie op mijn mail. Bij het telefonisch contact daarna werd er goed meegedacht en kreeg ik prima advies wat ik in onze situatie nodig had.
Vom Unternehmen geschrieben
Catproof Gardens is het verkooppunt van het Oscillot Systeem voor de Benelux. Het Oscillot Systeem is een in Australië ontworpen systeem voor het afschermen van tuinen.
Van Nijenrodelaan 7, 3454 EE, De Meern, Niederlande
- info@catproofgardens.nl
- 2b23b0-84.myshopify.com
Das haben sich andere Leute angesehen
een zeer goede ervaring met dit bedrijf…
een zeer goede ervaring met dit bedrijf denkt mee in oplossingen en na talloze mogelijkheden om de katten op eigen terrein tehouden is dit een perfecte oplossing eindelijk blijven ze op eigen terrein!!!! een echte aanrader dit bedrijf !!!!!
Goed en kundig advies!
Super fijn in communicatie
Super fijn in communicatie! Zeer behulpzaam. En het product is top!
Goed adres voor je katproof systeem.
Het systeem werd snel bezorgd ziet er degelijk uit en we kregen goed advies voor bevestiging van het systeem.met andere woorden supergeregeld en goede service.
Alles super geregeld!!
La responsable et le système
Suite à une forte rafale de vent et une chute liée à ma clôture, une pièce s'est cassée, elle sera vite remplacée, grâce à la réactivité de Madame Gerda, la responsable, qui au demeurant est très sympathique. Le système est un peu onéreux mais excellent et discret, mes chats de race adorent jouer ou se prélasser au soleil en été sans risque "d'évasion " et nous n'avons plus d'intrus (chats errants), tout en ayant l'esprit serein pour leurs sécurités. Je recommande à tous les amoureux de leurs boules de poils.
Product bestellen via de website ging…
Product bestellen via de website ging eenvoudig.
Gekozen voor ophalen op locatie omdat ik nog wat extra uitleg wilde hebben en zodat ik kon zien hoe de bevestiging van het artikel moest.
Zeer vriendelijk eigenaar die geduldig alles uit heeft gelegd en advies heeft gegeven.
Helaas ben ik er nog niet aan toegekomen om het te bevestigen omdat de plaatsing van de schutting vertraging had opgelopen en 1 kant nog niet af is.
Voordeel is wel dat ik nu de tijd heb om de kat en buurtkatten alle zwakke plekken in de omheining aan te laten wijzen door hun natuurlijke vermogen om deze te detecteren.
Zodra ik het 1e gedeelte gemonteerd heb en de rest is bijbesteld zal ik de review updaten naar de ervaring over de werking van het product.
Product ziet er goed uit.
Mooi en makkelijk!
Via Youtube vond ik dit systeem. Al snel vond ik gelukkog catproof carden een officiele verkooppunt van dit systeem.
Ik heb ervoor gekozen om het systeem op te halen bij hen aan huis. Dit scheelde weer transport kosten plus wilde wat vragen stellen.
Ik werd super vriendelijk onthaalt mocht in de achtertuin het systeem in het echt bewonderen. Er was tijd en ruimte voor mijn vragen.
Ik heb zelf het aluminium systeem gekocht. Deze op onze betonen palen gemonteerd.
Heb de instalatie helemaal alleen gedaan wat zeker te doen is. Een handje extra erbij is makkelijk voor het meetwerk maar zeker niet noodzakelijk. 20 meter hek had ik in zn 3 uurtjes gemonteerd. Ik had dan wel de bechikking over een electrische inval zaag dat scheelt heel veel.
Onze kittens zijn nu nog te jong om deze hoogtes te springe maar ben heel benieuwd of het onze boefjes gaat lukken om alsnog te ontsnappen. Hopelijk niet haha
Prima kwaliteit
Prima kwaliteit, binnen 24u stonden de rollen op mn nieuwe bamboeschuttingen. Katten kunnen heerlijk in de tuin spelen.
Fijn systeem
Fijn systeem, makkelijk te monteren en te installeren.
Contact met de leverancier is goed.
Kat is tot nu toe aan de goede kant van de schutting gebleven.
Goede communicatie en degelijk materiaal.
Vriendelijke communicatie en bij afhalen goede uitleg en advies ontvangen incl. voorbeelden montagewijze. Materiaal is van degelijke kwaliteit. Netjes dat er een paar extra kunststof asjes en "lagertjes' worden meegeleverd. Montage van het systeem is heel eenvoudig. Voorlopig (1 week in gebruik) werkt het ook om onze katten binnen te houden.
Montage was alleen uit te voeren met…
Montage was alleen uit te voeren met twee personen. De kleine bolletjes waren gelukkig in meervoud meegeleverd want als ze vielen waren ze door de kleur niet meer te vinden, beter bv knalgeel te maken is n mongtsge toch niet zichtbaar
Wachten nog af of het afdoende werkt????
Snelle levering en materiaal is prima.
Snelle levering en materiaal is prima. Voor een goede werking is schuin monteren op een schutting het beste, anders klimme ze er gewoon overheen.
Enorm goede en snelle service
Enorm goede en snelle service. Het was voor ons wenselijk dat wij het product snel geleverd konden krijgen en dit was, nadat er contact gelegd was, met een dag geregeld. Ook denkt men met je mee over de hoeveelheid onderdelen welke benodigd zijn en wordt er een duidelijke handleiding toegezonden. Uiteindelijk hadden wij teveel besteld en dat werd direct goed gecorrigeerd en de creditering vond ook binnen enkele dagen plaats. Een hele fijne ervaring en een goed systeem!
Tevreden snelle levering
Zelf een kleine fout gemaakt bij het bezorgadres, contact gezocht via mail en was snel opgelost.
Levering was keurig op tijd
Super systeem
Snelle reactie en de spullen zijn echt super. Handig om in elkaar te zetten, stevig. Niet goedkoop, maar wel waard en ook een minder dure versie, die voor ons al voldoende was. Heel stevig systeem. Denk dat zelf iets maken, zelfs, duurder kost. Enigste kleine puntje, misschien handig om ook een Nederlandse handleiding te hebben ipv Engels. Al is het voor de hand liggend hoe het geplaatst moet worden. Zou het iedereen aanraden, die een catproof tuin wilt hebben.
Super behulpzaam en vriendelijk
Super behulpzaam en vriendelijk.
Had twee bestellingen apart en kon samen in 1 keer mee zonder dat er extra kosten werden gerekend.
Reageren heel snel. Ook heel fijn
Top bedrijf
Makkelijk te bestellen, snelle levering, heel vriendelijk, op en top klantenservice. Het houd katten binnen in je tuin.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.